Dibikeun kaayaan khusus di Itali

Komunikasi ti Tim Promoter Italia kanggo kaayaan khusus di Italia kusabab timbulna Coronavirus

Tim Promoter Italia Maret Dunya Kadua pikeun Damai sareng Nonviolence ekspresi, mimiti, ucapan takziah sareng karesep sareng mangsa COVID 19 virus sadunya sareng khusus di Itali.

Darurat anu diproduksi ku paningkatan kasus di nagara urang sareng ukuran anu saluyu parantos ngadadak sacara radikal ngarobih kajadian anu dijadwalkeun pikeun petikan dina March Dunya pikeun Italia, dijadwalkeun ti 26 Pebruari ka 3 Maret.

Kaayaan kaayaan béda di nagara ieu parantos ngusulkeun solusi anu béda-béda, kumaha waé, parobahan kamungkinan kajantenan sababaraha jam.

Program anu beunghar ku kagiatan dirobih dumasar kana kaayaan sareng pembuatan otoritas.

The walkers tim dasar bakal sayogi milu kana pidéo dina kagiatan lokal anu tetep nangtung.

Program khusus bakal disampékeun ku panitia promosi lokal unggal kota.

Tim Promoter Italia ngarep-ngarep gancang deui normal sareng mikir yén hiji Maret Dunya Itali bakal lumangsung dina sasih bulan, dimana kajadian anu parantos teu tiasa dilaksanakeun dina kasempetan ieu sareng seueur sanés anu bakal janten tanda Damai, Nonviolence sareng Joy kaberesihan.


Tim Promoter Italia kanggo Maret Dunya pikeun Damai sareng Nonviolence
0 / 5 (Harita 0)

Ninggalkeun comment hiji