MSGySV Panama sareng Maret Amérika Latin

MSGySV Panama sareng Maret Amérika Latin

Dunya Tanpa Perang sareng Kekerasan Panama nyebarkeun pernyataan ieu ngabagi kagiatan anu dilakukeun dina Maret Amérika Latin ka 1 pikeun Non-Kekerasan sareng syukur ka pamilon sareng éntitas kolaborasi: Dunya tanpa perang sareng tanpa kekerasan, ngirim undangan khusus pikeun sababaraha organisasi, entitas sareng média , pikeun taat aranjeunna ka

Pernyataan kagiatan Kosta Rika

Pernyataan kagiatan Kosta Rika

Transformasi dina Violent Times Foundation, Dunya tanpa Perang sareng Kekerasan, Yayasan Kosta Rika Azul, Kotamadya San José, Universitas Negeri Jarak Jauh sareng Galeri Antígono gaduh kahormatan pikeun ngundang anjeun pikeun nutupan sareng nyebarkeun pesen-pesen anu positip dina Bulan ieu tina Bicentennial of Independence and Peace sareng Nonviolence, ti saprak

Presentasi Maret Amérika Latin Kahiji

Presentasi Maret Amérika Latin Kahiji

Tanggal 18 Juli, presentasi Maret Latin Amérika Kahiji pikeun Non-Kekerasan, Multi-étnis sareng Multikultural diayakeun, dina bentuk virtual. Éta mangrupikeun presentasi awal anu muka réalisasi sababaraha kagiatan sateuacan tanggal anu bakal dilaksanakeun, nyaéta ti tanggal 15 Séptémber dugi ka 2 Oktober. Ieu

Solidaritas sareng masarakat Kolombia

Surat dina Solidaritas sareng urang Kolombia

Senén, 10 Méi 2021. Nyanghareupan kajadian kekerasan, panindasan sareng panyalahgunaan kakawasaan anu panganyarna, anu protés tina Parjuang Nasional Kolombia parantos janten korban, kami sacara kuat nyatakeun: Pangrojong kami pikeun jalma Kolombia anu ngalawan réformasi pajak, ogé kabijakan neoliberal sanés anu mihak ka perusahaan ageung,

CYBERFESTIVAL Bebas tina senjata nuklir

CYBERFESTIVAL Bebas tina senjata nuklir

Warga dunya ngagaduhan hak pikeun ngagungkeun asupna kana Perjangjian Larangan Pakarang Nuklir (TPAN) anu bakal kajantenan di PBB dina 22/1/2021. Éta parantos kahontal berkat tandatangan 86 nagara sareng ratifikasi 51, anu kami haturkeun pikeun kawani dina nyanghareupan anu hébat

Ngeunaan asupna kana TPAN

Komuniqué ngeunaan panerapan kana Perjangjian Larangan Pakarang Nuklir (TPAN) sareng peringatan ka-75 Resolusi 1 [i] Déwan Kaamanan PBB Kami nyanghareupan "prinsip ngaleungitkeun senjata nuklir". Tanggal 22 Januari, Perjangjian Larangan Pakarang Nuklir (TPAN) bakal diberlakukeun.

Pernyataan ngeunaan kaayaan pandém

Pernyataan ngeunaan kaayaan pandém

MARCH DUNIA UNTUK PEACE AND NOVIOLENCE URGES TO STOP WARS IN WORLD The World March for Peace and Nonviolence gema sauran "gencatan senjata dunya" ku Sekretaris Jenderal PBB, António Guterres, 23 Maret panungtungan, naroskeun ka sadayana

Dibikeun kaayaan khusus di Itali

Dibikeun kaayaan khusus di Itali

Tim Promoter Italia Maret Dunya Kadua pikeun Damai sareng Nonviolence ngungkabkeun, pangheulana, takziah sareng kentungan sareng korban tina virus COVID 19 di dunya sareng khususna di Italia. Darurat anu diproduksi ku paningkatan kasus di nagara urang sareng ukuran anu pakait parantos kapaksa

Jilid Maret di Républik Ceko

Jilid Maret di Républik Ceko

Dina 141 dinten Maret parantos aya di 45 nagara, langkung ti 200 kota di sadaya benua “Kami parantos 141 dinten sareng waktos ieu World Maret parantos ngalaksanakeun kagiatan di 45 nagara sareng sakitar 200 kota di sadaya buana. Ieu dilakukeun dimungkinkeun ku dukungan seueur organisasi, sareng khususna ku