Saatos Maret di Kosta Rika

Teraskeun sareng diskusi téma Axis 1 tina Forum, Hikmah Masarakat Adat

Tanggal 8 Oktober, éta Maret Multiethnic sareng Plurikultur Amérika Latin ka-1 pikeun Non-Kekerasan, Thematic Axis 1 tina Forum diteruskeun, Hikmah tina Jalma Asli, nuju hirup babarengan non-kekerasan multikultural.

Coexistence multikultural dina harmoni, valuasi tina sumbangan karuhun ti kota aslina sareng kumaha interculturality tiasa nawiskeun kami kamungkinan ngalebetkeun sumbangan ieu dina masa depan anu henteu kersa anu urang hoyongkeun pikeun Amérika Latin.

Ninggalkeun comment hiji