Maret Amérika Latin ku nagara

Kami bakal ngadamel kasimpulan Maret Amérika Latin ngaliwatan sababaraha nagara anu parantos ilubiung

Dina tulisan ieu, urang badé nyusun dumasar nagara kagiatan anu béda-béda anu parantos dilaksanakeun dina kerangka kerja umum Maret Amérika Multi-Multi sareng Multikultural kaping 1 pikeun Non-Kekerasan.

Kami bakal jalan-jalan di dieu ngalangkungan judul anu dipasang dina halaman wéb ieu ngeunaan kagiatan anu dilaksanakeun nagara per nagara.

Urang bakal ngamimitian, salaku nagara anu parantos ngayakeun awal sareng akhir Maret Amérika Latin, ngalangkungan Kosta Rika.

Pikeun para promotor Maret di nagara ieu, Dunya tanpa Perang sareng Kekerasan, urang kedah hatur nuhun kana organisasi anu teu sampurna sareng asosiasi sareng lembaga anu kolaborasi, sapertos Laboratorium Ékspérimén of the Arts, Yayasan pikeun Transformasi dina jaman Ganas, Grup Athletics Santiago Runner, Komite Cantonal Pemuda Cantonal, UNDECA, Infocoop, Kotamadya Montes de Oca sareng Heredia, Pusat Civic for Peace di Heredia, sareng seueur jalma sareng lembaga anu ngadukung, khususna UNED Kosta Rika, Watekna anu bageur pisan pikeun masihan pasilitas sareng artosna pikeun Maret ieu, anu mangrupikeun kasaksian hirup yén dunya anu sanés, manusa sareng henteu kekerasan, tiasa dilakukeun.


Kosta Rika

Sateuacan Maret, tindakan pikeun nurut kana éta dilaksanakeun:

Anu leumpang dunya pikeun perdamaian sareng kekerasan, salaku jalan resmi munggaran "Senderistas del Mundo por la paz y la nonviolencia"

Anu leumpang dunya pikeun perdamaian sareng kekerasan

Ngeunaan mimiti Maret, urang gaduh dua sudut pandang:

Suksés ngamimitian Maret Amérika Latin

Suksés ngamimitian Maret Amérika Latin

Mimitian suksés sareng seueur kagiatan dina Maret Amérika Latin pikeun Non-Kekerasan

Maret Amérika Latin pikeun Nonviolence dimimitian

Tanggal 15 Séptémber, Maret Amérika Latin ka 1 pikeun Non-Kekerasan diresmikeun.

Peresmian Maret Amérika Latin pikeun Non-Kekerasan

Sareng urang teraskeun ngalangkungan kagiatan di Kosta Rika undak-usukna.

Penyebaran sareng kagiatan di Kosta Rika

Penyebaran sareng kagiatan di Kosta Rika

Karagaman kagiatan Maret Amérika Latin di Kosta Rika antara 15 sareng 19 Séptémber

Poé Damai di Kosta Rika

Lalakon simbolis pikeun Poé Damai Internasional di San José, Kosta Rika

Poé Damai di Kosta Rika
Minggu kadua Maret Amérika Latin di Kosta Rika

Minggu kadua Maret Amérika Latin di Kosta Rika

Kegiatan dina format virtual dina minggu kadua Macha Amérika Latin di Kosta Rika.

Lambang Perdamaian ngadukung Maret

Pikeun ngadukung Maret sareng diwanohkeun ku Amirah Gazel, simbol manusa pikeun Perdamaian di kota San Pánfilo de Ocre.

Lambang Perdamaian ngadukung Maret
Rafael de la Rubia dina Maret Amérika Latin

Rafael de la Rubia dina Maret Amérika Latin

Nalika Maret Amérika Latin ka 1 asup minggu katilu sareng akhir na, Rafael de la Rubia ngiringan gabung.

Dinten mimiti Maret Pangalaman

Maret Pangalaman dimimitian di Kosta Rika ku ayana Rafael de la Rubia.

Dinten mimiti Maret Pangalaman
Dina wengi Poé Mimiti Maret

Dina wengi dinten kahiji Maret

Panarimaan di San Ramón tina Maret Amérika Latin Kahiji pikeun Nonethiolence Multiethnik sareng Plurikultur

Dinten kadua Maret Pangalaman

Poé ka-2 dina Maret pribadi di Kosta Rika pinuh sumanget.

Dinten kadua Maret Pangalaman
Poé katilu Maret Pangalaman

Poé katilu Maret Pangalaman

Maret Pangalaman parantos réngsé ku upacara kasajahteraan sareng rangkulan saderek.

Puncak sareng panutupanana Maret Amérika Latin lumangsung sareng Forum Nuju Masa Depan Tanpa Kekerasan Amérika Latin.

Saatos Maret di Kosta Rika

Teraskeun sareng diskusi téma Axis 1 tina Forum, Hikmah Masarakat Adat

Saatos Maret di Kosta Rika

Sakali penyebaran berita Kosta Rika parantos réngsé, urang bakal teraskeun sareng sésana nagara anu ilubiung dina Maret Amérika Latin dina urutan abjad.

Argentina

Émut kana tindakan sateuacanna di Argentina

Émut kana tindakan sateuacanna di Argentina

Kami émut kagiatan anu sateuacanna anu nyebarkeun sareng nyiapkeun Maret di Argentina.

Diseminasi sareng Kegiatan di Argentina

Karagaman kagiatan Maret Amérika Latin diayakeun di Argéntina antara 15 sareng 19 Séptémber.

Diseminasi sareng Kegiatan di Argentina
Minggu Kadua Maret Amérika Latin di Argéntina

Minggu Kadua Maret Amérika Latin di Argéntina

Kegiatan di Argentina salami minggu kadua Maret Amérika Latin.

Dinten wawancara sareng bengkel di Argentina

Wawancara sareng Lokakarya sareng Maret Amérika Latin di Argéntina dina 28 Séptémber.

Wawancara sareng bengkel dinten di Argentina
Maret dina kaping 29 sareng 30 di Argentina

Maret dina kaping 29 sareng 30 di Argentina

Pangakuan sareng kagiatan sosial Maret Amérika Latin dina kaping 29 sareng 30 di Argéntina.

Kegiatan di Argentina dina 1 Oktober

Kegiatan Maret Amérika Latin di Argentina dina 1 Oktober.

Kegiatan di Argentina dina 1 Oktober
Peta pikeun nutup Maret di Argéntina

Peta pikeun nutup Maret di Argéntina

Kegiatan panutupanana anu gumbira sareng saé hadir dina Maret Amérika Latin di Argéntina.

Saatos akhir Maret di Argéntina

Sababaraha kagiatan anu diideuan ku Maret sareng saatos panutupanana dilaksanakeun di Argentina.

Saatos akhir Maret di Argéntina
Humahuaca: Sejarah Mural

Humahuaca: Sejarah Mural

Ti Humahuaca mangrupikeun akun anu bermakna ngeunaan kolaborasi dina ngawujudkeun hiji Mural

Ngahargaan pandangan dunya masarakat adat

Ruang pikeun ngahargaan pandangan dunya masarakat pribumi

Ngahargaan pandangan dunya masarakat adat

Bolivia

Suksés ngamimitian Maret Amérika Latin

Tina Pameran Buku di ruang paméran ORIGAMI, di La Paz, Bolivia aranjeunna nunjukkeun taat ka Maret Amérika Latin.

Bolivia: Kegiatan pikeun ngadukung Maret

Kegiatan pikeun ngadukung Marla Amérika Latin pikeun Non-Kekerasan di Bolivia.

Bolivia: Kegiatan pikeun ngadukung Maret

Brasil

Kegiatan Maret Amérika Latin di Brazil

Sababaraha kagiatan Maret Amérika Latin pikeun Non-Kekerasan di Brazil.

Kegiatan Maret Amérika Latin di Brazil

Chili

Poé Damai di Chili

Kegiatan penting dilakukeun di Chili pas sareng Poé Damai Internasional.

Poé Damai di Chili
Minggu Kadua Maret Amérika Latin di Chili

Minggu Kadua Maret Amérika Latin di Chili

Tindakan di Chili salami minggu kadua Maret Amérika Latin.

Forum Internasional mundur tina perang

Tanggal 30 Séptémber, Forum Internasional mundur kana perang diayakeun.

Forum Internasional mundur tina perang

Colombia

Diseminasi sareng Kegiatan di Kolombia

Diseminasi sareng Kegiatan di Kolombia

Karagaman kagiatan Maret Amérika Latin diayakeun di Kolombia antara 15 sareng 19 Séptémber.

Poé Damai Internasional di Kolombia

Presentasi Maret Amérika Latin sareng tafsir Buku ngeunaan Humanisme.

Poé Damai Internasional di Kolombia
Minggu Kadua Maret Amérika Latin di Kolombia

Minggu Kadua Maret Amérika Latin di Colombia

Dina minggu ka-2 Maret Amérika Latin, Kolombia ngeuyeuban kagiatanana.

Panutupanana Maret di Kolombia

Kami nyorot sababaraha kagiatan nutup Maret Amérika Latin di Kolombia.

Panutupanana Maret di Kolombia

Ékuador

Dinten Internasional Damai di Ékuador

Dinten Internasional Damai di Ékuador

Ziarah ka Bust of Gandhi dina Poé Damai Internasional di Guayaquil, Ékuador.

Kelir perdamaian sareng Maret di Ékuador

"Pameran Maya Lukisan pikeun Perdamaian" dina kerangka Maret Amérika Latin.

Kelir perdamaian sareng Maret di Ékuador

Méksiko

Siswa universitas ti Oaxaca dina Maret Amérika Latin

Siswa universitas ti Oaxaca dina Maret Amérika Latin

Siswa universitas ti Oaxaca, Mexico ilubiung dina 1 Maret Amérika Latin.

Panama

Simbol dina dinten Damai di Panama

Simbol Manusa dina Poé Damai Internasional di Panama.

Simbol dina dinten Damai di Panama
Panama ngagungkeun Maret sareng nonoman

Panama ngagungkeun Maret sareng nonoman

Dina kerangka Maret Amérika Latin, Maret diayakeun di Kota Pangetahuan.

Péru

Suksés ngamimitian Maret Amérika Latin

Forum "Budaya Damai, Jalan Menuju Rekonsiliasi" anu diayakeun di Lima, Peru, di Sakola Maria de la Providencia-Breña jam 6:30 waktos Lima. Dina tautan ieu kami tiasa ngaksés pidéo forum dina facebook: Forum "Budaya Damai, Jalan nuju rekonsiliasi".

Peru: Wawancara pikeun ngadukung Maret

Peru: Wawancara pikeun ngadukung Maret

Di Peru, sababaraha wawancara dilakukeun pikeun ngadukung Maret Amérika Latin.

Surinan

Suriname sareng Maret Amérika Latin

Suriname mangrupikeun hiji-hijina nagara sanés Amérika Latin anu parantos ilubiung dina Maret Amérika Latin.

Suriname sareng Maret Amérika Latin

Ninggalkeun comment hiji