Festival seni budaya di Arequipa

Tanggal 17 Désémber, salah sahiji kagiatan saatos Maret Dunya kaping 2 mangrupikeun Festival di Arequipa, Peru

Salasa 17 Desember tabuh 16:XNUMX p.m. hiji Maret dilaksanakeun di kota kolonial ieu anu mindahkeun sapanjang Boulevard of Pusat Kota nuju ka Plaza de Armas, saatos perjalanan lima blok.

Sababaraha jalma ti Dunya tanpa Perang sareng Kasarasan sareng seueur jalma ti masarakat sipil Arequipa milu di dinya.

Maret ieu diiring ku orfeón Polisi Perbandaran kota dugi ka parantos na, di payuneun kotamadya Arequipa.

Perbandaran parantos netepkeun panggung

Di tempat éta, Perbandaran parantos nyusun panggung pikeun ngamimitian Festival pikeun Damai sareng Nonviolence anu ngahiji sababaraha rupa seniman lokal anu animasi acara éta.

Dina bubuka festival éta, para pengedar Juan Gómez ti Chili sareng Luis Mora ti Peru nyarios, anu ngadamel pedaran ngeunaan Maret Maret kadua pikeun Perdamaian sareng Nonviolence.

Aranjeunna terangkeun tujuan utamiana sareng nunjuk anu jero hartosna yén komitmen pikeun nungtungan peperangan salaku bentuk resolusi konflik, larangan mutlak senjata nuklir sareng ngeureunkeun sadaya jinis kekerasan kanggo para marmer: ékonomi. agama, ras, politik jeung gender.

5 / 5 (1 Review)

Ninggalkeun comment hiji