peluncuran resmi sahiji Maret Dunya keur Peace 2ª na Nonviolence di Madrid

Peluncuran resmi sahiji Maret Dunya keur Peace 2ª na Nonviolence lumangsung dina 7 2018 November, salila Forum Dunya Kadua on Urban kekerasan jeung Pendidikan pikeun Coexistence na Peace di Madrid.

The 2ª Dunya Maret diwanohkeun tur ngagabung ku International Association humanis Dunya Tanpa Wars sarta kekerasan, mimitian 10 taun sanggeus éta 1ª Dunya Maret nu 2 Oktober 2019 na tungtung on 8 Maret 2020, sanggeus 158 poé circumnavigation di dunya, dimimitian na tungtung di ibukota Spanyol. The 2 Oktober nyaéta Poé Internasional Nonviolence, sarta 8 Maret nyaéta Poé International Awewe urang.

Acara peluncuran diwakilan ku koordinator tina Maret Rafael de la Rubia, sarta dihadiran ku Beatrice Fihn (Diréktur Eksekutif ti Ican), Pedro Arrojo (Congresswoman), Josep Mayoral i Antigas (Walikota Granollers sarta Wawakil walikota pikeun Peace), Carmen Magallón Portoles (Présidén WILPF, Spanyol), aktor Alberto Ammann, sarta Tim Base anggota jeung panitia tina Dunya Maret 1ª digawé pikeun ngamajukeun édisi kadua ieu.

sumber: Pressenza Agénsi Pencét Internasional - 09.11.2018 - Madrid, Spanyol - Tony Kurniawan

0 / 5 (Harita 0)

Ninggalkeun comment hiji