Saatos akhir Maret di Argéntina

Sababaraha kagiatan anu diideuan ku Maret sareng saatos panutupanana dilaksanakeun di Argentina

Saatos panutupanana tina Maret Multiethnic sareng Plurikultur Amérika Latin ka-1 pikeun Non-Kekerasan sababaraha kagiatan anu diideuan ku éta teras dilaksanakeun.

Tanggal 6 Oktober, ti Salta, aya berita anu pikaresepeun dibagi ku kami:

"Kalayan kabagjaan anu hébat kami bagikeun warta yén ku panerapan 15.636 sareng 15.637 tina kotamadya ti kota Salta Capital, propinsi Salta, Argentina ...

02 Oktober parantos dikenal salaku dinten Damai sareng Non-Kekerasan. Sareng diatur ogé yén ruang héjo (plaza) di Barrio El Huaico, ogé ayana di Salta Capital, ngagaduhan nami "Plaza de la Paz y la Nonviolencia" ...

Niat sareng damel pikeun masarakat sareng Budaya Solidaritas sareng Non-kekerasan ... "

Dina tanggal 7 Oktober di Concordia, Entre Ríos, diayakeun Dina Pendidikan Hirup Anu Séhat sareng Non-Kekerasan, anu urang kedah lirénkeun dinten Salasa 28 kusabab hujan.

Éta dimimitian énjing-énjing di "Charrúa Cjuimen I´Tu" Space (Tanah Suci Komunitas I´Tu) sareng Circle upacara ti pandangan dunya Charrúa Nation People, teras jalan-jalan ngalangkungan Non-Kekerasanan dilakukeun ka Klub "Los Yaros "dimana kagiatan kolaborasi sareng gim non-kalapa diayakeun sareng murid taun 2 ti Sakola Normal sareng murid ti Staf Pengajaran Pendidikan Dasar sareng Khusus, dugi ka jam 16 sonten.

El 8 de octubre en Humahuaca, se participó en “La marcha por el agua y la vida de los pueblos indígenas de Humahuaca”.

Akhirna, dina tanggal 10 Oktober di Humahuaca, hiji Mural didadarkeun dina Maret Amérika Latin dina panyorot nilai-nilai Non-Kekerasan.

Ninggalkeun comment hiji