Dayeuh Nu Caket - TPAN

Kampanye Ican: ngarojong Lokasi TPAN

Telepon global ti kota sareng kota pikeun ngadukung Perjangjian PBB ngeunaan Larangan Pakarang Nuklir

Pakarang nuklir ngagambarkeun hiji unacceptable pikeun jalma madhab anceman. Éta pisan sababna naha di Juli 7 2017, bangsa 122 milih dina ni'mat nganut Ban Traktat pakarang nuklir. Kabéh pamaréntah nasional ayeuna diondang pikeun asup na ngasahkeun perjangjian global krusial ieu Larang pamakéan, produksi jeung stockpiling pakarang nuklir sarta ngaluarkeun yayasan pikeun total éliminasi maranéhanana. Dayeuh jeung kota bisa mantuan ngahasilkeun rojongan pikeun perjangjian ka ngarojong Ican panggero "Dayeuh Nu Caket ngarojong TPAN".