Nyanyian kanggo sadayana di Aubagne

Diwangun ku EnVies EnJeux, dina tanggal 28 Pebruari di Augbagne, Kacamatan Marseille, Perancis: LAGU UNTUK EVERYONE AND ALL - PEACE AND NON-VIOLENCE

Dina Jumaah, 28 Pebruari 2020, dina kerangka Maret 2 Dunya pikeun Damai sareng Non-Kekerasan, wengi nyanyian dadah gratis di Aubagne, terbuka ka sadayana.

Acara ieu diayakeun ku asosiasi EnVies EnJeux. Chloé Di Cintio nyarioskeun ka urang naon anu mendorong dirina pikeun ngatur acara ieu:

"Kami ngakuan diri urang dina niat naros kanggo nyambungkeun jalma sareng inisiatif anu ngalaksanakeun budaya katengtreman sareng kersa janten tumbuh. EnVies EnJeux ngiringan ngembangkeun koperasi sareng prakték non-kekerasan kalayan tujuan pangembangan pinuh ku individu. Upami medium sajarah asosiasi dimaénkeun, tetep kabuka pikeun sedeng anu mangpaat sareng koheren dina prosés ieu. Sasuai, Envies EnJeux suksés nangkeup nyanyi pikeun sagala usul, sareng kaahlian Marie Prost, supados ngadukung sareng nguatkeun aranjeunna sareng prakték-hubungan anu aya hubunganana pikeun dinamika kelompok inklusif, sareng ngalaksanakeun kapercayaan diri pribadi. sorangan sareng silih. »

Puluhan jalma ti sagala rupa latar, seueur di dinya henteu kanyahoan, ngaréspon ka ulemanana.

Wengi dimimitian ku presentasi Maret Dunya ka-2 sareng kapentingan na: masihan pisibilitas, ngahijikeun babarengan (ampir atanapi fisik) sareng ngajak tindakan babarengan ku anu nampik kekerasan dina sagala bentuk sareng milih Non-Kekerasan salaku tanggepan anu teu satuju dina tangtangan ayeuna. kamanusaan.

Marie, anu ngiringan Envies Enjeux sareng kanggo waktos anu langkung lami dina asosiasi Dunya tanpa Perang sareng tanpa Kasar, teras ngadegkeun hubungan antara virtues nyanyi (rélaxasi sareng élévasi tanaga, ekspresi sareng ngabagi émosi, sareng sajabana) , bentuk hususna inpormasi Pupuh para Todos y Todos (vokal sareng kopral, improvised, gratis, kabuka pikeun sadayana) sareng budaya non-kekerasan.

Ieu dituturkeun ku sababaraha kaulinan vokal sareng improvisasi dipandu anu difokuskeun sambungan, ngeculkeun, karaos, atanapi kesenangan musik. Pikeun nyimpulkeun, urang ngahususkeun lagu anu henteu leres ka jalma-jalma anu kapangaruhan ku kekerasan.

Saatos ieu cara anu indah pikeun kenal sareng komunikasi, urang teras langkung tradisional sareng kalayan kesenangan sami, nyawalakeun dina tuangeun anu dibagikeun.

Di antara pamilon, juru pidéo, Lucas Bois, nyandak poto-gambar anu saé sareng ngadamel video panangkepan, sareng pamanggihna bakal nawiskeun mobil ieu ka World Maret.

Hatur nuhun pisan kanggo anjeunna.

Sababaraha kasaksian pamilon:

"Waktos ieu diwenangkeun kuring mimiti ngantepkeun deui tanpa raos teu aman. Éta geus lila! Hatur nuhun pisan sareng kuring ngarepkeun relive petualangan na. »

"Éta hébat nyanyi, ngageter, seuri, nari, gerak, pendak sareng jalma anyar dina sumanget perdamaian, tanpa kaputusan sareng ngabagi. Abdi parantos ngulang deui pangalaman ieu. »

"Ieu waktos anu saé sapertos kieu. Disusul ku pertemuan anu indah. Dinten Jumaah kuring mendakan "nyanyian pikeun sadayana". Kuring resep nyanyi, tapi kuring henteu terang naon anu bakal diarepkeun ... Nyanyi for sadayana dilangkepan jauh kana kesenangan nyanyi. Kuring mendakan sakelompok jalma anu dipikacinta, téknik playful, anu nuju ngabebaskeun vokal sareng mental. Waktu éta anu henteu kaduga, sakti sareng pindah, diluar kahirupan sapopoé, anu matak kuring kabur ka hariwang kuring ayeuna sareng nyambung ka batur. Kuring miharep relive indah ogé kurungan séjé anu sapertos kitu! »


Drafting: Marie Prost
Envies Enjeux: https://www.jeux-cooperatifs.com/envies-enjeux/
Tuang tuang tuang: https://chantpourtous.com/
Kadua Maret Maret pikeun Perdamaian sareng Nonviolence: https://theworldmarch.org/
0 / 5 (Harita 0)

Ninggalkeun comment hiji