Blog

Humahuaca: Sejarah Mural

Humahuaca: Sejarah Mural

Ti Humahuaca mangrupikeun akun anu bermakna ngeunaan kolaborasi dina ngawujudkeun hiji Mural Di Humahuaca tanggal 16 Oktober 2021 Tanggal 10 Oktober taun ieu, hiji Mural didamel di Humahuaca - Jujuy dina kontéks "Maret Amérika Latin ka 1 pikeun Non-Kekerasan" diwanohkeun ku Siloistas sareng Humanistas.

MSGySV Panama sareng Maret Amérika Latin

MSGySV Panama sareng Maret Amérika Latin

Dunya Tanpa Perang sareng Kekerasan Panama nyebarkeun pernyataan ieu ngabagi kagiatan anu dilakukeun dina Maret Amérika Latin ka 1 pikeun Non-Kekerasan sareng syukur ka pamilon sareng éntitas kolaborasi: Dunya tanpa perang sareng tanpa kekerasan, ngirim undangan khusus pikeun sababaraha organisasi, entitas sareng média , pikeun taat aranjeunna ka

Forum Nuju pikahareupeun anu teu telenges

Forum Nuju pikahareupeun anu teu telenges

Maret Amérika Latin ditutup sareng Forum "Nuju masa depan Amerika Latin anu teu kaayaanana" anu diayakeun dina modeu virtual ku sambungan Zoom sareng disiarkeun dina Facebook antara 1 sareng 2 Oktober 2021. Forum ieu disusun dina 6 Paksi Tematik sareng latar tukang tindakan non-kekerasan positip, anu dijelaskeun

Émut kana tindakan sateuacanna di Argentina

Émut kana tindakan sateuacanna di Argentina

Kami bakal nunjukkeun sababaraha tindakan anu dilakukeun dina Argéntina pikeun nyiapkeun Maret Multiethnic sareng Plurikultur Amérika Latin kaping 1 pikeun Non-Kekerasan. Tanggal 6 Agustus, di Patio Olmos di Ibu Kota Córdoba, panginget ngeunaan Hiroshima sareng Nagasaki didamel. Tanggal 14 Agustus, di Villa La Ñata, Buenos Aires, éta

Saatos Maret di Kosta Rika

Saatos Maret di Kosta Rika

Tanggal 8 Oktober, ku Maret Multiethnic sareng Plurikultur Amérika Latin kaping 1 pikeun Non-Kekerasan parantos réngsé, sumbu tematik 1 tina Forum, Hikmah tina Masarakat Adat, diteruskeun kana koeksistensi non-kekerasan plurikultura. Coexistence multikultural dina harmoni, valuasi kontribusi karuhun masarakat asli sareng kumaha antar budaya tiasa nyayogikeun urang

Saatos akhir Maret di Argéntina

Saatos akhir Maret di Argéntina

Saatos panutupan Maret Multiétnis sareng Plurikultural 1 Maret Amérika pikeun Non-Kekerasan, sababaraha kagiatan anu diideuan ku éta terus dilaksanakeun. Tanggal 6 Oktober, ti Salta, aya berita anu pikabungaheun dibagikeun ka kami: "Kalayan kabagjaan anu hébat kami ngabagi berita yén ku panerapan 15.636 sareng 15.637 ti kotamadya kota

Bolivia: Kegiatan pikeun ngadukung Maret

Bolivia: Kegiatan pikeun ngadukung Maret

Tanggal 11 Séptémber, taatna aktivis Nonviolence ti Bolivia ka Maret Latin Multiethnic sareng Plurikultural kaping 1 Amérika pikeun Non-Kekerasan dikedalkeun. Budak lalaki sareng Budak awéwé ti 4 Sakola Dasar nyatakeun panolakanana nyiksa. Tanggal 2 Oktober, Poé Internasional Non-Kekerasan, hiji pagawéan dilaksanakeun sareng

Peru: Wawancara pikeun ngadukung Maret

Peru: Wawancara pikeun ngadukung Maret

Pikeun ngadukung Maret Multiethnic sareng Plurikultural Amérika Latin kaping 1 pikeun Non-Kekerasan, sababaraha wawancara anu dijelaskeun dilakukeun dina Maret Amérika Latin, ngeunaan tindakan anu dilakukeun tina sudut pandang anu béda-béda ngeunaan Humanisme Universalis ku saluran komunikasi masarakat EMPRENDEDOR PLATAFORMA anu diarahkeun ku Cesar Bejarano. Tanggal 30 Séptémber, Madeleine John Pozzi-Escot angkat

Maret Amérika Latin ku nagara

Maret Amérika Latin ku nagara

Dina tulisan ieu, urang badé nyusun dumasar nagara kagiatan anu béda-béda anu parantos dilaksanakeun dina kerangka kerja umum Maret Amérika Multi-Multi sareng Multikultural kaping 1 pikeun Non-Kekerasan. Kami bakal jalan-jalan didieu ngalangkungan judul anu dipasang dina halaman wéb ieu ngeunaan kagiatan anu dilaksanakeun nagara per nagara. Urang bakal ngamimitian, salaku nagara anu parantos nampi

Nuju Masa Depan Tanpa Kekerasan Amérika Latin

Nuju Masa Depan Tanpa Kekerasan Amérika Latin

Dinten Jumaah, 1 Oktober, fasilitas Pusat Civic for Peace di Heredia dimimitian ku kecap wilujeng sumping sareng dukungan pikeun kagiatan Wakil Walikota Kotamadya Heredia, Ibu Angela Aguilar Vargas. Panto Pusat Sipil pikeun Perdamaian kabuka pikeun teras ngalaksanakeun