referendum perang Ukraina

Referendum Éropa ngeunaan perang Ukraina: sabaraha urang Éropa hoyong perang, rearmament sarta énergi nuklir?

Kami dina bulan kadua konflik, konflik anu lumangsung di Éropa tapi anu kapentingan internasional.

Konflik anu aranjeunna ngumumkeun bakal salami mangtaun-taun.

Konflik anu résiko janten perang dunya nuklir katilu.

Propaganda perang nyoba menerkeun sagala cara campur pakarang jeung kabutuhan nagara Éropa bakti sums badag tina belanja publik pikeun akuisisi pakarang.

Tapi naha warga Éropa satuju? Perang di bumi sareng sora warga Éropa henteu konsultasi, atanapi langkung parah, disumputkeun upami di luar mainstream.

Promotor kampanye europeforpeace ngaluncurkeun survéy Éropa ieu kalayan tujuan pikeun masihan sora ka jalma anu henteu ditaroskeun, kalayan tujuan ngitung urang, ngartos sabaraha jalma di Éropa percaya kana kakawasaan senjata sareng sabaraha anu yakin yén kakuatan nonviolence mangrupikeun hiji-hijina solusi pikeun masa depan umum.

Survei ieu aya dina opat basa sareng tujuanana pikeun ngahontal jutaan undian di sakuliah Éropah pikeun nyangking hasil ka Parlemén Éropa sareng negeskeun deui yén jalma-jalma daulat sanajan aranjeunna milih nonviolence, pendidikan sareng kaséhatan, tinimbang perang sareng senjata.

Urang nelepon ka sadaya pasukan pacifist jeung non-telenges, anu yakin yén Éropa bisa jadi jawara karapihan jeung teu vassal perang, pikeun ngagabung jeung promoters jeung nyebarkeun referendum ieu babarengan pikeun ngahontal sakabeh warga Éropa, sabab sora urang diitung. !

Urang tiasa mendakan yén ku nyarioskeun ka diri urang yén kami mangrupikeun kakuatan anu paling hébat, kami mangrupikeun gerakan Éropa anu hébat anu konvergen nyarios yén Kahirupan mangrupikeun nilai anu paling berharga sareng teu aya anu di luhur.

Kami ngarepkeun éta… anjeun ogé tiasa milih!

https://www.surveylegend.com/s/43io


Kami hatur Pressenza Agénsi Pencét Internasional enggeus Éropa pikeun Peace tiasa ngabagi tulisan ieu ngeunaan kampanye "referendum Éropa ngeunaan perang di Ukraina"

Éropa pikeun Peace

Gagasan pikeun ngalaksanakeun kampanye ieu timbul di Lisbon, dina Forum Humanis Éropa Nopémber 2006 dina kelompok kerja Peace and Nonviolence. Organisasi anu béda-béda milu sareng pendapat anu béda-béda konvergen pisan dina hiji masalah: kekerasan di dunya, balikna balapan senjata nuklir, bahaya bencana nuklir sareng kabutuhan urgently ngarobih jalanna kajadian. Kecap-kecap Gandhi, ML King sareng Silo resounded dina pikiran urang ngeunaan pentingna gaduh iman dina kahirupan sareng kakuatan hébat anu nonviolence. Kami diideuan ku conto ieu. Déklarasi éta sacara resmi diwakilan di Praha dina 22 Pébruari 2007 dina konperénsi anu diayakeun ku gerakan Kamanusaan. Déklarasi éta mangrupikeun hasil pagawéan sababaraha jalma sareng organisasi sareng nyobian nyintésis pendapat umum sareng konsentrasi dina masalah senjata nuklir. Kampanye ieu kabuka pikeun sadayana, sareng sadayana tiasa masihan kontribusi pikeun ngembangkeun éta.

1 komentar ngeunaan "Referendum ngeunaan perang di Ukraina"

Ninggalkeun comment hiji