Bolivia: Kegiatan pikeun ngadukung Maret

Kegiatan pikeun ngadukung Marla Amérika Latin pikeun Non-Kekerasan di Bolivia

Tanggal 11 Séptémber, taatna aktivis Non-kekerasan Bolivia ka Maret Multiethnic sareng Plurikultur Amérika Latin ka-1 pikeun Non-Kekerasan.

Budak lalaki sareng Budak awéwé ti 4 SD nyatakeun panolakanana nyiksa.

Tanggal 2 Oktober, Dinten Internasional kekerasan, hiji pagawéan dilaksanakeun sareng Ordo, "kado Ordo Silo" anu ngamungkinkeun urang pikeun nyambung sareng Perdamaian, Kakuatan sareng Kabagjaan.

Ninggalkeun comment hiji