Sawala jeung konferensi

Dina taun-taun ayeuna, langkung ti 15 Dinten sareng Forum ngeunaan Nonviolence parantos diayakeun. Konperénsi anu terakhir lumangsung di Madrid dina bulan Nopémber 2017 sareng kagiatan di Kongrés Désa, di Déwan Kota Madrid sareng di Pusat Budaya El Pozo. Kami ngarepkeun dina 2ªMM ieu, salian ti kagiatan unggal tempat, bakal aya Konperénsi atanapi Forum, sahanteuna hiji dinten, pikeun tiasa tukeur, ngabahas sareng ngarencanakeun tindakan hareup, salian pikeun ngayakeun organisasi sareng kolaborasi.

Thurs 23

Anjog di Nepal

Januari 23 @ 08: 00-Januari 24 @ 17: 00 Pacét
Vie 24

Kosovo: duta kedamaian ti 90an dugi ka ayeuna, Vicenza

Januari 24 @ 20: 30-22: 00 Pacét