Ékuador lekasan Dunya Maret

La Academia Naval Almirante Illingworth fue el escenario para el cierre de la 2ª Marcha Mundial

La Laksamana Illingworth Naval Academy nyaéta setting pikeun nutup na Dunya Maret 2ª pikeun Perdamaian sareng Nonviolence, bab Ékuador. Siswa, guru, sepuh sareng tamu khusus ngariung dina acara ieu.

Program ieu dimimitian ku otoritas pihak Akademi Angkatan Laut, Sonia Venegas Paz, presiden Asosiasi Donya Tanpa Perang sareng Tanpa Kasarung sareng sababaraha anggotana, dituturkeun ku platoon Commando sareng brigade internasional, anu terakhir diwangun ti. murid nu mawa panji tina nagara-nagara anu béda.

Kalayan sora kendang, kendang bass, lira sareng pémbal, band perang pusat ieu ulikan nyurian acara sareng masihan upeti ka rébuan jalma anu ngagabung dina dinten anu saé ieu di dunya.

Panawaran kalakuan ieu minangka jawab pangacara Iván Vaca Pozo, diréktur Kabudayaan Akademi anu ngajurung murid-murid ngokolakeun di unggal rohangan kelas kabudayaan perdamaian sareng non-kekerasan. Salaku tambahan, anjeunna hatur nuhun kana paréntah anu Mundo Sin Guerras Ecuador nalika ngulem aranjeunna milu 1st Maret Amérika Kidul sareng janten anu janten kacindekan dina Maret World World di nagara urang.

Palaksanaan simbol manusa teu tiasa sono, masing-masing kadet lumangsung dugi ka ngabentuk tanda perdamaian. Ogé, rombongan anu sanés ogé sarung tangan bodas dina panangan simulasi hiber japati, bari koordinatorna ngarobih manah anu ageung, dijieun tina balon, ka langit.

"Nyaho yén anjeun tiasa kénging-énggal, lakukeun rasa takwa anjeun ..." mangrupikeun wirahma anu diintipkeun ku Lilly Chele, tina bagian dasar feminin, anu nyanyian lagu Warna Esperanza ka umum, yén kami miharep yén sadaya jinisna pencerobohan antara manusa.

Folklore Ecuadorian ogé hadir, diasah dina kostum perwakilan gunung-gunung urang, para penari nganggo tanda tangan nyarios "LET'S MAKE PEACE, NOT VIOLENCE."

Pamustunganana, berkat Association of Colors for Peace of Italy, pamiarsa anu diulem pikeun tur paméran 120 lukisan anu dilakukeun ku barudak ti sakumna dunya.

0 / 5 (Harita 0)

Ninggalkeun comment hiji