Nuju ka payun tanpa senjata nuklir

Nuju ka payun tanpa senjata nuklir

-50 nagara (11% populasi dunya) nyatakeun yén senjata nuklir ilegal. -Senjata nuklir bakal dilarang sapertos senjata kimia sareng biologis. -Persatuan PBB bakal ngaktipkeun Traktat pikeun Larangan Pakarang Nuklir dina Januari 2021. Tanggal 24 Oktober, berkat dilebetkeunana Honduras, angka 50 nagara parantos kahontal

Upeti ka Gastón Cornejo Bascopé

Upeti ka Gastón Cornejo Bascopé

Dr Gastón Rolando Cornejo Bascopé pupus dina enjing 6 Oktober. Anjeunna lahir di Cochabamba di 1933. Anjeunna nyéépkeun waktos budakna di Sacaba. Anjeunna lulusan SMA di Colegio La Salle. Anjeunna diajar Kedokteran di Universitas Chili di Santiago lulus jadi Ahli Bedah. Salami cicing di Santiago anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun

3 Maret Dunya diumumkeun

3 Maret Dunya diumumkeun

Dunya ka-3 Maret pikeun 2024 diumumkeun dina Forum pikeun Non-Kekerasan di Mar del Plata - Argentina Dina perayaan ulang taun ka-10 tina Minggu pikeun Non-Kekerasan di Mar del Plata diwanohkeun ku Osvaldo Bocero sareng Karina Freira dimana aktivis ti langkung ti 20 nagara di Amérika, Éropa

CINEMABEIRO resmi dipidangkeun dina A Coruña

CINEMABEIRO resmi dipidangkeun dina A Coruña

"I Mostra de Cinema pola Paz e la Nonviolencia", CINEMABEIRO, parantos dipidangkeun dina 29 Séptémber 2020 di Balai Kota A Coruña. Diayakeun ku Mundo sen Guerras e sen Violencia damel kolaborasi sareng 16 asosiasi sareng kelompok sosial, disponsoran ku EMALCSA Foundation sareng kolaborasi sareng Déwan Kota A

Buka serat pangrojong pikeun TPAN

Buka serat pangrojong pikeun TPAN

21 Séptémber 2020 Pandemi virus corona parantos jelas nunjukkeun yén ningkatna kerjasama internasional diperyogikeun pisan pikeun ngatasi sagala ancaman utama pikeun kaséhatan sareng karaharjaan umat manusa. Kapala diantara aranjeunna nyaéta ancaman perang nuklir. Kiwari, résiko diledarkeun senjata

+ Damai + Non-kekerasan - Pakarang Nuklir

+ Peace + Non-kekerasan - Pakarang Nuklir

Kampanye ieu "+ Damai + Non-Kekerasan - Pakarang Nuklir" nyaéta ngeunaan ngamangpaatkeun sababaraha dinten antara Poé Damai Internasional sareng dinten Non-Kekerasan pikeun ngahasilkeun tindakan, nambihan aktivis sareng dukungan. Format kampanye bakal kagiatan non-nyanghareupan, dilumangsungkeun dina jaringan sosial (Facebook, WhatsApp, Instagram, Youtube, Telegram,

8 Maret: Maret Maret atos di Madrid

8 Maret: Maret Maret atos di Madrid

Saatos 159 dinten angkat dina planét sareng kagiatan di 51 nagara sareng 122 kota, ngalangkungan kasusah sareng sababaraha pilihan, Pasukan Tim Bumi tanggal 2 Maret ngajantenkeun wisata di Madrid tanggal 8 Maret, tanggal kapilih janten upeti sareng conto. Kuring ngadukung gelut awéwé. Éta

RAKYAT DENGAN DENGAN AMONG SEMUA

RAKYAT DENGAN DENGAN AMONG SEMUA

"Kumaha urang tiasa nyarios perdamaian nalika ngawangun senjata perang anu énggal sareng pikasieuneun? Kumaha urang tiasa nyarios perdamaian bari menerkeun tindakan palsu anu tangtu sareng wacana diskriminasi sareng kebencian? ... Damai henteu langkung ti sora kecap, upami henteu didasarkeun kana bebeneran, upami henteu diwangun saluyu sareng kaadilan,

Aktivitas panganyarna di El Dueso sareng Berria

Aktivitas panganyarna di El Dueso sareng Berria

Jam 12 beurang, di sakola panjara, urang masihan pidato dina tanggal 2 Dunya Maret, Kamanusaan Anyar sareng Damai sareng Non-kekerasan. Teras aya kolokium sareng tukeur sakitar ieu. Pertanyaan ogé ditanyakeun: Naha anjeun nyangka yén masarakat sacara telenges? Naha anjeun pikir yén konsumen? Nalika éta atos, aranjeunna ngawawancara kami