Simbolos manusa

IES Punta Larga, Santa Cruz de Tenerife

Ti IES Punta Larga Santa Cruz de Tenerife, aranjeunna ngirim kami

Poto tina siklus 2 Pangajaran sareng Animasi olahraga Animasi, modul ATL

IES Gúdar-Javalambre, Mora de Rubielos

Kami ngirim anjeun pidéo ngeunaan simbol kabeungharan manusa anu siswa sareng guru di pusatna kabentuk Séptémber 26.

Siswa Instituto El Casar

Siswa IES Campiña Alta sareng IES Juán García Valdemora

Dina kasempetan Poé Internasional Kekerasan sareng mimiti ka-2 Maret Dunya, 200 mahasiswa Alumni IES Campiña Alta sareng IES Juán García Valdemora, sareng 50 déwasa El Casar ngadamel Simbol Manusa Kekerasan.

IES MiraCamp, Vila-nyata

Dina IES MiraCamp aranjeunna nyarios yén kami:

Kami parantos siap dina téma kampanye anjeun, "Simbol Manusa Damai sareng Non-Kekerasan."
Kami nganggap usulan anjeun pikaresepeun pisan, naha urang ngirimkeun padamelan urang sareng murid.

IES Antonio Machado, Jalur

Ti IES Antonio Machado ngirim grup gambar ieu kumaha aranjeunna ngawangun Simbol Perdamaian.

Liceo Rosales, Madrid

Tina Sakola Luhur Rosales di Madrid, aranjeunna ngirim kami Simbol Perdamaian Manusa anu éndah ieu.

Simbol manusa sareng Lembar Damai

Kegiatan "LAMBANG MANUSA JEUNG SABANA DE LA PAZ" kagiatan dikembangkeun sareng murid SMA sareng sakola dasar ti sakola "Villa Maria Cano" di kota Mosquera Cundinamarca (Kolombia).

Dilaksanakeun di sakitar kagiatan rekreasi ningkatkeun kasadaran di kalangan masarakat ngeunaan masalah perdamaian sareng non-kekerasan sareng nyebarkeun ka-2 Maret Dunya pikeun Perdamaian sareng Non-Kekerasan.

 

Institusi pendidikan di Tamil Nadu

Institusi pendidikan di Tamil Nadu (India)

30 Agustus Agustus 2019, Simbol Damai sadar dina Institusi Pendidikan di Tamil Nadu (India)

Sakola Gamo Diana

Ti Sakola Gamo Diana - Madrid

Dina dinten anu daméy sareng Non-Kekerasan 2019, abdi ngagantelkeun simbol anu didamel January 30 di pusat tengah abdi.

CEIP Cardinal Herrera Oria

Ti CEIP Cardenal Herrera Oria Madrid, dina dinten Peace sareng Non-kekerasan 2019, aranjeunna ngirimkeun pesen anu geulis ieu

Leuwih caket pisan:
Anu mimiti, hatur nuhun kanggo ieu kagiatan éndah ieu.

Kamari urang ngayakeun Hari Damai di sakola. Unggal tingkat ngadamel ranté tina warna anu tangtu kalayan pesen perdamaian sareng kaasih. Di palataran sadayana ranté dikaitkeun sareng kami nyiptakeun bunderan kalayan motto "Beuki kuat beuki kami".

Pesen karapihan anu maca, ngalawan kekerasan nanaon sareng kami nyanyi tembang.

Urang ngirim anjeun gambar sareng ranté sunda anu sakola anu badé urang sadaya dunya.

Tanpa sababaraha hal anu sanés, seueur ucapan.