Newsletter Maret Maret - Taun Anyar Khusus

Newsletter Maret Maret - Taun Anyar Khusus

Buletin "Taun Anyar" ieu ditujukeun pikeun nunjukkeun dina halaman tunggal kasimpulan sadaya kagiatan anu dilakukeun. Naon anu langkung saé pikeun ieu tibatan masihan aksés ka pelor anu diterbitkeun. Kami bakal nunjukkeun Bulletins anu diterbitkeun dina taun 2019, diurutkeun ti tukang ka hareup sareng dikelompokkeun kana 5 bagian tina tilu pelor masing-masing. Kami ngalayanan

Newsletter Maret Dunya - Nomer 12

Newsletter Maret Dunya - Nomer 12

Dina buletin ieu, urang bakal ningali yén Dasar Tim 2 World Maret for Peace and Nonviolence tiba di Amérika. Di Mexico, aranjeunna neruskeun kagiatanana. Urang ogé bakal ningali yén kagiatan dilaksanakeun di sakumna bagian pangeusina. Sareng éta, ku laut, perjalanan terus di antara kasusah sareng kabungahan anu saé. Kami bakal ningali sababaraha dinten na

Newsletter Maret Dunya - Nomer 7

Kalayan buletin ieu 2 World March ngaluncat ka Afrika, urang bakal ningali jalanna ngalangkungan Maroko, sareng saatos penerbangan na ka Kapuloan Canary, kagiatan dina "kapuloan bertuah". Pas ngalangkungan Maroko Saatos gabung sababaraha anggota Tim Dasar Maret dina Tarifa, sawaréh ti Seville sareng anu sanés ti Pelabuhan Santamaría, babarengan aranjeunna nempatkeun