Ulah rék ilubiung dina Dunya Maret hareup?

Maret Dunya keur Peace na Nonviolence mangrupakeun gerakan sosial anu bakal migawe lalampahan kadua nu 2 2019 Oktober. Dunya Maret dilaksanakeun dina taun 2009 tur kahontal encouraging ngeunaan sarébu acara di leuwih ti 400 Kota. A milestone utama di paringkat ka Dunya Maret bakal rék balik papanggih jeung ngaleuwihan.

Maret Dunya keur Peace na Nonviolence ieu diayakeun ku Grup sareng visi humanistik, sumebar di sakuliah dunya sareng tujuan umum pikeun nyieun jeung ningkatkeun kasadaran kedah pikeun masyarakat di sabudeureun dunya cicing dina karapihan sarta nonviolence .

Sarta eta penting pisan nu entrants anyar pikeun gabung prakarsa anyar ieu. Mun anjeun geus salah sahijina na hoyong terang urang hadé, urang ngajak maneh pikeun ngotektak web, baca artikel béda di dinya.

Jenis partisipasi urang pilari?

Ti Maret Dunya keur Peace na Nonviolence kami kabuka pikeun sagala lembaga, pakaitna atawa kolektif, individu, mana di dunya nu hoyong Anjeun gawekeun kami pikeun ngarojong prakarsa kieu deui. Sakumaha didadarkeun di luhur, Maret bakal dimimitian 2 2019 Oktober jeung bakal ngarambat sakuliah dunya, tungtung nu 8 2020 Maret.

Kalawan prakarsa kolaborasi ieu ngaku yen individu atawa pakumpulan nu reflected dina gerakan ieu urang gabung di hajatan ku nyieun kagiatan paralel dina mangsa poé wisata nu.

Kabéh kagiatan tur lampah dicokot téh nirlaba, nyaéta euweuh incentive ékonomi, sarta penegak kedah ngajalankeun on na sorangan.

Kumaha gabung gerakan?

Kabéh jalma atawa pakumpulan wishing bunuh mun nyieun acara leutik atawa kagiatan salila Maret dinten-lila, ngan perlu klik tombol ieu pikeun ilubiung jeung ninggalkeun rinci anjeun sangkan bisa ngontak anjeun via email, jadi wajib ngurung perlu jeung urang tiasa nyarankeun sababaraha pamanggih pikeun kagiatan pikeun ngalakukeun.

Gabung di na gabung ieu

ngiring

Masihan kami data partisipasi Anjeun

Sakedap ditumpurkeun dugi peluncuran gear énggal. Upami anjeun aya patarosan, anjeun tiasa ngahubungi info@theworldmarch.org