Kajadian anu kapungkur

Kegiatan panutupan Maret 2 Dunya di Madrid - 8 Maret 2020

Madrid, Spanyol Madrid

Jam 12 di Km 0: Panutup simbolis tina wisata dunya Kadua 2 Maret 5 bulan saatosna angkat ti tempat anu sami. Jam 12:30 WIB Puerta del Sol di rohangan di hareupeun Mallorcan: Ngawujudkeun simbol manusa ngeunaan Perdamaian sareng Nonviolence sareng awéwé kabudayaan anu béda.

TUJUAN UNTUK PEACE AND NOVIOLENCE, A Coruña

A Coruña A Coruña

# lola.saavedra.pintora #amarchacoruna #WorldMarch Artis plastik Coruña Lola Saavedra kolaborasi sareng kasenianna dina "2nd World March for Peace and Nonviolence" ngalaksanakeun karya anu ngémutan pujian Damai, Solidaritas sareng Nonviolence. Anjeun tiasa resep karyana dipamerkeun dina galeri "SPAZO" dugi ka ahir Januari 2020 di Avda.

Panutupan Maret 2 Dunya- Madrid (Casa Árabe) - 7 Maret 2020

House Arab, Madrid Calle de Alcalá, 62, Madrid

Jam 18.30 WIB Upacara nutup tanggal Maret kalayan ramé gambar rute, intervensi ku para protagonis ti buana béda, nutup kecap sareng sentuhan musik. Tempat: Auditorium House Arab di Calle de Alcalá, 62, 28009 Madrid http://www.casaarabe.es/