Contacto

Naha anjeun hoyong kolaborasi sareng kami?
Aya sababaraha metode:

1 Upami anjeun hoyong nyiptakeun kagiatan pikeun ngembangkeun dina waktos Kadua Dunya Maret tiasa lebetkeun bagian Partisipasi

2 Upami anjeun hoyong ngan saukur ngiringan, teras Tingali hiji kagiatan di kota anjeun.

3 Upami anjeun badé nyumbang ku pembiayaan kursus marar, ngadamel kontribusi alit anjeun tiasa aksés kampanye pangumpulan dana.
4 Anjeun ogé tiasa ngiringan ti bumi ku dua cara: a) Anjeun tiasa masihan pendapat anjeun kana salah sahiji survey aktif kami b) Anjeun tiasa ngabantosan urang narjamahkeun ka basa anu sanés. Tulis pikeun traduccion@theworldmarch.org

World World for Peace and NoViolence

Madrid

Kami ayeuna henteu gaduh tim dédikasi pikeun méréskeun pitakon, tapi kami bakal nyobian ngajawab anjeun pas mungkin.

Upami anjeun hoyong ngawartosan hal anu dipisahkeun tina pilihan anu aya di luhur, anjeun tiasa nyerat kana email ieu:

info@theworldmarch.org