tim base

Bakal tanggel waler pikeun dipigawé dina kaayaan pangalusna jalur pinuh tina 2ªMM. Sasuai jeung fungsi assembly tur koordinasi: tur, hubungan institusional, media, dokuméntasi, umum produksi bahan, sosialisasi jeung jaringan sosial jeung téma umum tangtu.

El EB Bakal diwangun ku ngeunaan 300 aktivis kana ngarojong salah sahiji loba fungsi anu bakal diperlukeun. Sabudeureun 150 sahijina ogé bakal jelema nu nyerbu di salah sahiji bagian (15-20 poé) tina perjalanan. Dina sagala, sepanjang waktos, bakal aya diantara 15 na 40 iinditan.

Dina Januari 2019 baris buka Tim pendaptaran Base (EB) sarta dina Juni éta 2019 bakal nangtukeun pamilon.

Pikeun gabung Tim Base anjeun tiasa ngeusian dina formulir di handap:

rafael_de_la_rubia

Rafael de la Rubia

kampung halaman: Madrid, Spanyol
umur: 69
profési: Pangadeg Dunya Tanpa Wars sarta Atikan humanis Forum
motivations: Bawa karapihan ka sadaya juru.