Blog

65 nagara kalawan deklarasi TPNW

65 nagara kalawan deklarasi TPNW

Di Wina, jumlahna aya 65 nagara sareng seueur anu sanésna salaku pengamat sareng sajumlah ageung organisasi sipil, dina Kemis, 24 Juni, sareng salami tilu dinten, ngajejeran ngalawan ancaman panggunaan senjata atom sareng jangji bakal usaha pikeun ngaleungitkeunana. sagancang-gancangna. Éta mangrupikeun sintésis tina

Kota mimiti-tungtung pikeun 3 Maret

Kota mimiti-tungtung pikeun 3 Maret

Konteks: Ti Wina. Kami nembé sumping ti rapat munggaran nagara-nagara pihak kana Perjangjian Larangan Senjata Nuklir. Kami parantos nguping sababaraha kali ayeuna, ti wawakil 65 nagara anu hadir sareng ti seueur pengamat anu sanés, yén ieu mangrupikeun rapat bersejarah. Dina kontéks ieu sareng ti kota ieu kami masihan

referendum perang Ukraina

referendum perang Ukraina

Kami dina bulan kadua konflik, konflik anu lumangsung di Éropa tapi anu kapentingan internasional. Konflik anu aranjeunna ngumumkeun bakal salami mangtaun-taun. Konflik anu résiko janten perang dunya nuklir katilu. Propaganda perang nyoba menerkeun sagala cara campur pakarang jeung

Ngahargaan pandangan dunya masarakat adat

Ngahargaan pandangan dunya masarakat adat

Anyar-anyar ieu, tina Program Antarbudaya UADER, sareng Komunitas I'Tu del Pueblo Nación Charrúa sareng lembaga pendidikan anu sanés, Days for Good Living and Non-Violence diwanohkeun, dikembangkeun di Concordia dina kerangka gerakan internasional: Kahiji. Multiétnis sareng Plurikultur Latin Amérika Maret pikeun Nonviolence. Murid jeung

Humahuaca: Sejarah Mural

Humahuaca: Sejarah Mural

Tina Humahuaca carita anu bermakna ngeunaan kolaborasi dina ngawujudkeun Mural Di Humahuaca tanggal 16 Oktober 2021 Tanggal 10 Oktober taun ieu, Mural didamel di Humahuaca - Jujuy dina konteks «1st Latin American March for the Non- Kekerasan» diwanohkeun ku Siloists jeung Humanis.

MSGySV Panama sareng Maret Amérika Latin

MSGySV Panama sareng Maret Amérika Latin

Dunya Tanpa Perang sareng Kekerasan Panama nyebarkeun pernyataan ieu ngabagi kagiatan anu dilakukeun dina Maret Amérika Latin ka 1 pikeun Non-Kekerasan sareng syukur ka pamilon sareng éntitas kolaborasi: Dunya tanpa perang sareng tanpa kekerasan, ngirim undangan khusus pikeun sababaraha organisasi, entitas sareng média , pikeun taat aranjeunna ka

Forum Nuju pikahareupeun anu teu telenges

Forum Nuju pikahareupeun anu teu telenges

Maret Amérika Latin ditutup ku Forum "Menuju masa depan non-kekerasan Amérika Latin" anu dilaksanakeun dina mode virtual ku sambungan Zoom sareng pangiriman ulang dina Facebook antara 1 sareng 2 Oktober 2021. Forum ieu dikelompokeun kana 6 Sumbu Tematik sareng kasang tukang aksi non-kekerasan positip, anu dijelaskeun

Émut kana tindakan sateuacanna di Argentina

Émut kana tindakan sateuacanna di Argentina

Kami bakal nunjukkeun sababaraha tindakan anu dilakukeun dina Argéntina pikeun nyiapkeun Maret Multiethnic sareng Plurikultur Amérika Latin kaping 1 pikeun Non-Kekerasan. Tanggal 6 Agustus, di Patio Olmos di Ibu Kota Córdoba, panginget ngeunaan Hiroshima sareng Nagasaki didamel. Tanggal 14 Agustus, di Villa La Ñata, Buenos Aires, éta

Saatos Maret di Kosta Rika

Saatos Maret di Kosta Rika

Tanggal 8 Oktober, ku Maret Multiethnic sareng Plurikultur Amérika Latin kaping 1 pikeun Non-Kekerasan parantos réngsé, sumbu tematik 1 tina Forum, Hikmah tina Masarakat Adat, diteruskeun kana koeksistensi non-kekerasan plurikultura. Coexistence multikultural dina harmoni, valuasi kontribusi karuhun masarakat asli sareng kumaha antar budaya tiasa nyayogikeun urang

Saatos akhir Maret di Argéntina

Saatos akhir Maret di Argéntina

Saatos panutupan tina 1st Multiethnic and Pluricultural Latin American March for Nonviolence, sababaraha kagiatan anu diilhami ku éta terus dilaksanakeun. On Oktober 6, ti Salta, hiji warta senang ieu dibagikeun kalawan kami: «Kalayan kabagjaan hébat kami babagi warta yén ku ordinance 15.636 jeung 15.637 munisipalitas kota.