iinditan

jalur batang

Ieu draws dina jalur dina arah nu sarua salaku 1ªMM kana. Jeung particularity mimiti na finish di Madrid.

Jadwal saheulaanan jalur sareng kaping andntri sareng kaluar ku buana dina Januari 2019 nyaéta kieu:

  • EKOPE: Madrid 2 / 10 / 2019, Cádiz 6 / 10
  • AFRIKA WEST: Tangier 8 / 10, Dakar 3 / 11
  • AFRIKA TIMUR: Addis Ababa 18 / 11, Johannesburg 17 / 12
  • MEDITERRANEAN MARITIME ROUTE: Genoa 27 / 10, Barcelona 4 / 11, Argél 15 / 11, Tunisia 26 / 11, Palermo 3 / 12, Civitavecchia 6 / 12, Livorn
  • Amérika Kalér-Kalér: New-York 4 / 11, San Jose, Kosta Rika 25 / 11 Panama 30 / 11
  • SOUTH AMERIKA: Koridor Pasifik: Bogotá 3 / 12, Santiago de Chile 23 / 12; Koridor Atlantik: Caracas 3 / 12, Buenos Aires 23 / 12
  • OCEANIA-ASIA: Wellington 5 / 1 / 2020, Cirebon 28 / 1 / 2020
  • EUROPE: Moscow 6 / 2 / 2020, Madrid 8 / 3 / 2020

Ti Maret 2019 nepi ka Oktober, tempat sareng kaping bakal dikonfirmasi sareng / atanapi dirobah. Sakabéh rute tiasa ditingali dina waktos anu aya di bagian acara:

ruteu Convergent

Loba inisiatif nu bisa ditambahkeun kana jalur batang salaku converging ruteu ogé maranéhanana méré loba putus jeung inténsitas ka MM. Tur aya loba conto di 1ªMM nu. Ti grup katresna ngora anu walked 10 dinten di Selandia Anyar jeung gabung mimiti ti MM di Wellington. Ogé maranéhna exemplify ruteu Wétan Tengah / Afrika Balkan atanapi Selatan-Oreintal duanana toured sababaraha nagara jeung rébuan km.