Buku Dunya Kadua Maret

Édisi na bakal siga buku di Dunya Maret 1ª.

Ukuran 30 x 22 cm, 400 kaca (350 warna sareng 50 dina b / w). Kertas jero: Matte Couché 100 gr. pikeun warna sareng offset 90 gr. pikeun 1/1. Panutup lemes. Panutup sareng tutup dina dipan 300 gr. Matte palastik. Ngariung: PUR atanapi dijait.

Kami ngémutan yén medalkeun buku éta saluyu sareng aktivasina TPAN. Dina kasus éta buku bakal ngagaduhan sisipan kana topik éta.

Ngeunaan percetakan, tempat anu paling merenah anu dipilarian, kalayan ngitung jumlah édisi internal, biaya percetakan sareng transportasi ka hiji titik di nagara éta

Bakal aya dua édisi buku

Hiji, internal, non-komersial, ku langganan kalayan harga biaya 20 euro (anu kalebet tata perenah, percetakan sareng transportasi ka unggal nagara). Éta bakal disalurkeun ngaliwatan organisasi (MSGySV, World March sareng sajabana).

Anu sanésna, di Sirkuit Komérsial (tanpa peryogi reservasi): hargana bakal 50 euro. Sirkuit ieu bakal ngaliwatan toko buku kalayan distribusi internasional (Amazon, Casa del Libro, toko buku atanapi sirkuit komérsial sanés). Sirkuit ka-2 ieu bakal diaktipkeun 2 bulan engké tibatan langganan internal.

  • Duanana sirkuit bakal ngagaduhan sadayana sarat hukum.
  • Kami nyaluyukeun harga dina hipotesa langkung ti sarébu salinan anu dipesen. Pikaresepeun pikeun terang sabaraha buku anu diperyogikeun di unggal tempat.
  • Buku tiasa disimpen ti ayeuna sareng mayar kanggo aranjeunna aya dugi ka 10 Oktober. Pesanan langganan ditutup di dinya. Pesenan énggal kedah nganggo rute komérsial dina harga 50 euro.

Presentasi buku tina Dunya ka-2 Maret

Presentasi buku bakal dilakukeun di unggal lokasi. Buku ieu bakal mangpaat pisan pikeun ngahubungkeun deui sareng kolaborator sareng pamilon 2ªMM sareng pikeun persiapan sareng perwujudan tina 3ªMM, ogé pikeun dorongan pikeun sadaya tindakan anu sateuacanna.

Gambar ieu ngagaduhan atribut alt kosong; nami file na nyaéta Summary-Index.jpg

Buku sanésna

Dina bulan Nopémber buku komik UN CAMINO A LA PAZ y LA NOVIOLENCIA bakal dileupaskeun.

Aya sakedik buku tina Maret 1 Dunya sareng pawai Amérika Tengah sareng Amérika Kidul.

Pesenan langkung ti 10 buku ti 2 Maret Dunya bakal kalebet hadiah tina buku ieu.

Tanggal anu direncanakeun relatif ka édisi sareng urutan buku ka-2 Maret Dunya. Tanggal ieu tiasa nandangan panyaluyuan:

  • 15/9 - Mimiti Pesenan Buku.
  • 2/10 - ZOOM - World virtual launching of the 2nd MM book. 10h. Kosta Rika, 11 enjing. Kolombia, Panama, Ékuador, 12h. Sao Paulo Brazil, Chili, 13 siang Argéntina, 17 sonten. Maroko, 18 sonten. Éropa Tengah, 21:30 pm India, 21:45 pm Nepal, 1h Koréa Kidul, 24/8
  • Pengumuman MM ka-3.
  • 15/11 - Tutup pesenan sareng Akhir pikeun nampi Bayaran.
  • 15/11 - Tungtung Tata Letak
  • 30/11 - Éntri pikeun Nyitak
  • 15/12 - Buku anu dicitak

Kumaha mesen sareng lebetna?

Pikeun mesen, aya dua pilihan

  1. Eusian formulir ieu: https://docs.google.com/forms/d/16N-u1n0Tacyz-a7J-aMsk-j60A9Knn5YPG4_hlGMBTY/
  2. Atanapi ngirim email ka alamatna book@theworldmarch.org nunjukkeun data ieu: Nami, alamat, kota, nagara, asosiasi atanapi kelompok, tél. kalayan kode nagara, email sareng Jumlah salinan anu ditangtayungan.

Kanggo Penghasilan, nomer rekening tempat setoranana kedah dilakukeun sateuacan 30 Séptémber nyaéta:

IBAN: ES16 1550 0001 2500 0827 1421

Headline: Maret kanggo perdamaian sareng Nonviolence

KODEU SWIFT: ETICES21XXX

Nalika setoran dijantenkeun, kirimkeun resi kalayan nami, jumlah sareng tanggal réngsé

Gambar ieu ngagaduhan atribut alt kosong; nami file na nyaéta Front-Back Cover.png