organisasi

Play video

Sapuluh taun sanggeus Dunya Maret 1ª organisasi urang tetep datang deui pikeun leuwih jalma

Naon?

La 1ª Maret Dunya keur Peace na Nonviolence dijieun kira sarébu acara di leuwih ti 400 97 dayeuh anjeunna toured di nagara buana 5. Aub leuwih ti organisasi 2000. Aranjeunna walked ngeunaan dua ratus rébu km sarta aub ratusan rébu urang.

Jeung pangalaman sarta ngabogaan indikator cukup boga partisipasi, rojongan tur collaborations malah leuwih gede ... eta timbul 2ª nyieun Maret Dunya ieu Peace na Nonviolence 2019-2020.

Lamun hayang nyaho leuwih jauh ngeunaan 1ª Maret kami boga sababaraha sumber pikeun nawarkeun:

  • Anjeun tiasa ngundeur haratis Buku Maret Dunya ngumpulkeun sababaraha highlights of Peta hébat ieu.
  • Anjeun tiasa terang di jéntré naon anu lumangsung dina web heubeul Dunya Maret 1ª

Naha? Misi kami

keluhan sosial

Pikeun nyawad kaayaan dunya bahaya kalayan ngaronjatna bentrok, ngaronjat belanja on armaments bari di wewengkon vast planét loba populasi nu neglected alatan kurangna dahareun jeung cai.

Nyiptakeun kasadaran

Neruskeun nyieun kasadaran yén éta téh ukur liwat "damai" jeung "nonviolence" salaku lomba manusa bakal muka ka hareup na.

ngaronjat pisibilitas

Pikeun visualize tindakan positif béda jeung variatif yén individu, kelompok jeung bangsa nu ngembang di loba tempat di arah ngalaksanakeun HAM, non-diskriminasi, kerjasama, coexistence damai sarta non-agresi.

generasi anyar

Pikeun masihan sora pikeun generasi anyar anu hoyong nyandak leuwih sarta ngabasmi, masang budaya nonviolence dina imajinasi koléktif, atikan, politik, masarakat ... Dina cara nu sami nu dina sababaraha taun ieu masang kasadaran ékologis.

organisasi

alat-alat promoters

  • Tim Promoter (EP) anu bakal timbul tina tindakan sareng proyék-proyék anu digedékeun tina dasar sosial, sareng sumanget yén “masing-masing ngurus naon anu diusulkeun”.
  • Di nagara sareng PD di sababaraha kota, Tim Promoter Nagara bakal diartikeun. Dina EP ieu, saloba organisasi salaku jalma tiasa ngiringan.
  • EP ieu bakal dibéré salaku gaya sareng gaya horisontal, sikep kolaborasi sareng konsensus pikeun koordinasi inisiatif.

platform rojongan (Pa)

  • Éta ogé ngawangun ku individu, kelompok na malah lembaga.
  • Di handap ieu mangrupakeun daérah lega sarta rupa-rupa ep partisipasi, dimana anjeun bisa méré loba inisiatif, naha contona ku séktor (pendidik, pamuda, awéwé) atawa tempat (lingkungan, kota, universitas), jeung sajabana
  • The Pa merta bakal boga wawakil atawa liaison jeung kota ep.

koordinasi internasional

  • Pikeun koordinat keragaman tina inisiatif, timetables na ruteu wewengkon koordinasi internasional antara nagara jeung wewengkon ieu diperlukeun.

Iraha jeung di mana?

La 2ªMM bakal ngamimitian di Madrid el 2 2019 Oktober, Poé Internasional NonviolenceSapuluh taun sanggeus 1ªMM. bakal arah Afrika, Amerika Kaler, Tengah sarta Kidul, luncat kana Oséania, wisata Asia sarta pamustunganana Eropa ngahontal Madrid nu 8 2020 Maret Poé International Awewe urang. Saatos circumnavigating pangeusina periode 159 poé. Hal ieu diperkirakeun yén 2ªMM anjeun bakal maot leuwih nagara 100 jeung ratusan rébu tina aktivis bakal ilubiung dina peta global ieu.