Blog

ngalawan pakarang nuklir

A Coruña: unanimity ngalawan pakarang nuklir

Gerakan ieu ditepikeun sasarengan ku BNG sareng Marea Atlántica sareng didukung ku sora PP sareng PSOE. Rocío Fraga, Councilor for Equality and Diversity maca paménta usul éta: "Déwan Kota A Coruña… Nyebarkeun solidaritasna sareng sadaya masarakat sareng komunitas anu kapangaruhan ku pangaruh bom atom sareng

Dunya Peace Maret bakal nembus Kolombia

Saatos sapuluh taun édisi munggaran, diperkirakeun waktos ieu bakal meuntas langkung ti saratus nagara dina lima buana. Madrid ngajantenkeun presentasi Maret ieu, anu bakal dimimitian 2 bulan Oktober 2019 sareng ngadamelna 8 bulan Maret 2020. Di dinya, éta diumumkeun yén Kolombia bakal jadi salah sahiji