Blog

Presentasi Maret Amérika Latin Kahiji

Presentasi Maret Amérika Latin Kahiji

Tanggal 18 Juli, presentasi Maret Latin Amérika Kahiji pikeun Non-Kekerasan, Multi-étnis sareng Multikultural diayakeun, dina bentuk virtual. Éta mangrupikeun presentasi awal anu muka réalisasi sababaraha kagiatan sateuacan tanggal anu bakal dilaksanakeun, nyaéta ti tanggal 15 Séptémber dugi ka 2 Oktober. Ieu

Dina konflik di wétan tengah

Dina konflik di Wétan Tengah

Dunya tanpa Perang sareng tanpa Kekerasan Latin America, organisme milik Newist Humanist Anyar, anu tujuanana pikeun nyumbang kana ngeureunkeun sagala jinis konflik bersenjata, perang, sareng umumna pikeun ngahontal dunya tanpa kekerasan atanapi diskriminasi naon waé, nyatakeun na kagum jero dina kaayaan kekerasan éta

Solidaritas sareng masarakat Kolombia

Surat dina Solidaritas sareng urang Kolombia

Senén, 10 Méi 2021. Nyanghareupan kajadian kekerasan, panindasan sareng panyalahgunaan kakawasaan anu panganyarna, anu protés tina Parjuang Nasional Kolombia parantos janten korban, kami sacara kuat nyatakeun: Pangrojong kami pikeun jalma Kolombia anu ngalawan réformasi pajak, ogé kabijakan neoliberal sanés anu mihak ka perusahaan ageung,

CYBERFESTIVAL Bebas tina senjata nuklir

CYBERFESTIVAL Bebas tina senjata nuklir

Warga dunya ngagaduhan hak pikeun ngagungkeun asupna kana Perjangjian Larangan Pakarang Nuklir (TPAN) anu bakal kajantenan di PBB dina 22/1/2021. Éta parantos kahontal berkat tandatangan 86 nagara sareng ratifikasi 51, anu kami haturkeun pikeun kawani dina nyanghareupan anu hébat

Ngeunaan asupna kana TPAN

Komuniqué ngeunaan panerapan kana Perjangjian Larangan Pakarang Nuklir (TPAN) sareng peringatan ka-75 Resolusi 1 [i] Déwan Kaamanan PBB Kami nyanghareupan "prinsip ngaleungitkeun senjata nuklir". Tanggal 22 Januari, Perjangjian Larangan Pakarang Nuklir (TPAN) bakal diberlakukeun.

Nuju ka payun tanpa senjata nuklir

Nuju ka payun tanpa senjata nuklir

-50 nagara (11% populasi dunya) nyatakeun yén senjata nuklir ilegal. -Senjata nuklir bakal dilarang sapertos senjata kimia sareng biologis. -Persatuan PBB bakal ngaktipkeun Traktat pikeun Larangan Pakarang Nuklir dina Januari 2021. Tanggal 24 Oktober, berkat dilebetkeunana Honduras, angka 50 nagara parantos kahontal

Upeti ka Gastón Cornejo Bascopé

Upeti ka Gastón Cornejo Bascopé

Dr Gastón Rolando Cornejo Bascopé pupus dina enjing 6 Oktober. Anjeunna lahir di Cochabamba di 1933. Anjeunna nyéépkeun waktos budakna di Sacaba. Anjeunna lulusan SMA di Colegio La Salle. Anjeunna diajar Kedokteran di Universitas Chili di Santiago lulus jadi Ahli Bedah. Salami cicing di Santiago anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun

3 Maret Dunya diumumkeun

3 Maret Dunya diumumkeun

Dunya ka-3 Maret pikeun 2024 diumumkeun dina Forum pikeun Non-Kekerasan di Mar del Plata - Argentina Dina perayaan ulang taun ka-10 tina Minggu pikeun Non-Kekerasan di Mar del Plata diwanohkeun ku Osvaldo Bocero sareng Karina Freira dimana aktivis ti langkung ti 20 nagara di Amérika, Éropa