Bolivia: Kegiatan pikeun ngadukung Maret

Kegiatan pikeun ngadukung Marla Amérika Latin pikeun Non-Kekerasan di Bolivia

Tanggal 11 Séptémber, taatna aktivis Non-kekerasan Bolivia ka Maret Multiethnic sareng Plurikultur Amérika Latin ka-1 pikeun Non-Kekerasan.

Budak lalaki sareng Budak awéwé ti 4 SD nyatakeun panolakanana nyiksa.

Tanggal 2 Oktober, Dinten Internasional kekerasan, Karya geus rengse kalayan Orde, "kado tina Order of Silo" anu ngamungkinkeun urang pikeun nyambung jeung Peace, Kakuatan jeung Joy.

2 komentar ngeunaan "Bolivia: Kagiatan pikeun ngadukung Maret"

Ninggalkeun comment hiji