The World March bakal dibere di Kongrés

2 Oktober salajengna, dina Kongrés Deputies, meja bundar, presentasi tina 3rd MM

Salaku bagian tina seueur kagiatan sareng acara pikeun ni'mat nonviolence sareng perdamaian anu lumangsung di sapanjang Spanyol sareng di sakumna dunya, dina 2 Oktober.* Dina 2023, dina Kongrés Deputies, méja buleud digital sareng pribadi bakal dilaksanakeun pikeun nampilkeun 3rd World March for Peace and Nonviolence.

Dina Senén, 2 Oktober jam 16:00. Di kamar Hernest Lluch, aya hubunganana sareng Majelis Legislatif San José de Costa Rica, presentasi bakal dilaksanakeun kalayan partisipasi:

Walikota Federico Zaragoza: Présidén Budaya Yayasan Peace jeung urut diréktur UNESCO.
Rafael de la Rubia: Promoter of the World Marches for Peace and Nonviolence sareng pangadeg Asosiasi Dunya Tanpa Perang sareng Kekerasan.
Geovanny Blanco: Anggota MSGYSV sarta koordinator Dunya Maret di Kosta Rika.
Lisset Vasquez ti Méksiko: Koordinat jalur Mesoamerica jeung Amérika Kalér.
Madathil Pradeepan ti India: Rute Asia jeung Oséania.
Marco Inglessis ti Italia: Dunya Maret di Éropa.
Martine Sicard, ti Monde San Guerres et San Violence, koordinat bagian Afrika.
Cecilia Flores, ti Chili, koordinat bagian Amérika Kidul Latin Amérika Hope.
Carlos Umaña, Co-Présidén IPPNW, The International Association of Physicians for the Prevention of Nuclear War.
Yesus Arguedas, ti Dunya Tanpa Perang sareng Tanpa Kekerasan Spanyol.
Rafael Egido Pérez, Sosiolog, councilor pikeun Partai Buruh Sosialis Spanyol (PSOE) di Serna del Monte.

Koordinat sareng nampilkeun: María Victoria Caro Bernal, PDTA. Honor of the Rhetoric and Eloquence Group of the Ateneo de Madrid, Diréktur Festival Internasional Puisi jeung Seni Grito de Mujer.

presentasi teh, kaasup kana agenda Parlemén, tiasa ditingali langsung dina Saluran Parlemén: Parlemén Channel Programming.

Dina ahir presentasi Spanyol, jam 17.00:XNUMX (Eropa Tengah), anjeun tiasa neruskeun rapat (**) ku ngahadiran acara di Majelis Legislatif Kosta Rika.


* 2 Oktober, dinten kalahiran Mahatma Gandhi, diémutan pikeun ngahargaan anjeunna, salaku pelopor non-kekerasan, salaku Poé Nonviolence Sedunia. Dina situs wéb PBB, dijelaskeun ka urang ngeunaan pangéling-ngéling ieu: 'Saluyu sareng résolusi A/RES/61/271 Majelis Umum, 15 Juni 2007, anu netepkeun peringatan, Poé Internasional Ieu mangrupikeun kasempetan pikeun "Nyebarkeun pesen non-kekerasan, kalebet ngalangkungan pendidikan sareng kasadaran masarakat." Resolusi éta negeskeun deui "relevansi universal prinsip non-kekerasan" sareng kahayang pikeun "ngajamin budaya perdamaian, kasabaran, pamahaman sareng non-kekerasan." Ngenalkeun resolusi di Majelis Umum atas nama 140 co-sponsor, Menteri Nagara India pikeun Luar Negeri Anand Sharma nyatakeun yén sponsor anu lega sareng rupa-rupa resolusi éta mangrupikeun cerminan hormat universal pikeun Mahatma Gandhi sareng relevansi filosofi na. Ngutip kecap pamimpin almarhum sorangan, anjeunna nyarios: "Nonviolence mangrupikeun kakuatan anu paling hébat pikeun ngaleungitkeun umat manusa. Éta leuwih kuat batan pakarang pemusnah anu pangkuatna anu diciptakeun ku kapinteran manusa."'

** https://us06web.zoom.us/j/85134838413?pwd=gMSaysnlV38PvLbFLNfwfPuf8RSqaW.1

2 komentar ngeunaan "The World March bakal dibere di Kongrés"

  1. Urang, jalma-jalma, tiasa ngalakukeun hiji hal supados dunya ieu robih sareng supados murangkalih urang henteu kedah maot dina perang sial.

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji