loading Kajadian

acara

Milarian navigasi sareng pintonan Acara

Acara pintonan navigasi

Daptar Kajadian

Anjog di Nepal

Januari 23 @ 08: 00-Januari 24 @ 17: 00 Pacét
Nepal, Nepal
Anjog di Nepal

Tim Internasional sumping di Nepal antara 23 Januari 24, 2020.

Baca leuwih »

Kosovo: duta kedamaian ti 90an dugi ka ayeuna, Vicenza

Januari 24 @ 20: 30-22: 00 Pacét
Porto Burci, Contra Burci, 27 - Vicenza, Porto Burci, Ngalawan Burci, 27
Vicenza,
Kosovo: duta kedamaian ti taun 90an dugi ka ayeuna

Pembentangan pangalaman langsung di Kosovo: Jandéla pikeun campur tangan sipil pikeun perdamaian di Balkan.

Baca leuwih »

Kadatanganna di Kathmandu, Nepal

25 Januari
Kathmandu, Kathmandu, Nepal
Nepal Kathmandu

Datangna Maret Dunya Kadua ka Kathmandu, Nepal

Baca leuwih »

Kadatanganna di Panauti, Nepal

26 Januari
Panauti, Panauti, Nepal

Kadatangan Maret Dunya Kadua ka Panauti, Nepal

Baca leuwih »

Pameran fotografi DANILO TIUSSI, Fiumicello Villa Vicentina

Januari 26 @ 08: 00-17: 00 Pacét
Balé Paméran - Sala del Tilo - Fiumicello Villa Vicentina, Liwat Liwat Gramsci, 6
Fiumicello Villa Vicentina, Italia
Pameran fotografi DANILO TIUSSI, Fiumicello Villa Vicentina

Pameran fotografi laporan DANILO TIUSSI Perang ti 1915 dugi ka 1945 Refleksi ngalangkungan gambar di tempat-tempat émparan Paméran Fotografi anu urang bakal dibuka dina Minggu, 26 Januari tabuh 11 énjing (kanggo dinten émut) ti tanggal 26 Januari 2020 sakumaha tanggal 2 Pebruari 2020. Lo

Baca leuwih »

Kadatanganna di Lumbini, Nepal

27 Januari-28 Januari
Lumbini, Lumbini, Nepal
Lumbini Nepal Dunya Peace Pagoda

Datangna Maret Dunya Kadua ka Lumbini, Nepal, dayeuh anu dilahirkeun Buddha.

Baca leuwih »

La Terra sareng imah tutti, Fiumicello Villa Vicentina

Januari 27 @ 18: 00-20: 30 Pacét
Kamar Bison, Fiumicello, Liwat Antonio Gramsci, 6
Fiumicello Villa Vicentina, Italia
La Terra sareng imah tutti, Fiumicello Villa Vicentina

Maké kauntungan wengi kanggo ngeunteung sareng nyawalakeun babarengan pikeun ngurus lingkungan sareng ngajaga tempat-tempat dimana urang cicing. Senén, 27 Januari Fiumicello - Parizzale del Tigli Don Bison Recreation Center - Ruangan A Rapporteurs: Alexandra Cussianovich - Antropologi Nicoletta Perco - Naturalis Andrea Bellavite - Promoter Wartawan: ACLI "Circolo Leone XIII" Fiumicello

Baca leuwih »

Dina mémori 2020, Begliano

Januari 27 @ 20: 00-22: 30 Pacét
Begliano, Goricia, Beriano
Goricia, Italia
Dina mémori 2020, Begliano

Balkan Budak dina konser. Kamar Don L. Baroncini gc - Pamariksaan Holocaust Begliano ku Profesor FERRUCIO TASSIN.

Baca leuwih »

Balik deui ka Kathmandu, Nepal

28 Januari-29 Januari
Kathmandu, Kathmandu, Nepal
Nepal Kathmandu

Tim Base balik ka Kathmandu, Nepal ti mana éta bakal mabur ka Nagpur, India

Baca leuwih »

Kontribusi pikeun Mahatma Gandhi

30 Januari
Raj Ghat, Raj Ghat
Cirebon, India
Kontribusi pikeun Mahatma Gandhi

Kontribusi di kota sareng dinten rajapati di 1948 ka Mohandas Karamchand Gandhi. Sumbangan ka saha pamimpin anu pangpentingna anu teu nindakkeun hal-hal anu henteu sopan sareng damai ku Gerakan Kamerdekaan India ngalawan Inggris Raj, sanés janten politikus Hindia India, pamikir sareng pengacara. (https://g.co/kgs/9qJUvJ) Ditampi tina

Baca leuwih »
+ Exportkspor acara