The 3rd World March for Peace and Nonviolence bakal dimimitian dina 2/10/2024, masih aya 219 días.

keur

Laporkeun kaayaan dunya anu bahaya kalayan konflik ngembang, teras ningkatkeun kasadaran, ngajantenkeun tindakan positif katingali, masihan sora pikeun generasi anyar anu badé pasang budaya Nonviolence.

naon

Sareng sajarah 1º 2009-2010 Dunya Maret, salila 93 97 poé toured nagara jeung lima benua. Hal ieu rencanana pikeun ngalaksanakeun ieu 3ª Dunya Maret pikeun Peace na Nonviolence keur taun 2024 na 2025.

Iraha jeung Dimana

WM ka-3 bakal dimimitian di San José, Kosta Rika dina 2 Oktober 2024, Poé Internasional Nonviolence. Éta bakal ngumbara ka 5 buana, réngsé di San José, Kosta Rika dina 5 Januari 2025.

Kaluaran panganyarna Maret

MM ka-3 bakal dimimitian di San José, Kosta Rika dina 2 2024 Oktober, Poé Internasional Nonviolence, lima belas taun sanggeus 1st MM.

Naha anjeun hoyong kolaborasi sareng kami?

Sponsor tur tina Maret

Kursus ti Maret peryogi sponsor pikeun ngahontal panongton sareng partisipasi maksimum.

Sambungkeun ka jaringan sosial

organisasi

alat-alat promoters

Aranjeunna timbul tina lampah na proyek ti base sosial.

platform rojongan

wewengkon lega tina partisipasi sarta sagala rupa promoters Equipment

koordinasi internasional

Pikeun koordinat inisiatif, timetables na ruteu

Sababaraha inpormasi ngeunaan urang

Kalayan anteseden Dunya ka 1 Maret 2009-2010, anu salami 93 dinten ngumbara ngalangkungan 97 nagara sareng lima buana. Kalayan pangalaman akumulasi sareng ngandelkeun indikator anu cekap pikeun ngagaduhan partisipasi, dukungan sareng kolaborasi anu langkung ageung ... Rencanana pikeun ngalakukeun Maret Dunya ka-2 ieu pikeun Perdamaian sareng Non-Kekerasan 2019-2020.