Presentasi Maret Amérika Latin Kahiji

Tanggal 18 Juli, Maret Amérika Latin Kahiji pikeun Non-Kekerasan, Multi-étnis sareng Plurikultur dipidangkeun

Tanggal 18 Juli, presentasi Maret Latin Amérika Kahiji pikeun Non-Kekerasan, Multi-étnis sareng Plurikultur diayakeun, dina bentuk virtual. Éta mangrupikeun presentasi awal anu muka réalisasi sababaraha kagiatan sateuacan tanggal anu bakal dilaksanakeun, nyaéta ti tanggal 15 Séptémber dugi ka 2 Oktober.

Kegiatan ieu dipimpin ku wawakil nagara-nagara Amérika Latin anu béda, anu ngajelaskeun tujuan Maret ieu, postulate na, negeskeun inisiatif sareng prospek ka hareup, sareng diajak ilubiung sareng gabung.

Salaku tambahan, pidéo promosi dipidangkeun ngumumkeun peluncuran Maret sareng pidéo pondok dipidangkeun nunjukkeun kagiatan anu dilaksanakeun sareng dukungan individu sareng koléktif dina ngadukung Maret.

Tanggal anu dipilih nyaéta pikeun hormat ka Nelson Mandela, dina hiji ulang taun kalahiranana.

The Latin American March for Multiethnic and Pluricultural Nonviolence, anu bakal virtual sareng padeukeut, parantos ngagaduhan dukungan organisasi sareng jalma ti Méksiko, Honduras, Kosta Rika, Panama, Kolombia, Suriname, Peru, Ékuador, Chili, Argentina. sareng Brazil sareng bakal ngantosan langkung seueur nagara sareng organisasi ngiringan nalika disimpulkeun di Kosta Rika dina 2 Oktober, dimana aranjeunna bakal konvergen dina Forum anu disebut: "Nuju Masa Depan Nonviolent pikeun Amérika Latin", dimana aranjeunna nelepon pikeun meunangkeun di kabaran, ngaliwatan formulir pendaptaran kapanggih dina ramatloka Maret: https://theworldmarch.org/participa-en-la-marcha-latinoamericana/

"Ngahijikeun jutaan manusa tina basa, ras, kapercayaan sareng budaya anu béda-béda diperyogikeun pikeun ngahurungkeun kasadaran manusa ku cahaya Nonviolence." Anjeunna ngumumkeun manifesto na, anu dibaca, salaku bagian tina kagiatan éta.

2 koméntar ngeunaan "Presentasi Maret Latin Amérika Kahiji"

Ninggalkeun comment hiji