loading Kajadian

acara

Milarian navigasi sareng pintonan Acara

Acara pintonan navigasi

January 2020

Anjog di Nepal

Januari 23 @ 08: 00-Januari 24 @ 17: 00 Pacét
Anjog di Nepal

Tim Internasional sumping di Nepal antara 23 Januari 24, 2020.

langkung »

Kosovo: duta kedamaian ti 90an dugi ka ayeuna, Vicenza

Januari 24 @ 20: 30-22: 00 Pacét
Porto Burci, Contra Burci, 27 - Vicenza, Porto Burci, Ngalawan Burci, 27
Vicenza,
+ Google Peta
Kosovo: duta kedamaian ti taun 90an dugi ka ayeuna

Pembentangan pangalaman langsung di Kosovo: Jandéla pikeun campur tangan sipil pikeun perdamaian di Balkan.

langkung »

Kadatanganna di Kathmandu, Nepal

25 Januari
Kathmandu Kathmandu, Nepal + Google Peta
Nepal Kathmandu

Datangna Maret Dunya Kadua ka Kathmandu, Nepal

langkung »

Kadatanganna di Panauti, Nepal

26 Januari
Panauti Panauti, Nepal + Google Peta

Kadatangan Maret Dunya Kadua ka Panauti, Nepal

langkung »

Pameran fotografi DANILO TIUSSI, Fiumicello Villa Vicentina

Januari 26 @ 08: 00-17: 00 Pacét
Balé Paméran - Sala del Tilo - Fiumicello Villa Vicentina, Liwat Liwat Gramsci, 6
Fiumicello Villa Vicentina, Italia
+ Google Peta
Pameran fotografi DANILO TIUSSI, Fiumicello Villa Vicentina

Pameran fotografi laporan DANILO TIUSSI Perang ti 1915 dugi ka 1945 Refleksi ngalangkungan gambar di tempat-tempat émparan Paméran Fotografi anu urang bakal dibuka dina Minggu, 26 Januari tabuh 11 énjing (kanggo dinten émut) ti tanggal 26 Januari 2020 sakumaha tanggal 2 Pebruari 2020. Lo

langkung »

Kadatanganna di Lumbini, Nepal

27 Januari-28 Januari
Lumbini Lumbini, Nepal + Google Peta
Lumbini Nepal Dunya Peace Pagoda

Datangna Maret Dunya Kadua ka Lumbini, Nepal, dayeuh anu dilahirkeun Buddha.

langkung »

La Terra sareng imah tutti, Fiumicello Villa Vicentina

Januari 27 @ 18: 00-20: 30 Pacét
Kamar Bison, Fiumicello, Liwat Antonio Gramsci, 6
Fiumicello Villa Vicentina, Italia
+ Google Peta
La Terra sareng imah tutti, Fiumicello Villa Vicentina

Maké kauntungan wengi kanggo ngeunteung sareng nyawalakeun babarengan pikeun ngurus lingkungan sareng ngajaga tempat-tempat dimana urang cicing. Senén, 27 Januari Fiumicello - Parizzale del Tigli Don Bison Recreation Center - Ruangan A Rapporteurs: Alexandra Cussianovich - Antropologi Nicoletta Perco - Naturalis Andrea Bellavite - Promoter Wartawan: ACLI "Circolo Leone XIII" Fiumicello

langkung »

Dina mémori 2020, Begliano

Januari 27 @ 20: 00-22: 30 Pacét
Begliano, Goricia, Beriano
Goricia, Italia
+ Google Peta
Dina mémori 2020, Begliano

Balkan Budak dina konser. Kamar Don L. Baroncini gc - Pamariksaan Holocaust Begliano ku Profesor FERRUCIO TASSIN.

langkung »

Balik deui ka Kathmandu, Nepal

28 Januari-29 Januari
Kathmandu Kathmandu, Nepal + Google Peta
Nepal Kathmandu

Tim Base balik ka Kathmandu, Nepal ti mana éta bakal mabur ka Nagpur, India

langkung »

Kontribusi pikeun Mahatma Gandhi

30 Januari
Raj Ghat, Raj Ghat
Cirebon, India
+ Google Peta
Kontribusi pikeun Mahatma Gandhi

Kontribusi di kota sareng dinten rajapati di 1948 ka Mohandas Karamchand Gandhi. Sumbangan ka saha pamimpin anu pangpentingna anu teu nindakkeun hal-hal anu henteu sopan sareng damai ku Gerakan Kamerdekaan India ngalawan Inggris Raj, sanés janten politikus Hindia India, pamikir sareng pengacara. (https://g.co/kgs/9qJUvJ) Ditampi tina

langkung »
+ Exportkspor acara