Presentasi Maret Amérika Latin Kahiji

Presentasi Maret Amérika Latin Kahiji

Tanggal 18 Juli, presentasi Maret Latin Amérika Kahiji pikeun Non-Kekerasan, Multi-étnis sareng Multikultural diayakeun, dina bentuk virtual. Éta mangrupikeun presentasi awal anu muka réalisasi sababaraha kagiatan sateuacan tanggal anu bakal dilaksanakeun, nyaéta ti tanggal 15 Séptémber dugi ka 2 Oktober. Ieu

Solidaritas sareng masarakat Kolombia

Surat dina Solidaritas sareng urang Kolombia

Senén, 10 Méi 2021. Nyanghareupan kajadian kekerasan, panindasan sareng panyalahgunaan kakawasaan anu panganyarna, anu protés tina Parjuang Nasional Kolombia parantos janten korban, kami sacara kuat nyatakeun: Pangrojong kami pikeun jalma Kolombia anu ngalawan réformasi pajak, ogé kabijakan neoliberal sanés anu mihak ka perusahaan ageung,

CYBERFESTIVAL Bebas tina senjata nuklir

CYBERFESTIVAL Bebas tina senjata nuklir

Warga dunya ngagaduhan hak pikeun ngagungkeun asupna kana Perjangjian Larangan Pakarang Nuklir (TPAN) anu bakal kajantenan di PBB dina 22/1/2021. Éta parantos kahontal berkat tandatangan 86 nagara sareng ratifikasi 51, anu kami haturkeun pikeun kawani dina nyanghareupan anu hébat

Ngeunaan asupna kana TPAN

Komuniqué ngeunaan panerapan kana Perjangjian Larangan Pakarang Nuklir (TPAN) sareng peringatan ka-75 Resolusi 1 [i] Déwan Kaamanan PBB Kami nyanghareupan "prinsip ngaleungitkeun senjata nuklir". Tanggal 22 Januari, Perjangjian Larangan Pakarang Nuklir (TPAN) bakal diberlakukeun.

Pernyataan ngeunaan kaayaan pandém

Pernyataan ngeunaan kaayaan pandém

MARCH DUNIA UNTUK PEACE AND NOVIOLENCE URGES TO STOP WARS IN WORLD The World March for Peace and Nonviolence gema sauran "gencatan senjata dunya" ku Sekretaris Jenderal PBB, António Guterres, 23 Maret panungtungan, naroskeun ka sadayana

Dibikeun kaayaan khusus di Itali

Dibikeun kaayaan khusus di Itali

Tim Promoter Italia Maret Dunya Kadua pikeun Damai sareng Nonviolence ngungkabkeun, pangheulana, takziah sareng kentungan sareng korban tina virus COVID 19 di dunya sareng khususna di Italia. Darurat anu diproduksi ku paningkatan kasus di nagara urang sareng ukuran anu pakait parantos kapaksa

Jilid Maret di Républik Ceko

Jilid Maret di Républik Ceko

Dina 141 dinten Maret parantos aya di 45 nagara, langkung ti 200 kota di sadaya benua “Kami parantos 141 dinten sareng waktos ieu World Maret parantos ngalaksanakeun kagiatan di 45 nagara sareng sakitar 200 kota di sadaya buana. Ieu dilakukeun dimungkinkeun ku dukungan seueur organisasi, sareng khususna ku

Seueur Nagara-nagara dina kahadean TPAN

Seueur Nagara-nagara dina kahadean TPAN

Sapertos dinten ayeuna, 22 / 11 / 2019, dukungan pikeun Perjangjian Pakarang Nuklir Nambangan terus berkembang, ti nagara awal 120 parantos 151 nagara-nagara anu ngadukung éta, diantara aranjeunna 80 parantos nandatanganan éta sareng 33 parantos disatujuan. Kami ngan leungit 17 kanggo ditingalikeun. Posisi nasional dina

Nelepon campur tangan PBB di Bolivia

TINDAKAN UNTUK KEDAI GOLONGAN UNTUK BENTUK DAN NOVIOLENI UNTUK UNTUK INTERVENE DI BOLIVIA AGAINSTALAK INGGRIS PANGGIHAN PROSOSI INGGRIS RACIST IN PROGRESS AFTER IN STATE HIT World World for Peace and Nonviolence call the komunitas internasional pikeun PBB