Buletin Laut Tengah Damai

Buletin Informatif - Laut Tengah Damai

Buletin ieu, anu kami sebut Buletin Informatif - Mediterráneo Mar de Paz, mangrupikeun buletin anu, kusabab kaayaan anu béda, henteu aya. Sanajan salah sahiji buletin diterbitkeun dina web, angka 11, diurus proyék ieu, teu nutupan sakabéh lalampahan na. Kuring yakin yén inisiatif "Laut Mediterania Damai" mangrupikeun kalakuan

Maret Amérika Latin ku nagara

Maret Amérika Latin ku nagara

Dina tulisan ieu, urang badé nyusun dumasar nagara kagiatan anu béda-béda anu parantos dilaksanakeun dina kerangka kerja umum Maret Amérika Multi-Multi sareng Multikultural kaping 1 pikeun Non-Kekerasan. Kami bakal jalan-jalan didieu ngalangkungan judul anu dipasang dina halaman wéb ieu ngeunaan kagiatan anu dilaksanakeun nagara per nagara. Urang bakal ngamimitian, salaku nagara anu parantos nampi

Dina kamar Bisontes de Fiumicello

Newsletter Maret Dunya - Nomer 19

Dina Buletin ieu kami bakal nyayogikeun kasimpulan kagiatan artistik anu dipirig dina World March II for Peace and Nonviolence. Seni sareng budaya sacara umum ngiringan 2nd World March kalayan inspirasi sareng kabagjaan salami perjalananna. Seni jeung budaya dina sagala ekspresi na

8 Maret: Maret Maret atos di Madrid

Newsletter Maret Dunya - Nomer 18

Urang asupkeun bulan Maret. Moal lami deui, dina kaping 8, Maret II pikeun Damai sareng Nonviolence bakal réngsé. Di Madrid, km. 0 dimana 2 Oktober 2019 mimitina, ogé bakal janten tujuan anu ditungtungan. Di Italia, alatan éta

Rét, dinten munggaran di India

Newsletter Maret Dunya - Nomer 17

Dina bulan Pebruari, dealers ilubiung dina kagiatan di buana Asia. Di Nepal, Tim Base Internasional ilubiung dina kagiatan sapertos Marches and Creation of Human Symbols of Peace. Kannur ngadukung TPNW, janten kota India munggaran anu nandatanganan persetujuanna tina Perjangjian Larangan Senjata Nuklir.

Buletin 17

Newsletter Maret Dunya - Nomer 16

Taun anyar geus dimimitian. Dina awal taun 2020, padagang terus di buana Amérika. Antara Argentina jeung Chili maranéhna ngamimitian taun, senang tur kalawan loba gerakan. The Maret, bareng jeung environmentalists di Mendoza, ngalawan fracking. Praktek kontroversial anu ngotoran cai sareng ngancurkeun lingkungan. Salajengna, dealers internasional tina

Newsletter Maret Maret - Taun Anyar Khusus

World March Newsletter - Taun Anyar Husus

Buletin "Spésial Taun Anyar" ieu tujuanana pikeun nunjukkeun dina hiji halaman ringkesan sadaya kagiatan anu dilaksanakeun. Naon cara anu langkung saé pikeun ngalakukeun ieu tibatan masihan aksés ka sadaya buletin anu diterbitkeun. Kami bakal nunjukkeun Buletin anu dipedalkeun dina 2019, diurutkeun ti tukang dugi ka mimiti sareng dikelompokkeun kana 5 bagian tina tilu buletin masing-masing. Urang ngawula

Newsletter Maret Dunya - Nomer 15

Newsletter Maret Dunya - Nomer 15

Kami ngahontal tungtung taun, padagang di Argentina. Di dinya, di Punta de Vacas Study and Reflection Park, di Mendoza, kagiatan bakal ditutup pikeun Taun ieu. Kami ngamimitian koran ieu sareng acara terakhir taun anu di peluncurkeun para pawai di Punta de Vacas Study and Reflection Park, di Punta

Newsletter Maret Dunya - Nomer 14

Newsletter Maret Dunya - Nomer 14

Kami nampilkeun di dieu sababaraha kalakuan dimana Marchers of International Base Team ilubiung nalika aranjeunna neraskeun wisata ka Amérika sareng ogé sababaraha kagiatan anu lumangsung di seueur nagara. Aktivis 2nd World March papanggih jeung murid sakola José Joaquín Salas. Ku kituna maranéhanana ngumumkeun eta na

Newsletter Maret Dunya - Nomer 13

Newsletter Maret Dunya - Nomer 13

Kegiatan tim Base tina 2 Maret Dunya diteraskeun di buana Amérika. Ti Él Salvador angkat ka Honduras, ti ditu ka Cota Rica. Teras anjeunna angkat ka Panama. Sababaraha kagiatan anu dilaksanakeun di tempat-tempat anu jauh ti tempat Tim Base bakal ditingalikeun. Ngeunaan Maret by Sea, urang bakal ningali éta