Newsletter Maret Dunya - Nomer 5

Dina buletin ieu kami bakal ngarambat kana awal 2 World March for Peace and Nonviolence.

Urang bakal nyandak tur acara utama mimiti Maret di Madrid, Spanyol, anu dimimitian di tempat-tempat sanés di Spanyol, di tempat sanés di Éropa, di India, di Koréa Kidul.

Kami bakal cicing di gerbang Afrika, dina awal Maret, sateuacan Sadérék Tim Léngkah dina taneuh Afrika.

Kota-kota munggaran anu dilongok di Spanyol.

Teras we bakal ngahaturanan buletin khusus ti Amérika sareng kami bakal teraskeun sareng buletin anu "kabisat ka Afrika" dina Maret.

Mimiti awal Maret, di Madrid

World World dimimitian di Km 0 tina Puerta del Sol di Madrid tempat éta bakal balik saatos ngagem Bumi.

Peluncuranna lumangsung di lingkungan endearing sareng bersejarah Circulo de Bellas Artes de Madrid.

Dina tempat sanés di jazirah Ibéria

Dina dinten anu sami, di tempat anu béda di Jazirah Iberian, peluncuran ogé lumangsung.

"Day Day Nonviolence", Oktober 2, di Bilbao, imah penerbitan "SAURE" masihan buku 500 dina "School Bullying" tina éditorialna.

Di La Coruña, dina "Dinten Nonviolence Aktip", "2 World March for Peace and Nonviolence" dimimitian ku Préséntasi Institusi isuk-isuk di Balé Town sareng Start Start, di soré, pikeun kawarganagaraan di pusat sivik Ágora.

Sareng di El Casar, kota anu pikaresepeun di Guadalajara, mahasiswa 200 sareng dewasa 50 ngadamel simbol Human Nonviolence.

Tungtungna, World Maret, dina perjalanan

Tungtungna, World Maret dimimitian na jalan. Mimiti di Spanyol, kunjungan ka Cadiz, anjeunna nyumponan Seville sareng nuju di gerbang bawana luncat, angkatna ka Maroko.

World World sumping di kota pangkolotna di Éropa.

World World sumping di ibukota Andalusia promosikeun pertukaran ide antara anggota nagara anu béda.

Sareng Maroko parantos ngantosan datangna kadatangan 2 World Maret

Dina Oktober 8 tina 2019, Maroko bakal nampi bulan Maret 2 kanggo Damai sareng Nonviolence.

Di tempat sanés di Éropa ...

Di daérah Éropa, World Maret nyatakeun diri kalayan andap, kakuatan sareng kabagjaan.

Dina kasempetan Internasional Nonviolence Day sareng ngamajukeun 2 World Maret di Porto, koloquium ieu diayakeun.

Henteu diragukeun, kakuatan Nonviolence hadir di Italia nalika mimiti di 2 World Maret.

Di beulah wetan, béda-béda kalakuan

Di India, 2 Oktober dirayakeun sareng perayaan di sakola sareng dina Taman Pengajaran sareng Refleksi, simbol manusa sareng adhesions.

Sareng di Koréa Kidul, kumaha seni nyangking katengtreman sareng nonviolence? Janten anjeunna didukung ti Seoul, Bereket Alemayeho ka World Maret.

0 / 5 (Harita 0)

1 koméntar kana "Buletin Informasi Maret Maret - Nomer 5"

Ninggalkeun comment hiji