Blog

Ngiringan warna rupa jalan

Ngiringan warna rupa jalan

Parantos kéngingkeun kasimpulan mimiti ngeunaan kagiatan artistik perarakan dina tulisan Art Sparkles di The World March. Dina ieu, urang bakal ngiringan tur ekspresi seni anu dipidangkeun salami dinu Maret Dunya ka-2. Di Afrika, Fotografi, jogét sareng rap Sacara umum, ngalangkungan Afrika ti

Ékuador lekasan Dunya Maret

Ékuador lekasan Dunya Maret

Admiral Illingworth Naval Academy mangrupikeun setting pikeun nutup Maret 2 Dunya kanggo Damai sareng Nonviolence, Ékuador. Siswa, guru, sepuh sareng tamu khusus ngariung dina acara ieu. Program na dimimitian ti otoritas otoritas Akademi Angkatan Laut, Sonia Venegas Paz,

Tim Dasar Internasional di A Coruña

Tim Dasar Internasional di A Coruña

Koordinator Maret, Rafael de la Rubia, diiring ku Jesús Arguedas, Charo Lominchar sareng Encarna Salas, badarat di kota Galéri enjing dimana aranjeunna patepung sareng Citakan pikeun Olahraga, Jorge Borrego sareng juru bicara kotamadya BNG, Francisco Jorquera, sareng anu aranjeunna tukeur tayangan dina rute anu dijalankeun di sabudeureuneun éta

Nyanyian kanggo sadayana di Aubagne

Nyanyian kanggo sadayana di Aubagne

Dina Jumaah, 28 Pebruari 2020, dina kerangka Maret 2 Dunya pikeun Damai sareng Non-Kekerasan, wengi nyanyian dadah gratis di Aubagne, terbuka ka sadayana. Acara ieu diayakeun ku asosiasi EnVies EnJeux. Chloé Di Cintio nyarioskeun ka kami naon anu mendorong anjeunna ngatur acara ieu: "Kami

Paris sareng daérahna ngagungkeun Maret

Paris sareng daérahna ngagungkeun Maret

Saringan munggaran di Perancis ngeunaan dokumenter "Awal ahir senjata nuklir" Dina tanggal 16 Pebruari, dina kerangka Maret 2 Dunya pikeun Damai sareng Non-Kekerasan, saringan munggaran di Perancis lumangsung di 12 wilayah Paris. dokumenter Awal tina tungtung leungeun

World World nyimpulkeun di Madrid

World World nyimpulkeun di Madrid

Maret Kadua kanggo Damai sareng Nonviolence parantos wisata di Madrid. Berangkat tanggal 2 Oktober 2019 (Dina Nonviolence International) ti Madrid, World Maret for Peace and Nonviolence bakal nyimpulkeun perjalananana saatos ngalangkungan lima buana lima bulan. Kalayan Anjeunna

Maret Maret dugi ka Trieste

Maret Maret dugi ka Trieste

Saatos ngalangkungan Kota Koper-Capodistria, di Slovenia, tanggal 26 Pebruari, Maret Dunya Kadua pikeun Perdamaian sareng Nonviolence parantos sumping di Italia. Program petikan Maret di daerah Trieste parantos ngirangan pisan kusabab paréntah anu dikaluarkeun pikeun darurat tina koronavirus: sapertos

Tim Dasar dugi di Koper-Capodistria

Tim Dasar dugi di Koper-Capodistria

Dina 26 Pebruari 2020, tim dasar parantos sumping di kotamadya Koper-Capodistria (Slovenia) sateuacan lebet ka Itali. Delegasi éta, dipirig ku paréstis pémister Alessandro Capuzzo, ditampi ku wakil walikota Mario Steffè. Turut hadir dina rapat éta tilas Wakil Walikota Koper-Capodistria Aurelio Juri

Tim basisna dugi di Umag

Tim basisna dugi di Umag

Tanggal 24 Pebruari 2020, tim dasarna sumping di Umag, Kroasia, sareng ditampi ku dua timbalan walikota Mauro Jurman sareng Ivan Ivan Belušić. Munisipalitas ieu sateuacan ngiringan kadua Dunya Maret 2 sareng seru ngajak Kroasia pikeun ngiringan Perjangjian Larangan Arms