Pernyataan ngeunaan kaayaan pandém

Pernyataan ngeunaan kaayaan pandém

MARCH DUNIA UNTUK PEACE AND NOVIOLENCE URGES TO STOP WARS IN WORLD The World March for Peace and Nonviolence gema sauran "gencatan senjata dunya" ku Sekretaris Jenderal PBB, António Guterres, 23 Maret panungtungan, naroskeun ka sadayana

Dibikeun kaayaan khusus di Itali

Dibikeun kaayaan khusus di Itali

Tim Promoter Italia Maret Dunya Kadua pikeun Damai sareng Nonviolence ngungkabkeun, pangheulana, takziah sareng kentungan sareng korban tina virus COVID 19 di dunya sareng khususna di Italia. Darurat anu diproduksi ku paningkatan kasus di nagara urang sareng ukuran anu pakait parantos kapaksa

Jilid Maret di Républik Ceko

Jilid Maret di Républik Ceko

Dina 141 dinten Maret parantos aya di 45 nagara, langkung ti 200 kota di sadaya benua “Kami parantos 141 dinten sareng waktos ieu World Maret parantos ngalaksanakeun kagiatan di 45 nagara sareng sakitar 200 kota di sadaya buana. Ieu dilakukeun dimungkinkeun ku dukungan seueur organisasi, sareng khususna ku

Seueur Nagara-nagara dina kahadean TPAN

Seueur Nagara-nagara dina kahadean TPAN

Sapertos dinten ayeuna, 22 / 11 / 2019, dukungan pikeun Perjangjian Pakarang Nuklir Nambangan terus berkembang, ti nagara awal 120 parantos 151 nagara-nagara anu ngadukung éta, diantara aranjeunna 80 parantos nandatanganan éta sareng 33 parantos disatujuan. Kami ngan leungit 17 kanggo ditingalikeun. Posisi nasional dina

Nelepon campur tangan PBB di Bolivia

TINDAKAN UNTUK KEDAI GOLONGAN UNTUK BENTUK DAN NOVIOLENI UNTUK UNTUK INTERVENE DI BOLIVIA AGAINSTALAK INGGRIS PANGGIHAN PROSOSI INGGRIS RACIST IN PROGRESS AFTER IN STATE HIT World World for Peace and Nonviolence call the komunitas internasional pikeun PBB

Peluncuran 2 World Maret

Peluncuran 2 World Maret

2 Oktober ieu tina 2019, dina Circle of Rupa Arts of Madrid, saatos ngamimitian simbolis dina Maret Maret di km 0 Puerta del Sol, dilaksanakeun di Circle of Fine Arts, tindakan resmi anu nandaan awalna. . Ieu dihadiran ku sababaraha panyatur dina sagala rupa

World World dimimitian di Km0

World World dimimitian di Km0

Madrid, 2 bulan Oktober tina 2019, International Day of Nonviolence. Saratus pamiarsa, sawaréh asalna ti bawana sanés, dipanggil di Km 0 tina Puerta del Sol di Madrid pikeun ngalambangkeun awal 2 World March for Peace and Nonviolence. Aranjeunna mengingati yén 10 taun ka tukang, sami

Dunya Peace Maret bakal nembus Kolombia

Saatos sapuluh taun édisi munggaran, diperkirakeun waktos ieu bakal meuntas langkung ti saratus nagara dina lima buana. Madrid ngajantenkeun presentasi Maret ieu, anu bakal dimimitian 2 bulan Oktober 2019 sareng ngadamelna 8 bulan Maret 2020. Di dinya, éta diumumkeun yén Kolombia bakal jadi salah sahiji