Anu leumpang dunya pikeun perdamaian sareng kekerasan

Leumpang resmi munggaran tina "Senderistas del Mundo por la paz y la nonviolencia"

Tanggal 27 Juni 2021, jalan resmi munggaran tina "World Trekkers for Peace and Nonviolence" diayakeun.

Grup pendiri munggaran ieu di Senderistas pikeun perdamaian sareng non-kekerasan, dibentuk utamina ku jalma ngora ti kota anu disebut San Marcos de Tarrazú, sareng tatangga ti daérah para wali, sabab daérah ieu dipikaterang, milik Propinsi San José di Kosta Rika. Kalayan kolaborasi sareng pituduh propésional pikeun masalah gunung di Mononya.

Numutkeun kana pedoman na, tujuan tina Front Aksi anyar organisasi humanis ieu, Dunya tanpa Perang sareng tanpa kekerasan, nyaéta; Ngamajukeun kreasi kasadaran non-kekerasan global ngaliwatan hiking.
Ngaliwatan pamekaran kagiatan hiking rekreasi, dina hiji kelompok, dina cara anu aman sareng dipandu,
dimana salian ti kéngingkeun manpaat tina kagiatan cenah, padamelan dilaksanakeun pikeun
milarian harmoni sareng pamekaran pribadi, sosial, komunal, ogé sareng alam, nuju ngaleungitkeun sagala jinis kekerasan anu aya.

Dina waktos kasusah pikeun aktipitas ieu, konsép mobilisasi ka arah gunung dibawa, anu diarepkeun janten pilihan kagiatan di sadaya 33 nagara dimana Dunya Tanpa Perang sareng tanpa kekerasan beroperasi, sareng anu dijantenkeun mékanisme pikeun manifestasi sosial, ogé pikeun ngawujudkeun prak-prakan anu kolaborasi dina kamajuan kamekaran sareng panguatan internal manusa sareng sakaligus, ogé ngalayanan pamekaran proyék lokal transformasi sosial, miara lingkungan sareng jaringan antar jaringan solidaritas sareng humanis, di komunitas dimana éta beroperasi.

Kelompok hiking anu terorganisir ogé diharepkeun ngiringan sareng ngiringan ngiringan ngadeukeutan ka gunung-gunung na nalika Maret Latin Amérika Kahiji pikeun Non-Kekerasan, anu bakal lumangsung ti 15 Séptémber dugi ka 2 Oktober.

Senderistas del Mundo pikeun perdamaian sareng kekerasan.
Aranjeunna ngamimitian kagiatanana di Kosta Rika, salaku Front Aksi Internasional anyar Dunya tanpa Perang sareng tanpa kekerasan.
Nyadar Pangalaman Damai di jantung gunung Cerro Frío di Kosta Rika.

1 koméntar ngeunaan «Senderistas del Mundo pikeun perdamaian sareng non-kekerasan»

Ninggalkeun comment hiji