Kajadian anu kapungkur

Kisaran panutupan Maret 2 Dunya di Madrid - 8 Maret 2020

Madrid, Spanyol Madrid

Jam 12 di Km 0: Panutup simbolis tina wisata dunya Kadua 2 Maret 5 bulan saatosna angkat ti tempat anu sami. Jam 12:30 WIB Puerta del Sol di rohangan di hareupeun Mallorcan: Ngawujudkeun simbol manusa ngeunaan Perdamaian sareng Nonviolence sareng awéwé kabudayaan anu béda.

TUJUAN UNTUK PEACE AND NOVIOLENCE, A Coruña

A Coruña A Coruña

# lola.saavedra.pintora #amarchacoruna #WorldMarch Artis plastik Coruña Lola Saavedra kolaborasi sareng kasenianna dina "2nd World March for Peace and Nonviolence" ngalaksanakeun karya anu ngémutan pujian Damai, Solidaritas sareng Nonviolence. Anjeun tiasa resep karyana dipamerkeun dina galeri "SPAZO" dugi ka ahir Januari 2020 di Avda.

PITTURE PER LA PACE E LA NONVIOLENZA, A Coruña

A Coruña A Coruña

# lola.saavedra.pintora #amarchacoruna #WorldMarch Artis palastik Lola Saavedra ti A Coruña berkolaborasi sareng seni sadayana "2nd Marcia Mondiale per la Pace e la Nonviolenza" ngalaksanakeun karya sareng esprimono sareng valori della Pace, della Solidarietà sareng della Nonviolenza . Potrete ammirare le sue opere pasangan nella galeri "SPAZO" pikeun sadayana di gennaio 2020 di Mallos