Maret dina Konsér Epiphany

Fiumicello Villa Vicentina Italia: Band Titas Michelas promosikeun World Maret nalika Konsép Epiphany

Tanggal 6 Januari, Band Tita Michelàs ditawarkeun ka masarakat Fiumicello Villa Vicentina konsér pangarep-arep anu hadé pikeun taun 2020.

Éta mangrupikeun kasempetan pikeun nampilkeun éta Dunya Maret 2ª sareng émut tanggal 27 Pebruari anu tim basa World Maret bakal eureun di Fiumicello.

Sakitar 200 urang hadir.

Di antawisna, Walikota Laura Sgubin sareng Majelis Marco Ustulin anu nyarios ngeunaan Maret éta hadir:

Pikeun ngagambarkeun téma World World, Band ngalaksanakeun sapotong anu diwangun ku Mauro Rosi, Diréktur Band Militer Palang Merah Italia, judulna "Nu miharep ... Damai".

Panulis maca téks anu ditulis ku komposer dirina

Salami interpretasi potongan éta, presenter maca téks anu ditulis ku komposer dirina khususna pikeun interpretasi ieu:

Bagian 1st:

"Manusa gaduh kado anu hadé: anjeunna tiasa ngabédakeun anu saé tina jahat, hayu urang cobian babarengan pikeun jéntré supados henteu aya deui perang sareng prasangka".

Bagian 2st:

"Hayu urang ngiringan dina lagu saderhana tina kabungahan, katenangan, persahabatan, persamaan, sahingga hadiah anu pangsaéna pikeun sadayana tungtungna nyaéta kadoan cinta".

Bagian 3st:

"Hayu urang ngawangun dunya silaturahim anyar, kabébasan anu henteu aya deui kabébasan tapi katumbiri bagja".


Drafting: Monique
0 / 5 (Harita 0)

Ninggalkeun comment hiji