Kajadian anu kapungkur

Dinten Penutupan Maret Amérika Latin di Luján de Cuyo

Azcuénaga 438 - Luján de Cuyo Azcuénaga 438, Luján de Cuyo

Dinten Penutupan Maret Amérika Latin di Luján de Cuyo, Mendoza, Argentina 2 Oktober jam 11:00 waktos Mendoza. Upacara masarakat adat sareng pesen ti Silo.      

Forum Nuju masa depan Amérika Latin anu henteu kaberdayaan

Puseur Sipil pikeun Peace Heredia Jalan Nísperos, Guararí

Tanggal 1 sareng 2 Oktober, di Civic Center for Peace, Heredia, Kosta Rika, Forum "Nuju masa depan Amerika Latin anu teu telenges" bakal dilaksanakeun sacara pribadi (kalayan kapasitas terbatas) sareng virtual. Axm Tematik Koexistensi Plurikultur sauyunan, valuasi tina sumbangan karuhun masarakat asli sareng kumaha interkulturitas tiasa ngabantosan urang