Pituduh pikeun ngabenerkeun éta tulisan eusi tina Maret Dunya

Guide Item Announcements, News, Pencét Kaluaran

Format téks

téks kudu nyokot format minimum mungkin, éta téh, nya kudu pangbasajanna elemen design tingkat. Hartina, ulah make ukuran teks béda. Paké ngan ukuran téks standar.

Hal katuhu nyaeta mun ngan butuh téks:

  • Negritas: Pikeun nyorot titik penting
  • miring: Minimum ésénsial, pikeun tanda petik atawa kecap dina basa sejen.
  • béréndélan: Éta téh dinomeran atanapi unnumbered. béréndélan basajan, kalawan titik atanapi nomer 1 hereinafter.
  • ulah aya: negeskeun, warna téks sareng sajabana ..

Lamun teks nu geus ditulis dina Word atanapi Google Docs, Anjeun kudu ngarobah ka format HTML saméméh muatkeun kana web. Ieu merlukeun maké alat kawas kieu: https://word2cleanhtml.com. Sakabéh tulisan meunang kana Word atanapi Google Docs, jeung anjeun deui téks dina HTML. Lajeng nu téks dina HTML keur pasted kana HTML WordPress redaktur tab:

keyword pikeun tulisan eusi

Ieu jigana pituduh paling pajeulit tulisan eusiÉta sababna kuring badé ngajukeun hiji hal anu dasar-gancang sareng anu dilakukeun salaku pangalusna sabisa. Kecap konci mangrupikeun sakumpulan antara 2 sareng 5 kecap anu luar biasa sareng diulang sering dina tulisan. Conto: upami tulisan éta ngobrol ngeunaan hijiranté manusa di Corunna"Teras set ieu kecap 5 ogé bisa jadi calon kanggo Pasal keyword. Nyatana "chain manusa" tiasa cekap dina conto ieu. Sacara umum, idéal pikeun kecap konci janten hiji hal anu sering urang milarian dina Google.

Kumaha anjeun nyaho mun keyword hiji biasana searched?

Kecap Tracker ngagunakeun alat nu: https://www.wordtracker.com/search (jadi nempatkeun di Téritori, Spanyol) Kalayan gaduh hasil, nyaéta 10 maluruh, cekap. Sanes nganggo kecap anu teu pati penting, sapertos: "katenangan". Upami anjeun henteu tiasa deui migunakeun Wordtracker sabab anjeun parantos langkung seueur wates milarian, anjeun ogé tiasa nyobian Übersuggest.

Saenna, éta kedah ngagaduhan hasil, tapi hasilna anu goréng, antara 10 sareng 500 bakal idéal. Salaku conto: "perarakan dunya" nyukupan, henteu kaleuleuwihi sabab ukur 10, tapi nyukupan:keyword-up-dunya

Di sisi anu sanésna, "katenangan", "asih", ... goréng pisan sabab jumlahna seueur teuing. ogé luhur 500:

keyword-Peace-Asih

Kami sadar yen sok lah hésé pisan pikeun manggihan hiji kecap nu fits jeung patokan ieu. Mun teu salah éta fits, euweuh kajadian.

Tujuanana nya éta pikeun nyimpen keyword ieu sahenteuna 2 kali dina téks tanpa headline atawa titik lianna nu baris I bahas di handap. Salah sahiji pangulangan of keyword ieu, Anjeun kudu jadi kandel.

Judul na headline

Judul utama (anu muncul katuhu dina kotak luhur) kedah janten antara 50 na 75 karakter. Sarta sakuduna kaasup keyword nu. Ku kituna éta umumna mangrupakeun ide nu sae pikeun milih keyword nu, noting judulna

Ieu penting pisan yén téks nyandak sababaraha Panyekel, sahanteuna hiji tingkat wadah 2 (Judul 2 dina Word). Ideally, nyandak 1 atawa leuwih Panyekel tingkat 2 3 sarta ogé tingkat.

oge Disarankeun nempatkeun Subtitle dina bagian di handap Judul utama anu nyebatkeun "Lebetkeun subtitle di dieu".

Ukuran Captioning bisa lega, ideally gaduh antara 121 na 156 karakter, sabab bakal make Meta pedaran. oge Éta ogé kudu ngawengku keyword nu.

Tungtungna, éta kedah diperhatoskeun yén anu ngagaduhan 3 (H3) kedah ngagaduhan H2 di luhur sareng kedah sahenteuna 1 anu ngagaduhan H2 pikeun salawasna masihan hirarki éta. H2> H3> H4.

Kukituna, upami urang ningalian tatanan anu gaduhna upami contona urang ngagaduhan tilu pesenan ieu

  • H2 - H3 - H4 - H2 - H4: Éta bakal janten salah kusabab H4 sok dimimitian ku H3
  • H3 - H2: Éta bakal janten salah, sabab H3 sok dimimitian ku H2
  • H3 - H3 - H3: Éta bad sabab aya sahenteuna H2
  • H2 - H3 - H4 - H4 - H2 - H3 - H2 - H3. Sigana saé kumargi tatanan hierarki dipangaruhan.

Tungtungna, kudu keyword nu, dina judul Eusi 1 (Teu masalah naha a Judul atawa Judul 2 3).

Tumbu ka situs web lianna

Coba teu make Tumbu outbound iwal 2 téks maksimumSanajan ukur 1 hadé.

Iwal eta mangrupa link éksternal ka kaca sareng loba reputasi ** , tipe Wikipédia, a koran kuat atawa hal, nempatkeun link salaku NOFOLLOW dina pilihan:

Kadé unggal artikel link di sawatara titik ka titik sejen dina web. Lamun teu bisa pikir mana anjeun bisa salawasna Resort ka ieu numbu ka kaca imah.

Salaku conto: “Anu pangahirna March Dunya, urang tiasa hadir… ”

Dina link internal, ulah nempatkeun nofollow nu.

** Mun anjeun teu nyaho lamun geus loba reputasi atanapi henteu, datangna kana https://www.alexa.com/siteinfo teras nempatkeun URL domain, conto "today.es".

Mun anjeun handap 100.000 Global réngking, teras teu kedah nempatkeun nofollow nu. tapi lamun di luhur, anjeun kedah nyimpen.

imagery

Sateuacan muatkeun hiji gambar ngan tetep dina pikiran faktor ieu:

  1. Ngaran gambar kedahna gampang, tanpa "ñ" (ganti ñ for n), tanpa aksen, sareng upami aya rohangan, robihna janten hyphens.
  2. Lamun anjeun nyelapkeun gambar, Anjeun kudu ngeusian dina Judul, téks Silih na Pedaran. Anjeun tiasa nyimpen sami dina sadaya tilu bagian.
  3. Taya gambar kedah ngaleuwihan 1000 px lega.

oge Anjeun kudu nyimpen hiji gambar diulas. Lamun nempatkeun hiji gambar dina teks, ulah nganggo gambar sarua salaku Pinunjul. Éta leuwih hade nu aya gambar dina téks, aya euweuh gambar beredar. Dina judulna, téks séjén sarta pedaran Artikel gambar, perlu nempatkeun keyword nu.

Ukuran idéal pikeun gambar nu mangrupa Pinunjul  960 x 540 atawa hiji babandingan aspék 16: 9. Lebar gambar kudu antara 600px na 1200px lega.

video Youtube

Paké shortcode ieu:

[Su_youtube_advanced url = "https://www.youtube.com/watch?v=MDvXQJgODmA" modestbranding = "yes" https = "yes"]

Kantun ngarobah URL keur hade.

endnotes

Narikna, artikel ieu meets kabeh syarat pikeun tulisan eusi nu ku kuring disebutkeun di dieu kaasup kriteria pilarian:

eusi teken

Di dieu kuring geus disiapkeun a PDF Daptar pariksa diundeur jeung aspék pangpentingna pikeun nginget nanaon.