Datang dina kamar Bison tina Fiumicello

Dina kagiatan Natal Fiumicello, pelawak "Serata omicidio" sareng "Venerdì 17" diwakilan

Saptu, 21 Désémber sareng Minggu, 22 Desember 2019, di Balé "Bison" di Fiumicello Villa Vicentina, tabuh 20:30 p.m., pagelaran teater anu Perusahaan Filsafat "Amis Furlans" hadiah unggal taun dina kasempetan Pihak-pihak: anu pangheulana, judulna "Gabungan Petang", sareng anu kadua, anu judulna "Jumaah 17".

"Serata omicidio" mangrupikeun komédi kalayan dana kajahatan awéwé, sedengkeun "Venerdì 17" ogé komedi tapi dina basa Italia sareng Friulian kalayan latar anu kasohor.

Kadua perwakilan éta bagian tina acara "Natal di Fiumicello Villa Vicentina 2019", dikelola ku administrasi kotamadya.

Sakumaha anu dituduhkeun dina brosur acara Natal komunitas, ogé nalika presentasi pagelaran teater, petikan ku Fiumicello Villa Vicentina tina perarakan dunya pikeun perdamaian sareng nonviolence anu dijadwalkeun pikeun 27 Pebruari disebat.

5 / 5 (1 Review)

1 koméntar kana "Comedies di aula Bison of Fiumicello"

Ninggalkeun comment hiji