CYBERFESTIVAL Bebas tina senjata nuklir

Cyber ​​Budaya DunyaFéstasi GRATIS SENI NUCLEAR 190 kajadian dikumpulkeun

Warga dunya ngagaduhan hak pikeun ngagungkeun asupna kana Perjangjian Larangan Pakarang Nuklir (TPAN) anu bakal lumangsung di PBB dina 22/1/2021. Éta parantos kahontal berkat tandatangan 86 nagara sareng ratifikasi 51, anu kami haturkeun pikeun kawani dina nyanghareupan kakuatan nuklir anu hébat. Dina ICAN, kampanye anu promosikeunana sareng alesan éta nampi Hadiah Nobel Perdamaian di 2017. Dinten ayeuna, langkung ti 160 acara diayakeun di nagara-nagara di sadaya buana pikeun ngadukung éta.

CyberFestival ieu mangrupikeun salah sahiji diantarana. Éta condong masihan kontribusi alit na kana prosés anu bakal teras-terasan dilegakeun dugi senjata nuklir leres-leres dibasmi tina planét sareng ngajantenkeun halaman ieu janten bab gelap peradaban manusa.

Program CyberFestival

Salami 10 jam anu teu kaganggu, program pidéo bakal disiarkeun dina saluran Zoom sareng Facebook anu marios konsér sajarah sareng festival pikeun perdamaian sareng ngalawan senjata nuklir kalayan lagu-lagu lambang, pernyataan, tindakan sareng dukungan kapribadian ti dunya budaya, olahraga sareng politik. sphere, kasaksian tina rujukan sajarah sareng ayeuna, pernyataan Hadiah Nobel Perdamaian, dukungan ti anggota parlemén sareng kotamadya, dukungan ti organisasi, bahkan tindakan dina dasar sosialis para aktivis, warga biasa, jalma ngora sareng barudak sakola anu kalayan pawai, paméran, inisiatif dina koléktif, sakola, paguron luhur sareng simbol Perdamaian aranjeunna membela sagala rupa anu aya hubunganana sareng dunya tanpa perang sareng, tangtosna, bébas tina senjata nuklir.

Dina ieu CyberFestival Dunya Budaya GRATIS SENJATA NUCLEAR ¡Léngkah anu hadé pikeun umat manusa! 190 acara dikumpulkeun di mana ratusan organisasi sareng ratusan rébu jalma ti sadaya buana ilubiung.

Dinten: January 23 2021

jam: Cyberfestival bakal dimimitian jam 10:30 GMT-0 sareng bakal tamat tabuh 20:30 GTM-0.

Program:

  • Blok anu kahiji sareng anu pamungkas, masing-masing sajam, bakal didaptarkeun pikeun nyiarkeun sintésis tina kajadian institusional anu paling penting anu lumangsung ku mimiti kuatna TPAN di markas PBB.
  • 8 jam di antawisna 8 bagian, masing-masingna bakal dimimitian ku perkenalan kana eusina nyalira. Eusina diadaptasi sakitar ka unggal daérah géografis: Oceania-Asia sareng Éropa-Afrika-Amérika.

Sababaraha mangrupikeun kajadian sajarah sareng aya hubunganana sareng pangakuan tindakan sareng sumbangan anu nandaan jaman.

Anu sanésna, seuseueurna, mangrupikeun tindakan sareng sumbangan anu dilakukeun dina sababaraha taun ka pengker pikeun perdamaian sareng, khususna, ngaleungitkeun senjata nuklir.

Aya program anu lengkep sareng sadaya eusi, jadwal sareng pamilon.

Eusi anu sanésna: Salaku tambahan kana eusina anu tos disebatkeun, sababaraha dokumenter sareng inpormasi ngeunaan 157 kajadian Poe ieu dilaksanakeun di sadaya buana ku organisasi ICAN.

Penting pikeun ngajantenkeun tahapan sajarah anyar ieu katingali. Sakumaha urang sadayana tiasa verifikasi, persetujuan TPAN, mangrupikeun salah sahiji kajadian anu paling penting di dunya, henteu aya dina halaman payun koran ageung atanapi muka siaran berita tina jaringan TV ageung. Éta kaayaan di seueur nagara anu pamaréntahanna parantos ngadukung sareng / atanapi meratifikasi TPAN wargana nyalira henteu terang éta. Aya manuver panyumput serius tina masalah ieu ku média. Éta sababna komitmen urang pikeun ngajantenkeun kanyataan penting ieu katingali dina tingkat populér ku cara anu pikaresepeun, masihan difusi maksimum sareng ngadukung aspirasi masarakat anu langkung ngora anu jelas ngalawan senjata ieu.

FORMAT JEUNG CATETAN

Dibikeun lilana panjang, eusi akhir bakal dirékam sahingga tiasa ditingali dina waktos anu sanés numutkeun kapentingan masing-masing.

ORGANISASI: Sanaos prakarsa parantos diwanohkeun ku MSGySV, CyberF festival ieu mangrupikeun hasil tina gawé bareng seueur jalma sareng kelompok sareng ngaliput keragaman hubungan sareng nagara-nagara.

Aspirasi na nyaéta ngulang deui CyberF festival ieu nalika sakumpulan nagara énggal ngagabung sareng TPAN, dina dinamika pertumbuhan dugi ka ngabasmi akhir na.

KOMUNIKASI Dunya tanpa Perang sareng Kekerasan dina lebet kana kakuatan TPAN

Konférénsi Pencét dina COSTA RICA:

Ninggalkeun comment hiji