Keluhan-ngeunaan-aya-senjata-nuklir-di-Italia

Keluhan ngeunaan ayana pakarang nuklir di Italia

Ku Alessandro Capuzzo Dina 2 Oktober, keluhan anu ditandatanganan ku 22 anggota asosiasi pasifis sareng antimiliter dikirim ka Kantor Kejaksaan Mahkamah Roma: Abbasso la guerra (Down with war), Donne e uomini contro la guerra (Awéwé sareng lalaki). ngalawan perang). perang), Associazione Papa Giovanni XXIII (Paus John XXIII Association), Puseur

Ayat katilu marcia mondiale

Nuju Dunya Katilu Maret

Ayana Rafael de la Rubia, panyipta World March for Peace and Nonviolence sareng koordinator dua édisi munggaran, ngamungkinkeun pikeun ngatur sababaraha rapat di Italia pikeun ngaluncurkeun World March katilu, dijadwalkeun dina 2 Oktober 2024. nepi ka 5 Januari 2025, kalawan miang

Bakal ngamimitian sareng mungkas di Kosta Rika

Bakal ngamimitian sareng mungkas di Kosta Rika

03/10/2022 - San José de Costa Rica - Rafael de la Rubia Salaku urang geus nyatakeun di Madrid, dina ahir MM 2nd, yen dinten ieu 2/10/2022 urang bakal ngumumkeun tempat pikeun ngamimitian / ahir tina 3 MM. Sababaraha nagara sapertos Nepal, Kanada sareng Kosta Rika parantos sacara teu resmi nyatakeun minatna. Tungtungna bakal Kosta Rika sakumaha eta dikonfirmasi aplikasi na. Kuring baranahan

Tujuan Mikhail Gorbachev ngeunaan Peace

Tujuan Mikhail Gorbachev ngeunaan Peace

Asal muasal organisasi humanis «Dunya tanpa perang jeung tanpa kekerasan» (MSGySV) éta di Moscow, nembe bubar USSR. Rafael de la Rubia cicing di dinya di 1993, panyipta na. Salah sahiji pangrojong pangheulana anu ditampi organisasi nyaéta ti Mijhail Gorbachev, anu maotna ayeuna diumumkeun. Ieu hatur nuhun sareng apresiasi urang