Sawala jeung konferensi

Dina taun anyar, maranéhna geus dipigawé leuwih ti 15 konferensi sarta panglawungan on Nonviolence. Konferéensi panungtungan dilaksanakeun di Madrid dina kagiatan 2017 November dina Kongrés of Deputies di Madrid Déwan Kota jeung Center Budaya ngeunaan El Pozo. Urang ngaharepkeun 2ªMM ieu, di sagigireun kagiatanana unggal tempat, ari atawa forum a, sahanteuna hiji dintenna pikeun tukeur, sawala jeung rencanana lampah ka hareup, sajaba coalesce organisasi sarta collaborators dipigawé.

Teu aya kajadian anu dugi dina waktos ayeuna.