Presentasi Maret Amérika Latin Kahiji

Tanggal 18 Juli, Maret Amérika Latin Kahiji pikeun Non-Kekerasan, Multi-étnis sareng Plurikultur dipidangkeun

Tanggal 18 Juli, presentasi Maret Latin Amérika Kahiji pikeun Non-Kekerasan, Multi-étnis sareng Plurikultur diayakeun, dina bentuk virtual. Éta mangrupikeun presentasi awal anu muka réalisasi sababaraha kagiatan sateuacan tanggal anu bakal dilaksanakeun, nyaéta ti tanggal 15 Séptémber dugi ka 2 Oktober.

Kegiatan ieu dipimpin ku wawakil nagara-nagara Amérika Latin anu béda, anu ngajelaskeun tujuan Maret ieu, postulate na, negeskeun inisiatif sareng prospek ka hareup, sareng diajak ilubiung sareng gabung.

Salaku tambahan, pidéo promosi dipidangkeun ngumumkeun peluncuran Maret sareng pidéo pondok dipidangkeun nunjukkeun kagiatan anu dilaksanakeun sareng dukungan individu sareng koléktif dina ngadukung Maret.

Tanggal anu dipilih nyaéta pikeun hormat ka Nelson Mandela, dina hiji ulang taun kalahiranana.

Maret Amérika Latin pikeun Nonetholence Multiethnic sareng Plurikultural, anu bakal virtual sareng tatap muka, parantos ngagaduhan dukungan ti organisasi sareng individu ti Mexico, Honduras, Costa Rica, Panama, Colombia, Suriname, Peru, Ekuador, Chili, Argentina sareng Brazil sareng ngantosan langkung seueur nagara sareng organisasi pikeun gabung nalika nyimpulkeun di Kosta Rika tanggal 2 Oktober, dimana aranjeunna bakal ngariung dina Forum anu disebat: "Menuju Masa Depan Tanpa Kekerasan pikeun Amérika Latin", anu aranjeunna nelepon pikeun asup touch, ngaliwatan formulir pendaptaran anu dipendakan dina halaman wéb Maret: https://theworldmarch.org/participa-en-la-marcha-latinoamericana/

"Perlu ngahijina jutaan manusa tina basa, ras, kayakinan sareng budaya anu béda pikeun ngahurungkeun nurani manusa ku cahaya Non-Kekerasan." Anjeunna nyatakeun manifesto na, anu dibaca, salaku bagian tina kagiatan éta.

Ninggalkeun comment hiji