Tim Dasar Internasional di A Coruña

Anggota Tim Internasional sareng Pasukan Promoter of Coruña, tina Maret 2 Dunya pikeun Damai sareng Nonviolence aya di kota Rebo, 4 Maret.

Koordinator Maret, Rafael de la Rubia, diiring ku Jesús Arguedas, Charo Lominchar sareng Encarna Salas, badarat di kota Galéri enjing dimana aranjeunna patepung sareng Citakan pikeun Olahraga, Jorge Borrego sareng juru bicara kotamadya BNG, Francisco Jorquera, sareng anu aranjeunna tukeur tayangan dina perjalanan anu disawang di sakumna dunya.

Dina soré aranjeunna ngiringan rapat sareng wawakil ti sagala rupa kelompok anu miluan dina Dunya Maret: Galicia Aberta, Vangarda Obreira, Movemento Feminista da Coruña, Forum Propolis, Esquerda Unida, Marea Atlántica, Hortas do Val de Feáns, Forum Galician ngeunaan Imigrasi, Kémping , Cuac FM sareng senén Mundo sen Guerras e sen Violencia.

Éta disilihtukeurkeun ngeunaan kaayaan dunya anu karasa dina wisata planét anu dilaksanakeun ku Pasukan Tim, ngeunaan rapat sareng kelompok sareng lembaga, perkawis rapat sareng Yayasan Gorbachev sareng ICAN, dina usul pikeun Summit salajengna Laury Peace Peace sareng usulan-usulan énggal anu parantos muncul dina dialog sareng sadaya kelompok.

Diskusi diayakeun dina kaayaan Perjangjian Pakarang Nuklir sareng perjangjian pikeun peryogi informasi anu sayogi pikeun padumukan sareng masihan partisipasi dina kampanye pikeun ratifikasi Perjangjian.

Tungtungna timnya angkat ka Madrid di mana kajadian nutup acara Maret 2 Dunya pikeun Damai sareng Nonviolence bakal lumangsung.


inpo leuwih:
https://theworldmarch.org/coruna/
https://theworldmarch.org/evento/el-equipo-base-internacional-en-a-coruna/
0 / 5 (Harita 0)

Ninggalkeun comment hiji