Simbolos manusa

IES Punta Larga, Santa Cruz de Tenerife

Ti IES Punta Larga Santa Cruz de Tenerife, aranjeunna ngirim kami

<blockquote> Poto tina 2º tina siklus Pangajaran sareng Animasi Olahraga Sosial, modul ATL </blockquote>

IES Gúdar-Javalambre, Mora de Rubielos

Kami ngirim anjeun pidéo ngeunaan simbol kabeungharan manusa anu siswa sareng guru di pusatna kabentuk Séptémber 26.

Siswa Instituto El Casar

Siswa IES Campiña Alta sareng IES Juán García Valdemora <blockquote> Dina kasempetan Dinten Nonviolence Internasional sareng awal 2 World Maret, murid 200 Siswa IES Campiña Alta sareng IES Juan García Valdemora, sareng 50 déwasa El Casar ngadamel Symbol Human Nonviolence. </blockquote>

IES MiraCamp, Vila-nyata

Dina IES MiraCamp aranjeunna nyarios ka kami yén: <blockquote> Kami parantos ngajelaskeun téma ngeunaan kampanye anjeun, "Symbons of Peace and Nonviolence". Kami nganggap usul anjeun pikaresepeun pisan, naha éta kami ngirim anjeun pagawéan kalayan mahasiswa. </blockquote>

IES Antonio Machado, Jalur

Ti IES Antonio Machado ngirim grup gambar ieu kumaha aranjeunna ngawangun Simbol Perdamaian.

Liceo Rosales, Madrid

Tina Sakola Luhur Rosales di Madrid, aranjeunna ngirim kami Simbol Perdamaian Manusa anu éndah ieu.

Simbol manusa sareng Lembar Damai

Aktivitas "MANUSIA SYMBOLS SABANA DE LA PAZ" dilakukeun ku sakola SMA sareng sakola dasar "Villa Maria Cano" di kota Mosquera Cundinamarca (Kolombia). Dilaksanakeun dina kagiatan riilitas naékrési kasadaran masarakat ngeunaan masalah perdamaian sareng nonviolence sareng ngawartosan 2 World Maret for Peace and Nonviolence.

Institusi pendidikan di Tamil Nadu

Institusi pendidikan di Tamil Nadu (India)
30 Agustus Agustus 2019, Simbol Damai sadar dina Institusi Pendidikan di Tamil Nadu (India)

Sakola Gamo Diana

Ti Gamo Diana Sakola - Madrid
Dina dinten anu daméy sareng Non-Kekerasan 2019, abdi ngagantelkeun simbol anu didamel January 30 di pusat tengah abdi.

CEIP Cardinal Herrera Oria

Ti CEIP Kardinal Herrera Oria of Madrid, dina dinten Damai sareng Kasarung 2019, kami dipasihkeun pesen anu saé pisan.
Kamari urang ngagungkeun Hari Damai di sakola. Tiap tingkat nyiptakeun sanés warna anu tangtu nganggo pesen katentreman sareng cinta. Di palataran sadaya ranté dikaitkeun sareng urang nyiptakeun bunderan kalayan slogan "Kuat langkung kami". Seratan perdamaian dibaca, ngalawan kekerasan nanaon sareng kami nyanyian lagu. Kami ngintunkeun foto sareng ranté cinta sakola anu urang hoyongkeun ku saluruh dunya. Tanpa tinangtu anu sanésna, tampi ucapan salamet.