Marches séjén

2ª Marcha Mundial 2018-2019​

Del 2 de Octubre 2018 al 8 de Marzo de 2019

Amérika Maret 2018

The 16 13 September nepi ka Oktober

La March Amérika pikeun Peace na Nonviolence (MS) lumpat 11.500 kilometer leuwih 28 poé Venezuela, Colombia, Ékuador, Péru, Bolivia, Suriname, Brazil, Argentina y Chili.

Peta ku aktivis awéwé organisasi ieu disetir "Dunya Tanpa Wars sarta kekerasan"surah Ékuador anu milu dina Maret Tengah 2017 sarta pengamat internasional.

Yén grup saeutik ieu ngahubungkeun sareng aktivis ti kota lianna Bogotá, Lima, Santiago, gula, Córdoba, Sao Paulo na laun anjeunna arming jaringan, teu tanpa kasusah, sarta ieu outlining tur, kajadian, ceramah jeung ogé grup pamilon dina tim inti anu bakal nyieun sakabeh lalampahan. Sanggeus ngagabung langkung aktivis éta budayawan, environmentalists, pacifists na nonviolent ogé organisasi, universitas, akademi, kotamadya jeung grup nagara béda, anu babarengan dimungkinkeun Maret éta.

sawidak aktivis Pasifik KoridorDi antara maranéhanana marching opat Colombians anu dijadikeun wisata lengkep, aranjeunna sumping babarengan dina Santiago de Chile kalawan datang tina Atlantik Koridor dina naon tahap ahir Maret hiji liwat opat puluh-tilu kacamatan, kota jeung kotamadya, dimana sakabeh sababaraha acara promosi Peace na Nonviolence maju.

Marcha Tengah 2017

The 10 16 September nepi ka Séptémber

The protagonis dina Sentral 1ª Maret pikeun Peace na Nonviolence (MC) ulangAranjeunna lumpat leuwih 3.400 kilométer di 7 poé.

Éta sababaraha marches, kajadian, diskusi, acara budaya jeung libur nya éta dilakukeun dina lokasi 10, kaasup kota jeung Kotamadya di Honduras (Peña Blanca, San Pedro Sula jeung San Lorenzo), Guatemala (Kota tur Mixco), Él Salvador (Sonsonate, San Salvador jeung San Miguel), Nikaragua (wates), Panama jeung Kosta Rika (San José na Heredia).

The marchers éta grup aktivis 74, siswa lolobana ngora tapi ogé jalma heubeul, kaasup sababaraha barudak. Salila wisata nu maranéhanana dibiruyungan aktivis Ecuadorian salaku pengamat internasional.

Kosta rombongan Rican ditampi di wates Peñas Blancas éta MC ti Nikaragua. jam engké 1ª MC pikeun Nonviolence na Peace Anjeunna anjog di ibukota, San José. dina Kampus Omar Dengo de la National University of Kosta Rika (UNA)Tembok dipapag ku ratusan murid, aktivis jeung otoritas akademik di rektor Dokter Alberto Salom dina sirah.

kadatangan na dibuka Foro jeung konferensi Universitas "Katempo Peace na Nonviolence" Ieu dilaksanakeun salila poé handap 2, 14 15 na 2017 September. Mimitina mah ieu culmination tina usaha agung grup anu sumping ampir béak, hususna kasusah encountered di pameuntasan adat jeung wates, kalayan révisi sajajalan jeung kali antosan lila, nu dina sababaraha kasus asalna anjog telat pikeun lampah dijadwalkeun. Ieu dikonfirmasi yén sababaraha pamaréntah di wilayah Jawa Barat impede gerakan bébas urang.

Peta ieu diwanohkeun ku organisasi "Dunya Tanpa Wars sarta kekerasan" surah Tengah sarta anjeunna diitung jeung kolaborasi tina sababaraha universitas, lembaga sarta grup.

1ª Dunya Maret 2009