MSGySV Panama sareng Maret Amérika Latin

Dunya Tanpa Perang sareng Kekerasan Panama nyebarkeun pernyataan ieu dina Maret Amérika Latin

Dunya Tanpa Perang sareng Kekerasan Panama nyebarkeun pernyataan ieu ngabagi kagiatan anu dilaksanakeun di 1 Maret Amérika Latin pikeun Non-Kekerasan sareng sukur na ka pamilon sareng éntitas kolaborasi:

Dunya tanpa perang sareng tanpa kekerasan, ngirimkeun uleman khusus pikeun sababaraha organisasi, entitas sareng média, pikeun panuhanana kana kagiatan anu urang atur dina kerangka Maret Amérika Non-Kekerasan, dilakukeun sareng Kota Pangetahuan di komunitas Clayton, Kota Panama, memperingati cara anu sami, dinten perdamaian internasional dina tanggal 21 Séptémber sareng dinten non-kekerasan dina 02 Oktober 2021.

Nonoman Panamian kalebet partisipasi dina acara anu diayakeun ku Dunya tanpa perang sareng tanpa kekerasan Panama, ngarayakeun Maret Amérika Latin, berkat dukungan ti Kota Pengetahuan sareng Soka Gakkai ti Panama, anu nyarios leres pikeun perdamaian sareng kekerasan di nagara urang.

Ngajaga tindakan biosékuritas, dina dinten Salasa cerah Séptémber 21, kagiatan munggaran dilaksanakeun, gambar manusa tina simbol perdamaian, kalayan jarak anu dipénta ku otoritas Panamian, kalayan ngagambarkeun para nonoman Soka Gakkai sareng murid anu Akademi Bilingual Panama kanggo Terpayun, anu nonomanna parantos kapilih diantara anu paling unggul di daérah anu béda-béda di nagara, pikeun kaunggulan akademikna.

Dina dinten Jumaah anu cerah, 01 Oktober, mimiti pisan, jalan-jalan jempé diayakeun di Taman Kota Pangetahuan, nginget korban anu maot tina sagala jinis kekerasan, ogé ku COVID-19, di Panama sareng sakumna dunya. Di jalan, urang ngagaduhan bantosan sukarelawan ngora ti Palang Merah Panama, murid sareng guru dina Isaac Rabin College sareng nonoman ti organisasi nirlaba Budha, Soka Gakkai ti Panama.

Panyanyi Grettel garibaldi, ngadamel rékaman tina propaganda radio sareng audiovisual anu dikirim ka stasion utama sareng stasiun tivi di Kota Panama, dina cara anu sami, penyanyi ngora masihan téma musikalna: "Milarian Perdamaian", dipaénkeun babarengan sareng para penyanyi Margarita Henríquez, Yamilka Pitre sareng Brenda Lao, anu ditunjuk salaku lagu kabangsaan Maret Amérika Latin di Panama, kami ngadamel édisi audiovisual téma, ngagambarkeunana ku sababaraha gambar kagiatan anu dilakukeun di nagara-nagara Amérika Latin di daérah éta nalika pawai sareng sababaraha tina brosur anu dilakukeun ku Mundo tanpa perang Panama, pikeun ngamajukeun Maret Amérika Latin; Penting pikeun dicatet yén logo anu digunakeun di sadaya nagara pikeun perlengkapan paripurna anu didamel ku Mundo sin guerras Panamá.

Pikeun ngamajukeun kagiatan di Panama, wawancara langsung dilakukeun sareng Belquis De Gracia, ti Mundo sin guerras Panamá, dina média ieu: Dinten Saptu, Séptémber 18, tabuh 8:00 énjing, dina program radio, "Dina ujung bebeneran", dipimpin ku wartawan Aquilino Ortega; Dinten Salasa, 21 Séptémber, tabuh 14:00, aranjeunna ngiringan program radio, "Spectacular Soré" anu diayakeun ku wartawan Didia GallardoKadua program mangrupikeun bagian tina jadwal pamrograman stasiun radio RPC, anu ngagaduhan cakupan nasional. Wawancara ogé dilakukeun dina program "Kami Budaya 247”, Sacara sakaligus nyiarkeun boh di stasiun tipi boh di stasiun Plus, anu dilakukeun ku Komunikator Sosial Kristian AlveloDinten Rebo, 29 Séptémber jam 21:30 sonten, wawancara ogé disiarkeun langsung sacara sakaligus ngalangkungan Facebook Plus.

Grettel garibaldi ogé diwawancara dina ruas budaya anu nyampak dina berita Stellar of Sertv, saluran 11, dilakukeun ku Lorraine NoriegaNgeunaan téma musikal "Milari Perdamaian", disusun sareng dipaénkeun ku penyanyi, sareng sapertos anu urang sebatkeun, éta diturunkeun salaku lagu tina Maret Amérika Latin di Panama.

Kota Pangetahuan sareng Akademi Isaac Rabin, ngadamel publikasi dina jaringan sosialna, ngagabungkeun pesen-pesen na sareng Dunya tanpa perang sareng tanpa kekerasan Panama dina jaringan sosial, ngeunaan acara peringatan dugi ka dinten katengtreman sareng dinten non-kekerasan.

Dua kagiatan anu dilakukeun di Kota Pangetahuan, Panama, ditutupan ku operator drone, Mr. Eric Sánchez, anu nyumbangkeun rékaman gambar-gambar hawa tina acara-acara éta, nganggo peralatan sareng waktosna nyalira pikeun ngaliput kajadian anu disebut di luhur. Anggota Dunya tanpa perang sareng tanpa kekerasan, kami resep ku partisipasi nonoman Panamian dina kagiatan anu dilaksanakeun di Kota Pangetahuan, kami resep terang yén déwasa anu bakal datang saé sareng perdamaian sareng kekerasan di nagara urang.


Tulisan: Belquis De Gracia, Dunya tanpa perang sareng tanpa Kekerasan Panama.

Ninggalkeun comment hiji