Peru: Wawancara pikeun ngadukung Maret

Di Peru, sababaraha wawancara diayakeun pikeun ngadukung Maret Amérika Latin

Pikeun ngadukung Maret Multiethnic sareng Plurikultur Amérika Latin ka-1 pikeun Non-Kekerasan, sababaraha wawancara anu jelas ngeunaan Maret Amérika Latin dilakukeun, tina tindakan anu dilakukeun tina sudut pandang anu béda-béda ngeunaan Humanisme Universalis ku saluran komunikasi komunitas PLATFORM ENTREPRENEURS Diarahkeun ku Cesar Bejarano.

Kaping 30 Séptémber, Madeleine John Pozzi-Escot nyarios ngeunaan "MEMBANGUN MASYARAKAT TANPA KALAKSAAN".

Madeleine John Pozzi-Escot mangrupikeun paniliti sareng aktivis humanis. Anjeunna ilubiung dina komunitas Pesen Silo sareng ti dinya anjeunna ngamajukeun budaya rekonsiliasi sareng reparasi.

MARET DI JALAN INTERNAL KANGGO KAHIRUPAN JEUNG DIRI SOSIAL.

Dina tanggal 4 Oktober, di sisi anu sanésna, Erika Vicente ti CEHUM Lima (Pusat Studi Humanis Lima), nyarioskeun perkawis "KRISIS JEUNG PELUANG Pikeun GENERASI BARU".

Maret Amérika Latin Kahiji pikeun Nonét kekerasan Multiethnik sareng Plurikultur diayakeun ku "DUNYA TANPA PERANG JEUNG TANPA KALAKSAAN", kalayan dukungan Gerakan Humanis Internasional sareng sababaraha organisasi na.

Ninggalkeun comment hiji