Blog

Afrika disiapkeun keur Maret Dunya

Afrika disiapkeun keur Maret Dunya

Buana Afrika nuju siap-siap dina Maret Dunya salajengna pikeun Perdamaian sareng Non-Kekerasan. Sababaraha nagara parantos nyiapkeun pikeun ngayakeun tim akar rumput anu bakal nyorot inisiatipna di Afrika Kulon Maroko nalika wisata urang di bulan Maret sareng Mei, sababaraha rapat diayakeun: Di beulah wétan di

Peace Run Award Italy 2019 dibéré ka Rafael de la Rubia

Kami ngumumkeun, kalayan kabagjaan anu hébat, yén "Peace Run Award Italia 2019" parantos dilélér ka Rafael de la Rubia (Koordinator Umum World March for Peace and Non-violence). Penghargaan ieu dipasihkeun ku Asosiasi Internasional Sri Chinmoy Oenss-Home Peace Run Italia. Kalayan pangajén ieu, anjeunna ngakuan usaha jalma anu ngabela

rupa koordinasi

Rupa koordinasi coordination katingal dina Rapat Maret Dunya

20 April 2019 sohor ku hartosna maya, nganggo program vidéo konferensi ZOOM jadi analisa jenis koordinasi ku nagara di pasamoan mimitina tina II Maret Maret pikeun Peace sareng Nonviolence.

Jumlahna aya nagara 44 milu dina titik-sambungan sambungan sareng / atanapi ngirimkeun laporan.

Jinis handap koordinasi anu didiskusikeun dina rapat:

  • Kaayaan-nagara kasebut sareng di almenak.
  • Rupa-rupa: Web, Telegram, RRSS, jsb.
  • Pasamoan maya salajengna.

Peserta sahiji titik sareng / atanapi ngirim laporan:

  • Éropa: Spanyol, Jérman, Irlandia, Bélgia, Perancis, Swiss, Slovénia, Bosnia H, Kroasia, Sérbia, Yunani, Italia sareng Vatikan.
  • Afrika: Maroko, Mawritanja, Sénégal, Gambia, Mali, Bénin, Togo, Nigeria, DR Kongo.
  • Amerika: Kanada, Méksiko, Guatemala, Honduras, Bélis, Salvl Salvador, Kosta Rika, Panama, Kolombia, Venezuela, Suriname, Brasil, Argéntina, cukuador, Peru, Bolivia, Chili.
  • Asia, Oséania sareng Australia: Irak, Jepang, Nepal, India, Australia.

total: Nagara 44.

Tujuanana pikeun mibanda aktivitas mimitina di nagara 75 kalayan kota 193.

New Jersey ngagabung ka Larangan pakarang nuklir

New Jersey pikeun Larangan pakarang nuklir

Nagara New Jersey (AS) mangrupikeun anu terakhir anu sacara resmi meryogikeun Présidén sareng Sénat Amérika Serikat pikeun meratifikasi TPAN (Perjangjian Larangan Pakarang Nuklir) ku ngalirkeun Resolusi A230. Komitmen kana larangan senjata nuklir Komitmen ieu saluyu sareng anu séjén

3.500 Sakola pikeun Peace na Nonviolence dina A Coruña

3.500 Sakola pikeun Peace na Nonviolence dina A Coruña

The Human Chains ngalambangkeun kalakuan ekspresi manusa, ngalaksanakeun tindakan gabungan antara sababaraha barudak pikeun ngagambarkeun sacara umum dina posisi di jalan, dina hal ieu: nyuhunkeun Perdamaian sareng Nonviolence di pangeusina. Tumindak ieu diatur ku asosiasi "Mundo Sen Guerras e Sen Violencia da Coruña", diarahkeun

ranté manusa kadua

Chain 2ª Sakola Asasi Manusa keur Peace na Nonviolence

Ranté manusa ngalambangkeun kalakuan ekspresi manusa, ngalaksanakeun tindakan gabungan antara sababaraha barudak pikeun masarakat sacara umum ngadamel posisi masarakat di jalan, dina hal ieu: ménta Peace sareng Nonviolence di pangeusina. Ranté manusa ieu, dikelompokeun ku asosiasi "Mundo Sen Guerras e Sen Violencia da Coruña",

ngalawan pakarang nuklir

A Coruña: unanimity ngalawan pakarang nuklir

Gerakan ieu ditepikeun sasarengan ku BNG sareng Marea Atlántica sareng didukung ku sora PP sareng PSOE. Rocío Fraga, Councilor for Equality and Diversity maca paménta usul éta: "Déwan Kota A Coruña… Nyebarkeun solidaritasna sareng sadaya masarakat sareng komunitas anu kapangaruhan ku pangaruh bom atom sareng