Newsletter Maret Maret - Taun Anyar Khusus

World March Newsletter - Taun Anyar Husus

Buletin "Taun Anyar Husus" ieu dimaksudkeun pikeun nunjukkeun kasimpulan sadaya kagiatan anu dilaksanakeun dina hiji halaman. Cara anu langkung saé pikeun ngalakukeun ieu tibatan masihan aksés ka sadaya buletin anu diterbitkeun. Kami bakal nunjukkeun Bulletins anu diterbitkeun dina 2019, dipesen ti tukang dugi ka mimiti sareng dikelompokkeun dina 5 bagian tina masing-masing buletin. Kami ngalayanan

Newsletter Maret Dunya - Nomer 15

Newsletter Maret Dunya - Nomer 15

Kami ngahontal tungtung taun, padagang di Argentina. Di dinya, di Punta de Vacas Study and Reflection Park, di Mendoza, kagiatan bakal ditutup pikeun Taun ieu. Kami ngamimitian koran ieu sareng acara terakhir taun anu di peluncurkeun para pawai di Punta de Vacas Study and Reflection Park, di Punta

Newsletter Maret Dunya - Nomer 14

Newsletter Maret Dunya - Nomer 14

Kami nampilkeun di dieu sababaraha kalakuan anu Marchers of International Base Team milu bari aranjeunna teraskeun wisata Amérika sarta ogé sababaraha kagiatan anu dilaksanakeun di sababaraha nagara. Aktivis Maret 2 Dunya pendak sareng mahasiswa sakola José Joquín Salas. Ieu diumumkeun sareng

Newsletter Maret Dunya - Nomer 13

Newsletter Maret Dunya - Nomer 13

Kegiatan tim Base tina 2 Maret Dunya diteraskeun di buana Amérika. Ti Él Salvador angkat ka Honduras, ti ditu ka Cota Rica. Teras anjeunna angkat ka Panama. Sababaraha kagiatan anu dilaksanakeun di tempat-tempat anu jauh ti tempat Tim Base bakal ditingalikeun. Ngeunaan Maret by Sea, urang bakal ningali éta

Newsletter Maret Dunya - Nomer 12

Newsletter Maret Dunya - Nomer 12

Dina buletin ieu, urang bakal ningali yén Dasar Tim 2 World Maret for Peace and Nonviolence tiba di Amérika. Di Mexico, aranjeunna neruskeun kagiatanana. Urang ogé bakal ningali yén kagiatan dilaksanakeun di sakumna bagian pangeusina. Sareng éta, ku laut, perjalanan terus di antara kasusah sareng kabungahan anu saé. Kami bakal ningali sababaraha dinten na

Newsletter Maret Dunya - Nomer 11

Newsletter Maret Dunya - Nomer 11

Dina Buletin ieu kami bakal nganyahokeun kagiatan anu dilaksanakeun dina inisiatif Mar de Paz Maditeranua, ti mimiti aya ka datangna di Barcelona dimana aya rapat di Peace Boat of Hibakushas, ​​Jepang anu salamet tina Hiroshima sareng Bom Nagasaki. Parahu Damai di Barcelona. The 27 tina

Newsletter Maret Dunya - Nomer 10

Newsletter Maret Dunya - Nomer 10

Dina tulisan anu dipidangkeun dina buletin ieu, Tim Dasar Dunya Maret teraskeun di Afrika, tempatna di Sénégal, prakarsa "Laut Laut Damai" bakal dimimitian, di bagian sanés planét sadayana teras-terasan. Dina buletin ieu kami bakal ngungkulan kagiatan Tim Base di

Newsletter Maret Dunya - Nomer 9

Newsletter Maret Dunya - Nomer 9

Dunya ka-2 Maret ngapung ti Kapuloan Canary ka, saatos badarat di Nouakchott, neraskeun perjalanan na ngalangkungan buana Afrika. Buletin ieu bakal nyimpulkeun kagiatan anu dilaksanakeun di Mauritania. Tim dasar Maret ditampi ku Fatimetou Mint Abdel Malick, Présidén Daérah Nouakchott. Engké, aya patepungan sareng

Newsletter Maret Dunya - Nomer 8

Newsletter Maret Dunya - Nomer 8

2 World March terus jalan na ka buana Afrika sareng, di sésana planét, Maret terus seueur kajadian. Buletin ieu nunjukkeun transversitas lampah urang. Éta jalan dina parliament, wates, mars antar agama, inisiatif khusus sapertos "Laut Tengah Laut

Newsletter Maret Dunya - Nomer 7

Kalayan newsletter ieu Maret Dunya ka-2 ngaluncat ka Afrika, urang bakal ningali jalanna ngalangkungan Maroko, sareng saatos hiber ka Kapuloan Kanaria, kagiatan dina "pulau-pulau anu untung". Lintasan ngalangkungan Maroko Saatos sababaraha anggota Tim Basis Maret ngariung di Tarifa, sababaraha urang Seville sareng anu sanés ti Pelabuhan Santamaría, sasarengan aranjeunna nempatkeun