Saatos akhir Maret di Argéntina

Sababaraha kagiatan anu diideuan ku Maret sareng saatos panutupanana dilaksanakeun di Argentina

Saatos panutupanana tina Maret Multiethnic sareng Plurikultur Amérika Latin ka-1 pikeun Non-Kekerasan sababaraha kagiatan anu diideuan ku éta teras dilaksanakeun.

Tanggal 6 Oktober, ti Salta, aya berita anu pikaresepeun dibagi ku kami:

"Kalayan kabagjaan hébat kami ngabagi warta yén ku ordinance 15.636 sareng 15.637 tina kotamadya ti kota Salta Capital, propinsi Salta, Argentina ...

02 Oktober parantos diakuan salaku dinten Damai sareng Non-Kekerasan. Sarta eta oge disusun yén hiji spasi héjo (alun) di Barrio El Huaico, ogé ayana di Salta Capital, mawa nami "Plaza de la Paz y la No Violencia" ...

Niat sareng karya pikeun masarakat sareng Solidaritas sareng Budaya Non-Kekerasan…”

Dina 6 jeung 15 Oktober, di Piquillín - Dto. Río Primero - Córdoba, bengkel ngeunaan non-kekerasan dilaksanakeun sareng murid taun kadua ti IPEA 229 School, Miguel Lillio.
Anjeunna muhasabah:
Nalika kuring nampi kekerasan, kumaha perasaan kuring? Sareng iraha kuring ngalaksanakeunana?
Naon kaunggulan kuring? Jeung batur sapagawean kuring?
Prakték hirup babarengan.

Dina tanggal 7 Oktober di Concordia, Entre Ríos, diayakeun Dina Pendidikan Hirup Anu Séhat sareng Non-Kekerasan, anu urang kedah lirénkeun dinten Salasa 28 kusabab hujan.

Dimimitian isuk-isuk di Spasi «Charrúa Cjuimen I´Tu» (Tanah Suci Komunitas I´Tu) kalayan bunderan upacara tina pandangan dunya Bangsa Charrúa, teras jalan-jalan Non-Kekerasan dilakukeun ka Klub « Los Yaros»dimana kagiatan kolaborasi jeung kaulinan non-kompetitif dilumangsungkeun kalawan murid 2nd taun Sakola Normal jeung murid ti Guru Pendidikan Dasar jeung Husus, ngalegaan nepi ka 16:XNUMX.

Dina 8 Oktober di Humahuaca, aranjeunna milu dina "The Maret pikeun cai jeung kahirupan masarakat pribumi Humahuaca."

Dina 10 Oktober di Humahuaca, hiji Mural dijieun alluding kana Latin Amérika Maret panyorot nilai-nilai Nonviolence.

Tungtungna, dina 16 Oktober, dina kerangka Maret Amérika Latin, Poé Internasional Nonviolence dirayakeun babarengan sareng tatanggana sareng Agrupamiento Pushing Limits, di Pusat Budaya Am Tema - Espacio Noviolento, di Villa La Ñata - Tigre, Propinsi ti Buenos Aires.

1 koméntar ngeunaan "Saatos panutupan Maret di Argentina"

Ninggalkeun comment hiji