2nd WORLD MARCH parantos atos

keur

Laporkeun kaayaan dunya anu bahaya kalayan konflik ngembang, teras ningkatkeun kasadaran, ngajantenkeun tindakan positif katingali, masihan sora pikeun generasi anyar anu badé pasang budaya Nonviolence.

naon

Sareng sajarah 1º 2009-2010 Dunya Maret, salila 93 97 poé toured nagara jeung lima benua. Hal ieu rencanana pikeun ngalaksanakeun ieu 2ª Dunya Maret pikeun Peace na Nonviolence keur taun 2019 na 2020.

Iraha jeung Dimana

The 2ªMM mimiti di Madrid dina 2 2019 Oktober, Poé Internasional Nonviolence. Bakal balik arah Afrika, Amerika, Oséania, Asia, ngahontal Madrid 8 2020 Maret Poé International Awewe urang.

Kaluaran panganyarna Maret

The 2ª MM mimiti di Madrid 2 2019 OktoberInternasional Poé Nonviolence, sapuluh taun sanggeus éta 1ª MM.

Naha anjeun hoyong kolaborasi sareng kami?

Sponsor tur tina Maret

Kursus ti Maret peryogi sponsor pikeun ngahontal panongton sareng partisipasi maksimum.

Sambungkeun ka jaringan sosial

organisasi

alat-alat promoters

Aranjeunna timbul tina lampah na proyek ti base sosial.

platform rojongan

wewengkon lega tina partisipasi sarta sagala rupa promoters Equipment

koordinasi internasional

Pikeun koordinat inisiatif, timetables na ruteu

Sababaraha inpormasi ngeunaan urang

Sareng sajarah 1º 2009-2010 Dunya Maret, salila 93 97 poé toured nagara jeung lima benua. Jeung pangalaman sarta ngabogaan indikator cukup boga partisipasi, rojongan tur collaborations malah leuwih gede ... eta timbul 2ª nyieun Maret Dunya ieu Peace na Nonviolence 2019-2020.