Anu jelas pamendak barudak

Tina barudak kami nampi pesen anu nyarioskeun yén urang kedah milari babarengan pikeun jalan anu umum ka Damai

Jam lulus, tapi hariwang tetep aya ka urang. Kaayaan anyar anu parantos didamel di Wétan Tengah antawis Iran sareng Amérika Serikat mung tiasa ngadorong.

Kami heran, naha ieu lumangsung. Dina dunya anu kedah diiringkeun deui saatos abad (sahenteuna tilu pamungkas) dimana aya kutang anu kutang sareng beuki gancang anu urang masih henteu terang dimana aranjeunna bakal mingpin urang.

Pikeun seueur kecap, hipotesis anu ku urang ngupingkeun sareng dibaca, kami nampi sababaraha gambar ti Tehran: barudak sakola SD nyoba nyieun gambar, bari raos sareng katengtreman hirup.

Surat anjeun basajan sareng jelas. Urang kedah ngamimitian ti aranjeunna sareng naon anu aranjeunna nyarioskeun kami milarian babarengan, dina dialog anu tulus, jalan anu umum nuju Damai leres.

Potret penting ti Tehran

Kami nampi foto penting ieu ti Antonio Iannelli, presiden Paguyuban "The Colors of Peace".

Diadegkeun dina taun 2015 dina ngadukung Sant'Anna di Stazzema National Park kalayan tujuan pangwangunan proyék anu nganggo nami anu sami.

Nepi ka ayeuna, 200 sakola primér sareng pabinihan di 116 nagara anu ngalambangkeun 5 benua anu parantos ngagabung kana inisiatif éta.

Dina opat taun, rébuan budak lalaki sareng awéwé parantos berinteraksi ngalangkungan gambarna dina Perdamaian.

Rébuan barudak ti sakumna dunya milu gambarna

Karya anu dikumpulkeun dipamerkeun unggal taun di Taman Perdamaian Nasional tanggal 12 Agustus, dina pengetan pembunuhan 1944 ratusan sipil (kaasup 65 murangkalih) ku Nazi.

Sababaraha pilihan dipilih di sakuliah dunya. Urang ngagaduhan kasempetan pendak sareng Iannelli di Roma dina Séptémber panungtungan dina acara presentasi acara "Perayaan Damai 2019" nalika acara Hadiah Ras Damai dileler ka Rafael de la Rubia (koordinator internasional World Maret pikeun Peace sareng Non-Violence).

Dina biantarana, presiden "Warna Damai" nyarios ka urang yén jalur kami parantos meuntas taun 2018 salami Maret Amérika Kidul anu munggaran di Guayaquil, Ékuador.

Anjeunna nyimpulkeun biantara kalayan mudahan yén ti ayeuna urang bakal leumpang babarengan sareng kakuatan langkung deui dina nami perdamaian anu dipénta ku barudak.

Kahayang anjeun laun dibales.

Gambar gambar barudak dibawa ka Western Mediterranean salami maritim maréntahkeun anu munggaran anu kami alami (Oktober-Nopémber 2019).

Urang cobian pikeun ngatur paméran minggu payun di Koréa

Kami narékahan pikeun ngatur paméran minggu payun salami petikan World Base Team ka Korea.

Mudah-mudahan salami balik ka "zona bébas" antara Kalér sareng Kidul, dimana urang parantos sapuluh taun ka pengker salami Dunia Maret munggaran.

Kudu aya paméran di Milan dina awal Maret salami kunjungan rombongan internasional Maret Maret ka panyumputan serangan hawa, diwangun sababaraha taun sateuacan wabah Perang Dunya II pikeun nunjukkeun yén sadaya énergi diarahkeun dina konflik jeung henteu milari kaayaan nuju ka perdamaian.

Na dimana urang badé angkat dinten ayeuna?

Barudak sigana ngagaduhan ideu anu jelas pisan.

Hayu urang ngadangu aranjeunna!


Drafting: Tiziana Volta Cormio
Fotografi: Sababaraha Panulis
0 / 5 (Harita 0)

Ninggalkeun comment hiji