+ Damai + Non-kekerasan - Pakarang Nuklir

Kampanye + Damai + Non-Kekerasan - Pakarang Nuklir antara 21 Séptémber sareng 2 Oktober 2020

Dina kampanye ieu "+ Damai + Non-kekerasan - Pakarang Nuklir"Éta ngeunaan ngamangpaatkeun sababaraha dinten antara Poé Damai Internasional sareng dinten Non-Kekerasan pikeun ngahasilkeun tindakan, nambihan aktivis sareng dukungan.

Format kampanye na nyaéta kagiatan non-face-to-face, dilaksanakeun dina jaringan sosial (Facebook, Whatsapp, Instagram, Youtube, Telegram, e-Mail, Tik-Tok).

Ideu na pikeun ngalibatkeun henteu ngan ukur anggota Dunya Tanpa Perang atanapi Maret Dunya, tapi ogé organisasi anu sanés.

Durasi kampanye nyaéta ti 18 Séptémber dugi ka 4 Oktober. 17 dinten kagiatan.

Diusulkeun yén sadaya kagiatan dimimitian atanapi dipungkas ku 1 menit tiiseun atanapi upacara pondok ku Julio Pineda, saurang aktivis sareng Mundo sin Guerras y sin Violencia ti Honduras anu disiksa sareng dibunuh mimiti Séptémber.

Rapat koordinasi ngeunaan ZOOM: Anggota WWW ti 16 nagara ngiringan: Argéntina, Kolombia, Kosta Rika, Chili, Spanyol, Perancis, Guatemala, Honduras, Italia, Maroko, Mexico, Panama, Paraguay, Peru, Nigeria sareng Suriname.

Tindakan anu dilakukeun di tingkat internasional

Kegiatan anu dipromosikeun sacara internasional dianggo, sapertos Dinten Damai Internasional pikeun ngalakukeun tindakan anu béda:

Tindakan sakola pribadi atanapi digital ngeunaan Perdamaian sareng Non-Kekerasan sapertos:

Tilepan crane Origami pikeun perdamaian, paméran gambar barudak di Ékuador, Jepang sareng di sakola-sakola di Kolombia, Guatemala atanapi anu sanésna.

100 detik dugi ka tengah wengi. Jam Atom tina Buletin élmuwan Atom

Perjangjian Larangan Pakarang Nuklir - TPNW: Ayeuna aya 84 anu ditandatanganan sareng 44 nagara anu parantos diratifikasi. Urang peryogi 6 langkung nagara pikeun ngaratifikasi perjanjian ieu pikeun ngariung sacara hukum. https://www.icanw.org/signature_and_ratification_status

Kota Ngadukung TPNW: Telepon ka kotamadya Chili sareng Spanyol pikeun ngadukung TPNW. Langkung ti 200 kota di 16 nagara anu ngadukung TPNW. https://cities.icanw.org/list_of_cities

Séptémber 26, Poé Internasional pikeun Ngaleungitkeun Pakarang Nuklir:

  • Presentasi dokumenter "Awal akhir senjata nuklir" dina vérsi pondok 12 menit. Dina basa Perancis, diayakeun ku Mohamed sareng Martina. Dina Spanyol Cecilia sareng Geovanni mangrupikeun panitia.
  • Mural virtual ku kota / nagara. Kirimkeun poto pribadi sareng kota / nagara anjeun di tukang sareng pesen sapertos Henteu + Bom! upami mungkin. Kirimkeun ka Rubén ruben.sanchez.i@gmail.com. Hayu urang teraskeun nyungkeun dukungan sareng poto.

Mediterania, Laut Karapihan

  • 22/9: Perjalanan kapal ti Palermo ka Trappeto. Jejer: Danilo Dolci dina "perang tanpa kekerasan" ngalawan mafia.
  • 26/09 Augusta, palabuan nuklir sareng kaamanan na.
  • 26/9 Latiano (Brindisi) Rapat on non-kekerasan (via ZOOM) antara nonoman ti Itali sareng Beirut (Libanon). MSGySV nganalisis hiji proyék anu bakal ngadukung kota.
  • 27/9 Peringatan perjuangan non-kekerasan dina taun 1980an ngalawan pamasangan hulu ledeng nuklir.
  • 3/10 Venice, wisata ngaliwatan laguna Venetian (ibukota budaya Mediterania tapi ogé palabuhan nuklir).
  • Trieste (palabuan nuklir anu sanés) bakal ngagaduhan konsér WANITA MUSIKAL (ditunda 3/7).
  • 10/11 Minggu - Maret Perugia - Assisi. Kami ngadukung sacara internasional ti sadaya tempat.

2 Oktober, Dinten Internasional kekerasan

Buku Maret Dunya ka-2 sareng Pengumuman Dunya ka-3 Maret (2024). Peluncuran internasional

Brosur gambar: Jalan ka perdamaian sareng non-kekerasan. Éditorial Saure

Ti tanggal 2 dugi ka 4 Oktober teh Festival Pilem Internasional pikeun Perdamaian sareng Non-Kekerasan.

Dokuméntasi / pilem bakal disiarkeun unggal dinten sareng unggal dinten bakal aya 2 tabel buleud anu didamel ku cara strim dina sababaraha topik anu patali sareng anu utami.

Ayana dina jaringan sosial diperkuat: Facebook, Instagram, Twitter WhatsApp, Tik-Tok sareng dina halaman wéb Dunya tanpa Perang sareng Maret Dunya.

Kalénder kampanye + Peace + Non-kekerasan - Pakarang Nuklir

  • Sabtu 9/12 - 16 jam ZOOM umum pikeun nginpokeun ka sadayana.
  • Minggu 13/9: tarjamahan kana bahasa lokal (Inggris, Perancis, Portugis, Italia, jsb.
  • Senén 14/9 - Pers siaran kalayan kampanye "+ Peace - Pakarang Nuklir + Non-Kekerasan"
  • Jumaah 18/09 - 10h C. Beunghar Obrolan "Ayana Damai di Jaringan Sosial"
  • Senén, 21 Séptémber - Poé Damai Internasional.
  • 22/9 Laut Mediterania La Paz. Perjalanan kapal.
  • Sabtu 26/9: Poé Internasional pikeun Ngaleungitkeun Pakarang Nuklir.
  • 2/10 Jumaah - Poé Internasional kekerasan. Presentasi buku 2WM. Peluncuran WM ka-3
  • 2-4 / 10 Festival Pilem ngeunaan Non-Kekerasan
  • 3/10 Laut Tengah La Paz
  • Sabtu 8/10 - 4 sonten. Evaluasi ZOOM
  • 10/10 Sabtu - Maret Perugia - Assisi
0 / 5 (Harita 0)

Ninggalkeun comment hiji