Proyék ieu finances sorangan éksklusif jeung kontribusi ti aktivis sareng kolaborator na. Tiap anggota Tim Base diri ngabiayaan kalawan gerakanana. Collaborta ogé gawé bareng jeung biaya akomodasi, pangropéa sareng angkot di jalur éta. Hal ieu ngusulkeun éta tim promoter ti unggal tempat aranjeunna tiasa kolaborasi sareng bagian tina akomodasi sareng biaya hirup.

Tujuanana ambisius sabab Base Team boga tujuan ngarambat ngadeukeutan sakumna nagara 100. Tapi Tim Base henteu bade sacara ékonomis gumantung kana pausahaan anu mana wae, pamaréntah atanapi koléktif, pikeun henteu kaayaan na posulates.

Pikeun ngajaga kamerdékaan éta, urang ménta pitulung anjeun ku kolaborasi sareng aksi ieu anu ngalikeun pangrojong anyar sabab dipikanyaho.

Kami baris ngalakukeun naon urang tiasa dumasar kana rojongan kami gaduh. Urang bakal nampi dinya.

Ieu sabaraha urang dianggo dina March World mimiti jeung ngalawan sagala odds kami meunang eta.

Aya urang pariksa yén nalika dihubungkeun jeung sabab anu hadé urang sadaya jadi langkung diideuan sareng kolaborasi.

Kolaborasi kalayan nyumbang kontribusi kilométer di Dunya Maret.

Tingkat 15.000 léngkah

Providesta nyadiakeun 10 km ti jalan sareng 10 euro.

Ieu kaasup ngaran anjeun dina wéb sareng bakal masihan kami kamampuhan pikeun ngarambat kilométer tambahan.

Tingkat 75.000 léngkah

Providesta nyadiakeun 50 km ti jalan sareng 50 euro.

Kami baris nawiskeun anjeun a pakét kejutan promosi, Kalayan elemen Maret pikeun mintonkeun rarasaan anjeun sareng pangdeukeutna.

Salaku tambahan, ieu bakal kaasup sagala ganjaran hambalan-tingkat 15.000 sareng bakal masihan urang langkung seueur kamampuhan pikeun ngarambat kilométer tambahan.

Tingkat 150.000 léngkah

Providesta nyadiakeun 100 km ti jalan sareng 100 euro.

Dina tingkat ieu ngaran anjeun némbongan, lain ngan dina Wéb, tapi oge dina bagian tina nuhun husus dina Kitab 2 Dunya March.

Tambahanana, urang bakal ngalebetkeun sagala manfaat tingkat Léngkah 75.000, sareng kamungkinan ngarambat perjalanan anu hadé henteu berhubungan ka kolaborasi anjeun

Tingkat 262.000 léngkah

Providesta nyadiakeun 175 km ti jalan sareng 175 euro.

Dina tingkat ieu kami bakal mere Anjeun hiji Buku resmi ti 2 Dunya Maret dedicated ka anjeun dina syukur tina Tim Base sareng nu anjeun ogé bakal katingal dina bagian nuhun khusus.

Tambahanana, urang bakal kaasup kalolobaan mangpaat tina hambalan léngkah 150.000 sareng di luhur.

Panutup 2020-2MM-1

Tingkat 337.500 léngkah

Providesta nyadiakeun 225 km ti jalan sareng 225 euro.

Di tingkat ieu kami ogé tiasa nganteurkeun salinan saé ti buku resmi di Amérika Tengah Tengah Maret panungtungan.

Sajaba ti éta, pikeun ieu anjeun kedah nambihan, sadaya ganjaran tina léngkah tingkat 262.000 sareng saluhureunna!

Tingkat 450.000 léngkah

Providesta nyadiakeun 300 km ti jalan sareng 300 euro.

Dina tingkat ieu kami baris nganteurkeun anjeun marengan sesa ganjaran tina léngkah 337.500 sareng saluhureunana volume hebat pisan Amérika Maret Kidul cicing sababaraha taun ka tukang.

Panutup 2020-2MM-1
2017-MC-1-Cover
2010-MM-1-Cover
Panutup 2020-2MM-1
2018-MS-1-Cover
2017-MC-1-Cover

Tingkat 750.000 léngkah

Providesta nyadiakeun 500 km ti jalan sareng 500 euro.

Meunangkeun buku sadaya anu dicitak nepi ka tanggal Maret Maret buku aslina tur munggaran tina 1 Dunya Maret tur pariksa kamajuan dina taun 10 taun ka tukang heula.

Gigireun tingkat ieu, anjeun ogé bakal nyandak sagala ganjaran tina léngkah tingkat 450.000 sareng saluhureunna.

Tingkat 1.500.000 léngkah

Providesta nyadiakeun 1.000 km ti jalan sareng 1.000 euro.

Dina tingkat ieu kami masihan anjeun sadaya ganjaran, koleksi buku lengkep, buku sareng disebatkeun wéb.

Sarta ogé minangka simbol syukur tambahan bakal nganteurkeun mural fabulous tina zikir tina 65 x 95 cm kalayan sagala rinci ngeunaan naon 2 Dunya Maret ieu hasil kalayan hasil.

Kasimpulan ganjaran Table

léngkahKilométerEuro €Ganjaran
15.0001010Nami anjeun dina Wéb
75.0005050Sadaya di luhur + kaget pakét promo
150.000100100Sakabéh anu didadarkeun di luhur + Pasal buku di 2ª MM
262.500175175Sakabéh di luhur + Buku 2 Dunya Maret
337.000225225Sakabéh di luhur + Buku M. Centroamericana
450.000300300Sakabéh di luhur + Buku M. Selatan Amérika MM
750.000500500Sakabéh di luhur + Buku 1 Dunya Maret
1.500.0001.0001.000Sakabéh anu di luhur + Peta Mural 2ª Dunya March 65x95cm

Nuhun kana pembayar pajak kami

namiléngkahKilométer
P. Acevedo262.000175
S. Venegas750.000500
R. Gomez150.000100
S. Fraticelli15.00010
MR Lominchar600.000400
M. Ketat600.000400
L. Ortega450.000300
M. Barranco150.000100
E. Kamar150.000100
A. Ammann150.000100
I. Ketat150.000100
M. Burguera150.000100
R. tina Pirang900.000600
total5.827.0002.985