Émut kana tindakan sateuacanna di Argentina

Kami émut kagiatan anu sateuacanna anu nyebarkeun sareng nyiapkeun Maret di Argentina

Kami bakal nunjukkeun sababaraha tindakan anu dilakukeun di Argentina pikeun nyiapkeun Maret Multiethnic sareng Plurikultur Amérika Latin ka-1 pikeun Non-Kekerasan.

Tanggal 6 Agustus, di Patio Olmos di Ibu Kota Córdoba, panginget dilakukeun Hiroshima sareng Nagasaki.

Tanggal 14 Agustus, di Villa La Ñata, Buenos Aires, diayakeun "Perayaan Hari Anak". Dina kagiatan anu ngagumbirakeun ieu, diayakeun kaulinan, upacara panyalindungan sareng ngumpulkeun tanda tangan perekat kana perjanjian pikeun larangan senjata nuklir.

Akhirna, dina tanggal 29 Agustus, urang milampah jalan-jalan pikeun Non-Kekerasan, ti Patio Olmos dugi ka Parque de Las Tejas, dipungkas ku penjelasan ngeunaan kunaon pawai mimiti sareng nempatkeun paréntah pikeun Non-Kekerasan.

Ninggalkeun comment hiji