Aktivitas panganyarna di El Dueso sareng Berria

Aktivitas Maret 2 Dunia dilaksanakeun di Penjara El Dueso sareng Playa de Berria, Santoña (Cantabria) dina 3 Maret 2020

Jam 12 beurang, di sakola panjara, urang masihan pidato ngeunaan éta Dunya Maret 2ª, Kamanusaan Anyar sareng Damai sareng Non-kekerasan.

Teras aya kolokium sareng tukeur sakitar ieu.

Patarosan ogé ditanyakeun:

  • Naha anjeun pikir masarakat bengis?
  • Naha anjeun pikir yén konsumen?

Nalika éta réngsé, kami diwawancara dina radio El Penal "En chain 2".

Program sareng wawancara anu "kaléng" sareng disiarkeun dina dinten Saptu di Radio Santoña.

Jam 15:30 sonten, opat anggota perkumpulan Estela-El pesen de Silo ngetik deui (bari para sahabat sanés anu teu tiasa lebet lebet di pantai di Berria) sareng para warga tahanan urang maca surat dikirim ku Koordinator Internasional dina World Maret (Pikeun Warga Penjara El Dueso), urang ngadamel pamundut kalayan pangarep-arep urang pikeun "sadayana sareng urang anu dipikacinta", pikeun "Damai di dunya" ... sareng urang ngamimitian perarakan di jero panjara.

Samentara éta, para sahabat ogé sami pikeun pantai Berria dina waktos anu sami, ngahubungkeun émosional sareng mental.

Poé salajengna aranjeunna ngawawancara kami dina radio Santoña:


Tulisan: Enrique Collado
Gambar: Tim promoter Maret Maret di Santoña

0 / 5 (Harita 0)

Ninggalkeun comment hiji