Blog

rupa koordinasi

Rupa koordinasi coordination katingal dina Rapat Maret Dunya

20 April 2019 sohor ku hartosna maya, nganggo program vidéo konferensi ZOOM jadi analisa jenis koordinasi ku nagara di pasamoan mimitina tina II Maret Maret pikeun Peace sareng Nonviolence.

Jumlahna aya nagara 44 milu dina titik-sambungan sambungan sareng / atanapi ngirimkeun laporan.

Jinis handap koordinasi anu didiskusikeun dina rapat:

  • Kaayaan-nagara kasebut sareng di almenak.
  • Rupa-rupa: Web, Telegram, RRSS, jsb.
  • Pasamoan maya salajengna.

Peserta sahiji titik sareng / atanapi ngirim laporan:

  • Éropa: Spanyol, Jérman, Irlandia, Bélgia, Perancis, Swiss, Slovénia, Bosnia H, Kroasia, Sérbia, Yunani, Italia sareng Vatikan.
  • Afrika: Maroko, Mawritanja, Sénégal, Gambia, Mali, Bénin, Togo, Nigeria, DR Kongo.
  • Amerika: Kanada, Méksiko, Guatemala, Honduras, Bélis, Salvl Salvador, Kosta Rika, Panama, Kolombia, Venezuela, Suriname, Brasil, Argéntina, cukuador, Peru, Bolivia, Chili.
  • Asia, Oséania sareng Australia: Irak, Jepang, Nepal, India, Australia.

total: Nagara 44.

Tujuanana pikeun mibanda aktivitas mimitina di nagara 75 kalayan kota 193.

New Jersey ngagabung ka Larangan pakarang nuklir

New Jersey pikeun Larangan pakarang nuklir

Nagara New Jersey (AS) parantos terakhir ngadamel Présidén sareng Sénat Amérika Serikat pikeun ngaratifikasi TPAN (Perjangjian dina Larangan Senjata Nuklir) nyatujuan Résolusi A230. Komitmen pikeun nyaram senjata nuklir Komitmen ieu saluyu sareng ti batur

3.500 Sakola pikeun Peace na Nonviolence dina A Coruña

3.500 Sakola pikeun Peace na Nonviolence dina A Coruña

The Human Chains ngalambangkeun kalakuan ekspresi manusa, ngalaksanakeun tindakan gabungan antara sababaraha barudak pikeun ngagambarkeun sacara umum dina posisi di jalan, dina hal ieu: nyuhunkeun Perdamaian sareng Nonviolence di pangeusina. Tumindak ieu diatur ku asosiasi "Mundo Sen Guerras e Sen Violencia da Coruña", diarahkeun

ranté manusa kadua

Chain 2ª Sakola Asasi Manusa keur Peace na Nonviolence

Ranté manusa ngalambangkeun kalakuan ekspresi manusa, ngalaksanakeun tindakan gabungan antara sababaraha barudak pikeun masarakat sacara umum ngadamel posisi masarakat di jalan, dina hal ieu: ménta Peace sareng Nonviolence di pangeusina. Ranté manusa ieu, dikelompokeun ku asosiasi "Mundo Sen Guerras e Sen Violencia da Coruña",

ngalawan pakarang nuklir

A Coruña: unanimity ngalawan pakarang nuklir

Gerak ieu dikintunkeun ku BNG sareng Atlantik Tide sareng didukung ku sora PP sareng PSOE. Rocío Fraga, Ahli Dewan Kesetaraan sareng Béda-Béda maca pamundut usul: "Déwan Kota A Coruña ... Nganyatakeun solidaritasna sareng sadaya masarakat sareng komunitas anu kapangaruhan ku dampak bom atom sareng