Émut kana tindakan sateuacanna di Argentina

Kami émut kagiatan anu sateuacanna anu nyebarkeun sareng nyiapkeun Maret di Argentina

Kami bakal nunjukkeun sababaraha tindakan anu dilakukeun di Argentina pikeun nyiapkeun Maret Multiethnic sareng Plurikultur Amérika Latin ka-1 pikeun Non-Kekerasan.

Tanggal 6 Agustus, di Patio Olmos di Ibu Kota Córdoba, panginget dilakukeun Hiroshima sareng Nagasaki.

Dina 14 Agustus, di Villa La Ñata, Buenos Aires, diayakeun "Perayaan Poé Barudak". Dina kagiatan joyous ieu, aya kaulinan, upacara panyalindungan jeung ngumpulna tanda tangan pikeun taat kana pajangjian pikeun larangan pakarang nuklir.

Dina 29 Agustus, urang jalan-jalan ngalangkungan Nonviolence, ti Patio Olmos ka Parque de Las Tejas, nyimpulkeun ku panjelasan kunaon pawai dimimitian sareng nempatkeun pesenan pikeun Nonviolence.

Salila bulan Séptémber, di sakola dasar Dr. Agustín J. De La Vega, aranjeunna damel sareng murid kelas opat ngeunaan nonviolence sareng aturan emas dina hirup babarengan sakola, salaku panutupanana aranjeunna maca sajak pikeun Damai.

Konférénsi éta jawab guru Teresa Porcel.

1 koméntar ngeunaan "Ngingetkeun lampah saméméhna di Argentina"

Ninggalkeun comment hiji