Simbolos manusa

IES Punta Larga, Santa Cruz de Tenerife

Ti IES Punta Larga Santa Cruz de Tenerife, aranjeunna ngirim kami

Poto tina siklus 2 Pangajaran sareng Animasi olahraga Animasi, modul ATL

IES Gúdar-Javalambre, Mora de Rubielos

Kami ngirim anjeun pidéo ngeunaan simbol kabeungharan manusa anu siswa sareng guru di pusatna kabentuk Séptémber 26.

Siswa Instituto El Casar

Siswa IES Campiña Alta sareng IES Juán García Valdemora

<blockquote> Dina kasempetan Poé Nonviolence Internasional sareng mimiti 2 World Maret, siswa 200 murid IES Campiña Alta sareng IES Juán García Valdemora, sareng dewasa 50 El Casar ngadamel Simbol Manusia ngeunaan Nonviolence. </ blockquote >

IES MiraCamp, Vila-nyata

Dina IES MiraCamp aranjeunna nyarios yén kami:

<blockquote> Kami parantos ngajelaskeun téma kampanye anjeun, "Simbol Manusia Damai sareng Nonviolence".
Kami nganggap usul anjeun pikaresepeun pisan, naha éta kami ngirim anjeun pagawéan kalayan mahasiswa. </blockquote>

IES Antonio Machado, Jalur

Ti IES Antonio Machado ngirim grup gambar ieu kumaha aranjeunna ngawangun Simbol Perdamaian.

Liceo Rosales, Madrid

Tina Sakola Luhur Rosales di Madrid, aranjeunna ngirim kami Simbol Perdamaian Manusa anu éndah ieu.

Simbol manusa sareng Lembar Damai

Aktivitas "MANUSIA SYMBOLS SABANA DE LA PAZ" dilakukeun ku sakola SMA sareng sakola primér "Villa Maria Cano" di kota Mosquera Cundinamarca (Kolombia).

Dilaksanakeun dina kagiatan riilitas naékrési kasadaran masarakat ngeunaan masalah perdamaian sareng nonviolence sareng ngawartosan 2 World Maret for Peace and Nonviolence.

Institusi pendidikan di Tamil Nadu

Institusi pendidikan di Tamil Nadu (India)

30 Agustus Agustus 2019, Simbol Damai sadar dina Institusi Pendidikan di Tamil Nadu (India)

Sakola Gamo Diana

Ti Gamo Diana Sakola - Madrid

Dina dinten anu daméy sareng Non-Kekerasan 2019, abdi ngagantelkeun simbol anu didamel January 30 di pusat tengah abdi.

CEIP Cardinal Herrera Oria

Ti CEIP Cardenal Herrera Oria Madrid, dina dinten Peace sareng Non-kekerasan 2019, aranjeunna ngirimkeun pesen anu geulis ieu

Leuwih caket pisan:
Anu mimiti, hatur nuhun kanggo ieu kagiatan éndah ieu.

Kamari urang ngagungkeun Hari Damai di sakola. Unggal tingkat damel sanadna warna anu tangtu nganggo pesen katentreman sareng cinta. Di palataran sadaya ranté dikaitkeun sareng urang nyiptakeun bunderan kalayan slogan "Kuat langkung kami".

Pesen karapihan anu maca, ngalawan kekerasan nanaon sareng kami nyanyi tembang.

Urang ngirim anjeun gambar sareng ranté sunda anu sakola anu badé urang sadaya dunya.

Tanpa sababaraha hal anu sanés, seueur ucapan.