Blog

Dina kamar Bisontes de Fiumicello

Dina kamar Bisontes de Fiumicello

Saptu, 21 Désémber sareng Minggu, 22 Désémber 2019, di Balé "Bison" di Fiumicello Villa Vicentina, tabuh 20:30 p.m., pagelaran teater anu Perusahaan Filsafat "Amis Furlans" hadiah unggal taun dina peristiwa éta Pihak-pihak: anu pangheulana, judulna "Soré Murder", sareng anu kadua, anu judulna "Jumaah 17". "Serata serangga"