Operasi bookcrossing komik di Bilbao

"Day Day Nonviolence", Oktober 2, di Bilbao, imah penerbitan "SAURE" masihan buku 500 dina "School Bullying" tina éditorialna.

Saure Publishing House parantos ngayakeun "Operasi bookcrossing komik" di kota Bilbao.

Buku anu dikirimkeun "Sakali kana waktos" dirancang supados murangkalih ngagaduhan alat anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngalebetkeun kekerasan anu teu tiasa namina.

5 mangrupikeun carita barudak anu kudu nyanghareupan masalah anu mangaruhan aranjeunna

5 mangrupikeun carita barudak anu kudu nyanghareupan masalah anu mangaruhan aranjeunna. Éta kartun autokonclusive kalayan éstétis anu béda sareng keuna. Nalika dunya munggaran, dunya nyata, kulawu kulawu, imajinér ngagaduhan warna sareng langkung sapertos murangkalih hoyong ngawakilanana.

Tujuan Ezase nyaéta pikeun ngangkat kasadaran ngeunaan béda masalah sosial anu tiasa mangaruhan barudak, titénan jalan masalah ieu ku cara nawiskeun jalan kaluar tina aranjeunna sareng ngagariskeun pentingna terapi anu dipikabutuh ku lamunan.

Hatur nuhun ka dirina, murangkalih tiasa ngartos naon anu lumangsung kana aranjeunna sareng milari solusi.

0 / 5 (Harita 0)

Ninggalkeun comment hiji