Dunya Peace Maret bakal nembus Kolombia

Sanggeus sapuluh taun édisi kahiji, éta diperkirakeun yén waktos ngawengku leuwih ti saratus nagara dina lima benua.

Madrid hosted nu presentasi Maret ieu, nu bakal ngamimitian 2 2019 Oktober jeung bakal mungkas on 8 2020 Maret.

Aya diumumkeun yen Kolombia bakal salah sahiji titik guna ngarojong prosés karapihan, "keur éta ngamekarkeun, nguatkeun jeung maju," ceuk Daud Nasar, koordinator tina Maret Dunya keur Peace.


ku: NewsCaracol.com

0 / 5 (Harita 0)

Ninggalkeun comment hiji