Éta kaayaan di Wétan Tengah

Panitia promosikeun World Maret di Italia parantos ngaluarkeun pernyataan ieu ngeunaan kaayaan ayeuna di Wétan Tengah (08/01/2020)

Hiji panon kanggo hiji panon sareng anjeun buta!

World Maret nyauran kana émosiasi énggal militér dina Timur Tengah ...

Komite Promoter Italia Maret Maret pikeun Damai sareng Nonviolence nyatakeun perhatian sareng prihatinna nalika énggal militér anu ngaluncurkeun Wétan Tengah sareng nyauran pesta pikeun ngeureunkeun sakumna aksi militer.

Sanés nganggo pakarang anu seueur masalah di daérah sareng dunya direngsekeun; Kami ngadesek organisasi internasional pikeun tumindak kuat supaya sadaya pihak nurut kana standar internasional anu nyaram serangan dina téritori katilu, nyababkeun pembunuhan sareng panerasan.

Kami ogé naroskeun Pamaréntahan Italia nyandak tindakan anu mandiri sareng mandiri pikeun ngeureunkeun permusuhan sareng mastikeun dina sagala bentukna yén Italia henteu milu langsung atanapi henteu langsung dina operasi militer.

Communiqué Italia

Occhio per occhio si diventa ciechi !!

La Marcia Mondiale chiede che si fermi subito l'escalation militare di Wétan Tengah.

Panitia Promosi Italia Marcia Mondiale per la Pace e la Nonviolenza mangrupikeun perhatian utama pikeun émosiasi militér Wétan Tengah sareng ngajak anjeunna langsung campur tangan militér.

Non è con armi che si risolvono i Manyi problemami della regione e del mondo; chiediamo with forza agli organismi internationalis di agire with fermezza per far rientrare tutte le parti nell'ambito delle regole internazionali che vietano gli attacchi in territoriali terzi, le uccisioni indiscriminate e le rappresaglie.

Chiediamo ogé nyertakeun pamaréntah Italia intraprendere un'azione decisa sareng indipendent per far cessare le ostilità ed assicurare in tutte form l'Italia non sia coinvolta nelle operazioni militari dina modeu langsung atanapi henteu langsung.

Communiqué Perancis

Oeil tuang oeil, panyimpangan anjeun nyimpang!

La Marche Mondiale nungtut kana sababaraha militaire au Moyen-Orient…

Panitia Italia pikeun Promosi La Marche mondiale pour la paix et la non-kekerasan nyatakeun perhatian sareng prihatin putrana anu rame dina l'escalade militaire anu nyauran anjeunna Moyen-Orient et appelle les pesta dina cesser immédiatement toute action militaire.

Ce n'est pas avec des armes anu ngaranan aranjeunna masalah di daérah et du monde sont résolus; nous demandons instamment aux organisations internationaux d'agir avec fermeté pour amener toutes les party à respectcter les internationales interdisant les attaques sur des territoires tiers, les assassinats et les représailles.

Nous demandons également au gouvernement italien de prendre des mesures décisives et indépendantes pour mettre fin aux hostilités et pour njamin sous toutes les form that l'Italie ne soit pas directement ou indirectctement implied ands des opérations militaires.

Pelepasan basa Inggris

Soca panon kanggo anjeun buta !!!

World Maret nyauran pikeun ngeureunkeun langsung kana émosi militér di Wétan Tengah ...

Panitia Promosi Italia Maret Maret pikeun Damai sareng Nonviolence nyatakeun prihatin sareng kamarahanna dina énggal militér anu ngaluncurkeun Wétan Tengah sareng nyauran pihak-pihak pikeun ngeureunkeun sakumna aksi militer.

Sanés nganggo pakarang anu seueur masalah di daérah sareng dunya direngsekeun; urang kuat nyauran badan internasional pikeun nindakkeun pageuh pikeun ngiringan sakumna pihak dina aturan internasional anu nyaram serangan dina téritori katilu, nyababkeun pembunuhan sareng réprési.

Kami ogé nyauran Pamaréntahan Italia nyandak tindakan anu mutuskeun sareng mandiri pikeun ngeureunkeun permusuhan sareng mastikeun dina sagala bentuk yén Itali henteu langsung atanapi henteu langsung kalibet dina operasi militer.


Drafting: Panitia ngiringan Dunya Maret di Itali (08/01/2020)
0 / 5 (Harita 0)

Ngomongkeun pendapat anjeun

avatar
ngalanggan
laporan ngeunaan
Bagikeun eta!